Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΕΡΡΑΙΟΙ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ , ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - ΑΚΡΙΔΕΣ ...

... ΚΑΙ ΟΙ "ΛΑΘΡΟΕΠΙΒΑΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ !!!

        MHN ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

Αποκλείστε τους τοξικούς  ιδιοτελείς πονηρούληδες οι οποίοι καμία σχέση δεν έχουν με την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά αποσκοπούν δια της εκλογής τους να πετύχουν να ... λιάζονται στα Σερρας για μια πενταετία με απόσπαση αντί να υπηρετούν την πατρίδα στις οργανικές τους θέσεις σε προς συνάδελφων τους.

Αυτοί οι άνθρωποι υποβαθμίζουν το επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης διότι η υποψηφιότητα τους έχει κίνητρο το βόλεμα τους και μόνο. 

Πρώτοι στην λίστα είναι οι αστυνομικοί, ακολουθούν οι στρατιωτικοί χαμηλόβαθμοι, οι εκπαιδευτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι 

Ηδη τα δυο ψηφοδέλτια Χρυσαφη και Μητλιαγκα είναι γεμάτα απο τέτοια φυντάνια που λέει και ο Κουτσουμπας


 


  

10 σχόλια:

  1. Ο κύβος ερρίφθη.Μητλιαγκα Δήμαρχος.Μας αρέσει η όχι και η διαφορά δεν θα είναι οριακή.Η κοινωνία δεν θα ανεχθεί μια ακόμη πενταετία χαμένη και καταστροφική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ακρίδες;
    Εδώ υπάρχουν τρωκτικά που αλλάζουν παρατάξεις χωρίς να υπολογίζουν τίποτα, αρκεί να τα κονομήσουν.
    Γελοία ανθρωπάκια που σέρνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρά Βαρβάρα να μη ξεχάσει και τους Γάτσιο Δριγκα και Καρασουλτανη που έκαναν σαν αρπαχτικα όταν ο Χρυσανθίδης έκανε ρουσφέτια και αυτοί όχι... Αντί να κάνουν αντιπολίτευση ζήτησαν προς οικογενειακο όφελος την πρόσληψη των παιδιών τους στον Δήμο ως μόνιμο προσωπικό... Αυτό ήταν που ήθελαν για τον Δήμο; Γιαυτό κατέβηκαν στις εκλογές; Να σου πως ποιοι είναι οι καθαροί; Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Χρυσάφη που δεν έβαλαν κανέναν σε δουλειά... Αλλά και εσένα μου φαίνεται σου αρέσει η βρωμιά... Γιαυτό δεν γράφεις για τον δον κορλεονε από την ορεινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτούς τους καθαρους συμπεριλαμβάνεται και ο προφήτης;

      Διαγραφή
  4. Τσιαπος Σταυρος βολευει γυναικα με συμβασεις στο ΔΗΠΕΘΕ και αποσπαται απο Αθηνα στις Σερρες. Κατα τ αλλα δηθεν νοιαζεται για το καλο των δημοτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mε αυτό το θρασίμι θα ασχοληθεί το Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας

      Διαγραφή
  5. Μεγαλύτερη ακρίδα από τον προφήτη δεν έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Γατσιος Ιωάννης για το γεγονός, ότι είναι κλειστό το κολυμβητήριο της κοιλάδας Αγίων Αναργύρων είπε, ότι φταίει η γραφειοκρατία. Ο Χρυσάφης ποτέ δεν φταίει σε τίποτε. Για οτιδήποτε αρνητικό συμβαίνει στον Δήμο Σερρών πάντα φταίνε οι άλλοι, εκτός από τον Χρυσαφη. ΤΟΣΗ ΑΝΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ. Τέσσερα χρόνια πέρασαν και τους φταίει η γραφειοκρατία. Ο Δήμαρχος του τίποτα, σύμφωνα με τον κολωτουμπα Γκότση, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ. Πρέπει να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιακχε ποτέ θα δούμε την δημοσκόπηση που επικαλέστηκε η πρώην πρόεδρος κεδης;;; πόσο ψέμα αραγε είναι δυνατόν να υπάρχουν 40% αναποφασιστοι;;; και υπάρχουν άτομα που την πιστεύουν ακόμη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Ποια δημοσκόπηση ; Με 40 % αναποφασίστους δεν ειναι δημοσκόπηση ειναι λοταρία; Η πρωην Προεδρος ειναι κατι σαν τον Ηλια Γκοτση ...ΟΝΕΙΡΟ ΖΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ😜😴😴😴

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ