Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΓΚΟΤΣΗΣ ..." ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ " ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ

             ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η          ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ; 



5 σχόλια:

  1. Ο Γκότσης αφού αποκάλεσε τον Χρυσάφη " Δήμαρχο του τίποτα", εν συνεχεία ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Χρυσάφη για τα όσα έλεγε για τον Χρυσάφη κατά καιρούς, προκειμένου να τον πάρει στον συνδυασμό του και τώρα έγινε υπέρμαχος του "Δημάρχου του τίποτα". Έχει ΑΗΔΙΑΣΕΙ πολύς κόσμος με αυτόν τον νάρκισσο (αλλά και με άλλους γυρολόγους) σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι δημότες λένε ότι θα απέχουν από τις εκλογές. Θα είναι λάθος να απέχουν από τις εκλογές. Να πάνε να ψηφίσουν και να τους μαυρίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη θα είναι η σταλακτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτοφανές χαμηλό πολιτικό επίπεδο και κουλτούρα. Αυτοί που ευθύνονται για την καταντια της πόλης μας,ζητάνε να τους ξαναψηφισουμε.Νεα πρόσωπα με ορεξη και αγαπη για την πολη πρεπει να επιλέξουμε. Επισης προσοχη στους μονομισθους συνταξιουχους υποψηφιους ,που βλέπουν την καρεκλα και το δημοσιο χρημα,ως αυτοσκοπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γκότσης έτσι όπως είναι ντυμένος να πάει και στο χωριό του την Κατω Καμηλα και να βγει φωτογραφία με φόντο την χωματερή που δημιούργησε ο Χρυσάφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ρε Ηλία η κατάντια σου δεν έχει σταματημό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ