Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

"Ο ΛΑΚΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ" ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ; (video)

  2.000.000 ΕΥΡΩ ΖΗΤΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


   

EIMΑΣΤΕ ΓΙΑ ΖΗΤΩ ...
 
Τους κρέμασε στα μανταλάκια ο Κουφοτόλης

ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ "Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ"

14 σχόλια:

  1. ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    ΣΤΙΣ 8 0ΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ, ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΛΟΟΥΝ, ΧΡΥΣΑΦΗ.
    Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε Κουφοτόλη, πως κατάντησες, στο Ελπίδα εσύ της Κόλλια, ττης Καραμανλικιάς μέσα στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ. 2ον πρόσεξε μη γράφεις πράγματα που θα σε εκθέσουν, γιατί θα εκτεθείς. 3ον την Μητλιάγκα την ήξερες; δε ρώταγες; Τώρα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δημοτική αρχή Χρυσάφη θα απαντήσει στα πολύ σοβαρά ερωτήματα που θέτει ο Κουφοτολης για το δημοτικό γήπεδο η ο Χρυσάφης αντί να απαντήσει θα βάλει τους τραμπουκους του να βρίζουν τον Κουφοτολη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χρυσάφης διαφημίζει τα έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής και προσπαθεί να τα εμφανίσει σαν δικά του. Μάταιος ο κόπος του, διότι όλοι οι δημότες ξέρουν πολύ καλά, ότι ο Χρυσάφης δεν έχει να παρουσιάσει κανένα ολότελα δικό του έργο, διότι δεν έκανε ΤΊΠΟΤΑ όλη την τετραετία. Άλλωστε και ο κωλοτουμπας Γκότσης το επιβεβαιώνει αυτό, διότι είπε ότι Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Αγγελίδη σταματά τις εμμονικα σου σχόλια.
    Κράτα την θέση σου και άσε τους πολίτες να αναγνωρίσουν το έργο σου.
    Άλλωστε όπως διάβασα εδώ μέσα μεγαλύτερος κωλοτούμπας που πέρασε από την τοπική αυτοδιοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ. Μητλιάγκα, η αδιαφορία, η ανικανότητα και η ύποπτη στάση σας εξέθρεψε αυτή τη Δημοτική αρχή. Ο αρχηγός σου Φωτιάδης, ο μέγιστος μέντορας σου Χρυσανθίδης, τα άλαλα μέλη της παράταξης σας, ο Μπουρβάνης και η Ηλιοπούλου που πήγαν στον Χρυσάφη, ο γραφικός Μηχτσόγλου αλλά και ο όψιμοι υποψήφιοι σου Δούκας που δεν πατούσε στα συμβούλια, Καδής που μόλις παύτηκε από Αντιδήμαρχος πέρασε απέναντι και η "νεράιδα" Χρυσάνθη, τι να πούμε για αυτό το πολιτικό ξωτικό. Αυτοί με τους οποίους θέλεις να μας πείσεις για τη νέα αρχή και γελάνε και οι ράμπες με τις διαβάσεις του Νυχτοπάτη. Ναι, εσύ που κοιμήθηκες υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και ξύπνησες υποψήφια Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ γιατί ανακάλυψες το αυτοδιοικητικό καινό που εσείς δημιουργήσατε και γιγαντώσατε. Ποιες οι παρεμβάσεις σας τέσσερα χρόνια, ποιος ο αντιπολιτευτικός σας λόγος, οι προτάσεις σας. Μόνο ναι, συνδιοικήσατε και περάστε και εσείς καλά, ατσαλάκωτοι και τώρα ζητάτε και τα ρέστα. Αίσχος, κοροϊδεύατε τον κόσμο. Η ιστορία σας κατέγραψε ως τη χειρότερη αντιπολίτευση και τώρα πανικόβλητοι κοιτάτε το μέλλον σας, οι γραφικοί της πλατείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Σερραίοι στης 8 Οκτωβρίου θα γυρίσουν την πλάτη στην λάσπη την μιζέρια και στο μίσος που σκορπίζουν τόσο καιρό ορισμένοι στην δήμο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα, πόσο καραγκιόζης και θεατρίνος είναι ο Χρυσάφης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Serresbomb σήμερα με βίντεο μαρτύρησε το παρελθόν του αλανιάρη προφήτη.Τίποτα δεν μένει κρυφό.Ο κόσμος θα τον κρίνει στην κάλπη και θα τον στείλει εκεί που πρέπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ενω εσυ εισαι μεγαλη μουρη φανταζομαι...χλειμιτζουρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πραγματικα αυτός ο χρυσαφης είναι μεγαλος σερσερις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουφονικος κουφαλογο Τόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ