Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ


 

9 σχόλια:

  1. . . . . . . . . .
    Το «απόρρητο σχέδιο 180» για την παράδοση του Αιγαίου όπως το αποκαλύπτει η ΕΣΤΙΑ στις 28.05.2023 .
    Το απόρρητο σχέδιο 180 προβλέπει:

    1.Συνάντηση κορυφής μεταξύ των δύο ηγετών Ελλάδος και Τουρκίας στην οποία θα συμφωνηθεί η εγκατάλειψη των διερευνητικών επαφών και αντί αυτών οι απ ευθείας διαπραγματεύσεις φαινομενικά χωρίς την μεσολάβηση τρίτου κατά το πρότυπο των Πρεσπών σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών.

    2 Στόχος τών διαπραγματεύσεων-εξπρές θα είναι σε πρώτη φάση η υπογραφή συμφώνου μη επίθεσης μεταξύ των δύο χωρών για να βελτιωθεί η ατμόσφαιρα και να επιτευχθει η έπίλυση του ζητήματος των χωρικών υδάτων. Ή Ελλάς επειδή πρόκειται γιά μονομερές δικαίωμα δεν θα ζητήσει την συναίνεση της Άγκυρας αλλά την κατανόηση της. Σύμφωνα μέ τό σχέδιο θα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια στις ακτές της ηπειρωτικής Ελλάδας, στίς ακτές της Εύβοιας και στις ακτές νοτίως της Κρήτης. Ένώ θα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα κατά τρόπο διαφοροποιημένο ανά περιοχή στα 7 ή τα 9 μίλια ώστε να διευκολύνει την Τουρκία να αποκτήσει διαδρόμους ιδιοκτησίας της για την ναυσιπλοΐα της και το πολεμικό ναυτικό της σε όλο το Αιγαίο. Ακόμη και στο μέσον του δυτικά του 25ου μεσημβρινού στις πλάτες της άμυνας των νησιών του Αιγαίου. Μέ δ,τι αύτό μπορεί νο σημαίνει στο βαθύ μέλλον αν δεν μας καλύπτει το Σύμφωνο Μή Επίθεσης.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον Δήμο Σερρών πάντως είμαστε πρωτοπόροι σε θέματα παράδοσης. Ο Χρυσάφης στο θέμα των led παρέδωσε τον οδοφωτισμο του Δήμου Σερρών σε ιδιώτη για 12 χρόνια με απευθείας ανάθεση 9 εκ.ευρω. Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στα χρονικά του Δήμου Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ο Χρυσάφης αφού έκανε την πόλη των Σερρών " έξυπνη" τώρα λέει ότι θα την κάνει " συναρπαστική". Λόγια, λόγια, λόγια! Αν αυτόν τον φαφλατα, Μαυρογιαλουρο τον ψηφίσουν και πάλι για Δήμαρχο Σερρών, τότε οι Σερραίοι θα είναι άξιοι της μοίρας τους.
    Κοιτάξτε όμως θράσος που έχει αυτός ο άνθρωπος. Λέει τέτοια πράγματα, ποιος ο Χρυσάφης, που δεν έχει να δείξει κανένα δικό του έργο στο τέλος της τετραετίας, εκτός από λουλούδια. Αυτα τα λέει "Ο Δήμαρχος του τίποτα", όπως χαρακτήρισε τον Χρυσάφη ο κωλοτουμπας, Γκότσης Ηλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσενα Χρυσανθη αν δε σε ειχε διωξει, μαζι του θα ησουν τωρα εχεις τρελα με την εξουσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ καλέ μου φίλε-φίλη στις 12:25 π.μ. έχεις πάθει ψυχικό τραλαλά με την Παλαζη και τον Κουφοτολη. Πάλι καλά που δεν αποδίδεις τις πλημμύρες στη Θεσσαλία στην Παλαζη και στον Κουφοτολη. Επί της ουσίας πάντα αποφεύγεις να μιλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ:
    ΚΟΛΛΑΜΕ Η ΞΕΚΟΛΛΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ... Οτι και να ψηφίσετε δεν ΞΕΚΟΛΛΑΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Ιακχε αυτό που λες είναι ισοπεδωτικό. Από την μία μεριά υπάρχει μια δημοτική αρχή Χρυσάφη που κυβερνησε 4 χρόνια τον Δήμο Σερρών και απέτυχε παταγωδώς και από την άλλη μεριά υπάρχουν δύο νέες υποψηφιότητες που δεν κυβέρνησαν τον Δήμο Σερρών. Πως προδικαζεις, ότι θα είναι οι δύο νέες υποψηφιότητες το ίδιο με το ανίκανο Χρυσάφη; Είναι άδικο. Επιβάλλεται να ξεκολλήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να είμαι ειλικρινής την κ. Τουσκα δεν την γνωρίζω , ο Χρυσαφης είναι ανίκανος και απαράδεκτος κρίθηκε εκ του αποτελέσματος.Το ίδιο και η Βαρβάρα , τέσσερα χρόνια απούσα, υποχείριο του Φωτιάδη ακόμη ! Στήριξε σε όλα τον Χρυσαφη , Η ΩΡΑΊΑ ΚΟΙΜΩΜΈΝΗ της Οικονομικής Επιτροπής , Στην συνεδρίαση που ψηφίστηκε η σύμβαση των LED δεν κατάλαβε τι έγινε και την καταψήφισε με μια αιτιολογία εκτός θέματος. Η γυναίκα είναι άσχετη και επικίνδυνη. Σε όλα τα καραμπινάτα σκάνδαλα του ΧΡΥΣΑΦΗ σιώπησε σκανδαλωδώς.Έδωσε δείγμα γραφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ