Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

XΡΥΣΑΦΗΣ & ΑΒΔΕΛΑΣ : ΟΙ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ *(video)

ΕΝΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ !!!!!

 

 

 Ηταν Φεβρουάριος του 2022 οταν ξαφνικά ο Χρυσαφης αποφάσισε να αξιοποιήσει την Δημοτική Περιουσία οπότε και νέο άμισθο ειδικό σύμβουλο απέκτησε ο Δήμος Σερρών, με απόφαση του Δημάρχου.Πρόκειται για τον κ. Κωνσταντίνο Αβδελά, ο οποίος θα παρέχει επικουρία και συμβουλευτικές υπηρεσίες στον Δήμαρχο, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, σε θέματα µε Αναπτυξιακό Αποτύπωμα, αξιοποιώντας το Νέο Αναπτυξιακό Νόμο, καθώς και σε θέματα Διαχείρισης και Αξιοποίησης της Δημοτικής Περιουσίας.

Αφου ο επιτυχημένος ομολογουμένως επιχειρηματίας, εργολάβος και οικονομολόγος προσέφερε αφειδώς τις πολύτιμες υπηρεσίες του (;;;;) στον Δήμο παραιτήθηκε ξαφνικά (υπήρχε τότε ακομη κώλυμα υποψηφιόητας λογω της θέσης του αλλα αργοτερα ο Μηστοτακης αλλαξε τον νομο για να βοηθηθουν οι γαλαζιοι Δήμαρχοι) προκειμένου να ειναι υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ στοχευων στην Αντιδημαρχία ΕΡΓΩΝ ώστε να υλοποιήσουν με μαζί με τον Δήμαρχο τις αναπτυξιακές προτάσεις του και επενδυτικό του σχέδιο για την αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας.

Σήμερα ως υποψήφιος στοχεύει τις πρώτες θέσεις εκλογής για την ανάληψη της Αντιδημαρχίας Εργων κατι που συνομόλογησε και ο Δήμαρχος κατά το καλοσώρισμα του Αβδελά στον συνδυασμό της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

4 σχόλια:

  1. Γειά σου ρε Κώστα χουβαρντόπαιδο.Φακελάκια και ψηφοδέλτια, μη βγάλεις.Θαχει στα γραφεία δωρεάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο νταης της συμμαχίας. Κάνει το μάγκα στα κοριτσάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο " ειδικός αυτός σύμβουλος" τι έκανε στα θέματα διαχείρισης και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Σερρών; Η απάντηση ειναι: " ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ". Ας βγει να το διαψεύσει αυτό που γράφω. Αυτός ο δήθεν ειδικός σύμβουλος επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτή η ανίκανη δημοτική αρχή του τίποτα ζητάει και πάλι την ψήφο των δημοτών. Θα είναι πολύ άδικο για το Δήμο Σερρών οι δημότες του, να ψηφίσουν και πάλι μια δημοτική αρχή που δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό της έργο, μια δημοτική αρχή που δεν έκανε τίποτα, ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ, όπως πολύ εύστοχα την χαρακτήρισε ο κωλοτουμπας Γκότσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως ήταν ο μπαμπάς του στο ΕΑΜ και αυτού? Μαζί στα βουνά και στις λίρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ