Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟΧΩΡΙ , Ο ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 299 ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ"

Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ "ΕΦΤΥΣΕ" ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ 🤢 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 


     Η χωριατοπούλα ενζενί που το 2019 ατύχησε να εκλεγεί Δημοτικός Συμβουλοι στο χωριό των σκοδράδων αν και παραπλάνησε το εκλογικό σώμα παριστάνοντας την δικηγόρο εν τούτοις παραδόξως ανταμείφθηκε απο τον γαλαντόμο Δημαρχό μας, μιας και την διόρισε ειδικό συνεργάτη του με πλουσιοπάροχη αμοιβή.

Φέτος το 2023 με μια σκανδαλώδη μεταδημότευση στην ακριτική Βροντού (όχι για να μαζεύει πατάτες φυσικά) εντάχθηκε ως υποψηφία δημοτική σύμβουλος- μουσαφίρισσα  του Χρυσάφη για να επιλύσει βεβαίως, βεβαίως τα προβλήματα της Τοπικής Κοινότητας με αντιπάλους δυο τοπικούς υποψηφίους. 

Πρόκειται για μια κατευθυνόμενη αθλιότητα του Δημάρχου, εκπορευόμενη απο εξωθερμικό παράγοντα ώστε να "κλαπεί" η έδρα από την τοπική κοινωνία  της Βροντούς... για τα μάτια της Ελισάβετ μιας και στο ψηφοδέλτιο του χωριού της θα γίνει σφαγή (το Σκούταρι φέτος εκλέγει μόνο δυο συμβούλους) και φυσικά εκεί δεν είχε καμία τύχη.


24 σχόλια:

  1. Πολύ συμπάθεια δείχνει ο Δήμαρχος στην Ελισάβετ.
    Μέχρι και μεταγραφή την έκανε για να την έχει μαζί του.
    Όχι καλέ δεν υπάρχει κάτι, απλά εκτίμησε τα προσόντα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποψήφιο είναι το μωρό? Γιατί εγώ ξεχώρισα την Ελένη από την Ορεινή σαν κορυφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι κάνει καλά αυτό το κορίτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χρυσάφης έφερε την παρακμή στο Δήμο Σερρών. Κανένας άλλος Δήμαρχος δεν μπορεί να είναι χειρότερος απο αυτόν. Επιβάλλεται να δώσουμε τη δυνατότητα να δοκιμαστεί μια νέα δημοτική αρχή, όπως δώσαμε αυτήν τη δυνατότητα στον Χρυσάφη το 2019, αλλά δυστυχώς μας απογοήτευσε. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα τρυπησουμε τον πάτο με την δική μας ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να θυμίσουμε κάποιες από τις προεκλογικές υποσχέσεις του ψεύτη, ανίκανου και διαπλεκόμενου Χρυσάφη και να μας δώσει κάποιος από το τσίρκο της Συμμαχίας μια απάντηση για τις ψεύτικες αυτές υποσχέσεις και για αυτήν την κοροϊδία:
    Υπόγειοποίηση των δρόμων της πλατείας Εμπορίου με κατασκευή υπογείου παρκιν - περιβαλλοντικο πάρκο (eden project) που θα μετατρέψει το Δήμο Σερρών σε Κορνουάλη - συντριβάνια στην πλατεία Ελευθερίας που θα χορεύουν όπως τα συντριβάνια στο Ντουμπάι - ανάπτυξη αυτοκινητοδρομίου - λειτουργία ξενώνων Χρυσοπηγης και άλλες πολλές ψεύτικες υποσχέσεις.
    Ο μόνος που μπορεί να δώσει " ειλικρινείς" απαντήσεις και να τον πιστέψουμε αμέσως είναι ο ψευτοθοδωρος του Χρυσάφη Μισιρλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΤΟΣ Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΚΤΟΣ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ. ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ , ΑΡΙΣΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  7. Ιακχε γιατί δεν τα ανεβάζεις ολα;;; ο γατσιος από ορεινή έβαλε κόρη και γαμπρό με τα κοβιντ;;; η Χρυσούλα έβαλε γιο;;; είναι μόνιμοι πλέον;;; νόμιμο είναι ηθικό ειναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα τα ανεβάζω , οσο για τον Γάτσιο που σιωπά ενω τον εχω προκαλέσει δις ... Τώρα πρέπει να απολογηθεί η κυρα Βάρβαρα για αυτό

      Διαγραφή
    2. Στην καλέντρα οι 5 από τους 8 του Χρυσάφη στο τοπικό δουλεύουν οι ίδιοι ή πρώτου βαθμού συγγένειας στον δήμο ή στην δομή . Μόνο στην καλέντρα . Αφού βρήκες εσύ δύο στον συνδυασμό της Μητλιαγκα είσαι κορυφή

      Διαγραφή
  8. που να δειτε τι αλλο ερχεται απο σκουταρι. δε φτανει τον εχουν προεδρο τοσα χρονια ετοιμαζεται να γινει αντιδημαρχος. με εταιρια στη Βουλγαρια σα δε ντρεπεται κυκλοφορει με Βουλγαρικες πινακίδες δεν πληρωνει τιποτα στο κρατος. χρυσαφη ετοιμασου για μεγαλα μπλεξιματα αν βγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χρυσαφη τον ΒΑΦΕΙΑΔΗ με επιχειρηση στη βουλγαρια εταξες αντιδημαρχο και θα παραμιλαει ολη η ελλαδα.περιμενε και θα δεις

      Διαγραφή
    2. Στο Σκουτάρι θα σαρώσει η σταλακτη. Οι άλλοι αεράμυνα. Γι'αυτό έβαλε ο Χρυσάφης το μωρό στο βουνο

      Διαγραφή
  9. Μεγαλύτερη σαβουρα από τον χρυσαφη δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα μας πει η κυρά Βαρβάρα εάν διάβασε το πόρισμα για την υπόθεση της προέδρου;;; γιατί σιωπά τόσο καιρό ιακχε ενώ κρατάει το πόρισμα στα χέρια της;;;; θα απαντήσει η πρόεδρος στον κόσμο εάν επιστράφηκαν τα χρήματα;;; οι Σερραίοι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν, απαιτούμε απαντήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο φρουτακιας στηρίζει και άλλη κυρία από χωριό του δήμου. Δύο στα δύο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ι φρουτάκια
      Στηρίζει Σταλακτούλα και Ελισάβετ.
      Την πρώτη για να μείνει ο σύζυγος στα Σέρρας
      Και την δεύτερη γιατί είναι ομορφούλα.

      Διαγραφή
  12. Η δημαρχαρα μας έκανε την καλύτερη επιλογή γιατί θέλει ν έχει δυνατή ομάδα!!!τωρα ρε συ ιακχε ψαξου άλλου για κ στην ομάδα τπυ Εντός για ποσα ρουσφέτια έκανε καποιος και κάποια μεγάλη ευνοηση από τα πολιτικά γραφεία κ τώρα απειλούν!!!τελος τα κορόιδα,ο δήμαρχος πλέον ξέρει τι κάνει κ μάλιστα ξέρει τι γίνετε γιατί έμαθε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οχι κσι ομορφουλα το βλαχαδερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε Μήτσο ταρίφα, βρε βρωμόκωλε για τα πάντα έχεις άποψη.
    Βρήκες βήμα και αμολάς τις μ@λακιες σου. Μπρουσούκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου θίξαμε ρε γίδι την στραβοκανα χωριάτισσα που το παίζει μοντελα

      Διαγραφή
  15. Αυτήν την είδα στο δρόμο σαβούρα είναι ρε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να δεις και την φωτογραφία αγκαλιά με τον Χρυσαφη στο serresbomb, τυφλά να έχουν τα loatki

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ