Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΥΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ : "ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ..." ΣΤΗΝ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΤΑΝ

     ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ : 

Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ


Μόλις διάβασα την ανάρτηση της κυρα Βαρβάρας συνειρμικά μου ήρθε στο νου το γνωστό τραγουδάκι των γυμναστικών επιδείξεων στα νηπιαγωγεία της εποχής μου.

Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε Σερραίοι συνδημότες μου. Μάθαμε ξαφνικά ότι υπάρχει και άτυπο bulling στην ορολογία των αυτοδιοικητικών υποψηφίων και μάλιστα από δικηγόρο απόφοιτη του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου !!!

Δηλαδή εαν είχαμε original bulling κυρά μου στο γεγονός που καταγγέλλεις θα έπρεπε να κρεμάσουν τους υποψηφίους της "ΕΝΤΟΣ" σαν τον Σεΐχη Μπεντρεντιν στην πλατεία Ελευθερίας ;

Αν δεν το κατάλαβες έχεις καταγγείλει σαφέστατη παραβίαση του εκλογικού νόμου , απόπειρα εκβίασης και απειλή σε βάρος των υποψηφίων σου απο "νταήδες" της Συμμαχίας  ...

Αντί όμως να απευθυνθείς στην αρμόδιες αρχές θεσμικά όπως έχεις υποχρέωση περιορίστηκες σε μια ανάρτηση στο facebook και ακόμη αναρωτιέσαι για το εαν θα ανεχθούμε αυτή την νοοτροπία !!!!

Δεν είναι νοοτροπία κυρά μου είναι εγκληματική κολάσιμη συμπεριφορά και αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με

Συνεχίζεται ...

11 σχόλια:

  1. Φίλες και φίλοι εσείς οι άνθρωποι του Χρυσάφη, που προβάλλετε ως επιχείρημα, ότι η Μητλιαγκα δεν έκανε αντιπολίτευση και για αυτό δεν πρέπει να την ψηφίσουν, μπορείτε να μας απαντήσετε στο εξής ερώτημα; Τον Χρυσάφη τον ψηφίσατε Δήμαρχο το 2019 γιατί έκανε αντιπολίτευση; Ασφαλώς και δεν έκανε αντιπολίτευση. Ούτε καν στο δημοτικό συμβούλιο ήταν. Όμως τον ψηφισατε. Αφήστε κατά μέρος τις υποκρισίες. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ. Πρέπει να φύγει ο Δήμαρχος της απραξίας, του ρουσφετιου και της διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙQ Ραδικιού Τι είναι δηλαδη ο Δήμος του Κασίδη το κεφαλι για δοκιμάζει το βίτσιο του ο κάθε φαντασμένος. Άχρηστος ο Χρυσάφης και διαπλεκόμενος αλλα και η Βαρβάρα πουλιά στο κλουβί πιάνει. Με ποιον θα διοικήσει τον Δήμο ; Με τον Γιαντσο , τον Ασλανίδη , τον Γιωσα και τον Γάτσιο;

      Διαγραφή
  2. Αφού το γύρισες στο Εδιμβούργο, ψάξε να βρεις ότι εκεί "bullying" γράφουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χέσε μας ρε Νταλάρα, αν δεν εχεις να πεις κατι σοβαρο για είναι απαραίτητο να πεις μια μαλακία.

      Διαγραφή
    2. Σωστός!
      Εδώ μιλάμε για σοβαρά θέματα, με λόγο μεστό!
      Όχι "Every Day Malakia"!

      Διαγραφή
    3. ΙΑΚΧΕ χαμπαρι δεν πηρες τί ΣΟΒΑΡΟ έγραψε ο 5.41μμ.
      Η κυριουλα "του Εδιμβουργου" ουτε τα Αγγλικα γνωριζει.
      Bulling γραφει αντι για Bullying.
      Μαλλον το αγορασε το Μεταπτυχιακο!

      Διαγραφή
    4. Mea culpa φιλε μου, την κρεμασες στα μανταλακια την κυρά Βαρβαρα

      Διαγραφή
  3. Τί αλλο θα ακούσουμε απ τους Βαρβαρους! Καλα ρε 9.36 πμ εφαγες πρωινο πριν το γραψεις αυτο ή ειναι απ την υπογλυκαιμια η τρυκιμια σου;
    Την κυρια θα την κρινουμε δλδ σαν παρθένα ενω τεσσερα χρονια κολλάει ενσημα σε bordelo;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρα Βαρβαρα, κυρ Παντελης και δε συμμαζευεται !!! Ευτυχως οσοι προσανατολιζονται να ψηφισουν Μητλιαγκα, μονο γελουν μπροστα σ αυτον τον αντιπολιτευτικο πατο. Και καλα, αποδομουν την Μητλιαγκα, την ευτελιζουν !! Δεν κοιτατε τα χάλια σας, καλυτερα ; χρονια ολοκληρα οι τελευταιοι των τελευταιων κυβερνατε το δημο και τα χάλια σας δεν εχουν τελειωμο ! Τροπους στοιχειωδεις, τουλαχιστον, θα μαθετε ποτε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. . . . ΠΑΝΤΩΣ , ΟΠΟΙΑ ή ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΗ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ . . . !!!!!!!
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ,
    https://youtu.be/zdvYnqV3-Sg?si=zWlaaut65dCjdCfI

    TΩΡΑ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ << ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ , ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ >> , ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΑ , ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά για να είμαστε ειλικρινείς, χειρότερος Δήμαρχος από τον Χρυσαφη δεν μπορεί να έρθει στον Δήμο Σερρών. Το είπε και ο Γκότσης, ότι ο Χρυσάφης είναι ο Δήμαρχος του τίποτα. Η Μητλιαγκα και η Τουσκα είναι 100 φορές καλύτερες από τον Χρυσαφη και την συμμορία του, συγνώμη συμμαχία νομίζω τους λένε.
    Συμφωνώ με τον σχολιαστή 9:36 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ