Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ... ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

  ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ


    Σε τραγικό αδιέξοδο οι Σερραίοι Δημότες σε αυτές τις εκλογές, κατάντησαν να μην έχουν μια σοβαρή επιλογή. 

Ότι και να ψηφίσουν θα προκύψει και πάλι το έκτρωμα της συγκυβέρνησης του  του 2019 Χρυσάφη - Φωτιάδη με τα ορφανά του Αγγελίδη επιπλέον  ( Χράπα, Γκότση, Γρηγοριαδη, Δούκα, Χατζημαργαρίτη ...) .

Η κυρα Βαρβάρα δεν τόλμησε να απογαλακτιστεί από τον Φωτιάδη  ο οποίος γαντζώθηκε στην καρέκλα και δεν το κουνάει ρούπι. Σαν με΄΄λος της Οικονομικής Επιτροπής κάλυψε πλήρως το έγκλημα της σύμβασης με τα LED , συμφώνησε απολύτως με την "μεγαλύτερη απευθείας ανάθεση" στην ιστορία του Δήμου μας με την πρόσληψη 98 αργόσχολων δήθεν λόγω COVID 19, σιώπησε εκκωφαντικά όταν ο Σάκης Γάτσιος  κατήγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο πως γνωρίζει με ονόματα πολλούς προσληφθέντες του  δεν εργαστήκαν ποτέ αλλά εισέπρατταν κανονικά τον μισθό τους, απόφευγε να ζητήσει την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το Πόρισμα Ελέγχου της ΚΕΔΗΣ , αλλά "μάζεψε"  την Παλαζη, την πέτρα του σκανδάλου στον συνδυασμό της.

Μπροστά σε αυτό το ζοφερό και τοξικό πολιτικό σκηνικό η επιλογή του συνδυασμού της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ θα ήταν και κάποιους ενδεδειγμένη ώστε να υπαρζει στον Δήμο ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ. 

 

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΉΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ...

... ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!

 

 

11 σχόλια:

  1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΩΝ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΨΕΎΤΗ ΧΡΥΣΑΦΗ.
    Στις 15 Σεπτεμβρίου 2022, δηλαδή πριν από ένα χρόνο, ο Χρυσάφης δήλωνε για τους ξενώνες της Χρυσοπηγης, ότι έχει βρεθεί νόμιμη λύση για να λειτουργήσουν οι ξενώνες της Χρυσοπηγης και ότι θα φιλοξενουνται σύλλογοι και φορείς που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις του Δήμου Σερρών. Δυστυχώς και αυτό το θέμα αποδείχθηκε ότι ήταν ένα άλλο ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ του ΨΕΎΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ και δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ και σε αυτό το θέμα.
    Είναι επόμενο να θυμόμαστε κάθε λίγο αυτό το πετυχημένο που είπε ο κωλοτουμπας Γκότσης για τον Χρυσάφη, ότι είναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΘΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Προς το παρόν κλαίει ο Αγγελίδης που έφαγε την παπαντζα και στήριξε τον Χρυσαφη το 2019 με συμφωνία που είχε κλείσει ένα χρόνο πριν τις εκλογές εξ ου και η μαζική εισδοχή στελεχών της Πρωτοβουλίας στο ψηφοδέλτιο του Χρυσαφη. Την Δεύτερη Κυριακή όμως ο Χρυσαφης έριξε τον Αγγελίδη ( εδώ επιβεβαιώθηκε και πάλι ο αείμνηστος Αντώνης Αναστασιαδης με την παροιμία για τον Σκορπιό και τον Βάτραχο ) και τα βρήκε με τον Φωτιάδη. Και φυσικά απολαύσαμε τα καραγκιοζλίκια της επίσκεψης του συνδυασμού του Φωτιάδη στο εκλογικό κέντρο του Χρυσαφη όπου σφιχταγκαλιασμένοι πανηγύριζαν την μεγάλη νίκη του Χρυσαφη !!! Ήταν η αρχή της μαύρης τετραετίας που βιώνουμε όλοι μας.

      Διαγραφή
  2. Μεγαλύτερος κωλοτουμπας από τον Αγγελίδη υπάρχει;
    Πρώτα με Τσιμιρίκα μετά με Τερζή και τώρα με Βαρβάρα αγκαλιά με τον Φωτιάδη .
    Και αγκαλιά με τον Μητλιάγκα που έκανε αντάρτικο και ο ένας έβριζε τον άλλον.
    Αβυσσαλέο μίσος.
    Με τον Φωτιάδη αγκαλιά ,τι να πούμε που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό που έζησαν Χρόνια οι Σερραίοι.
    Να μπουν ορισμένα πράγματα στη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τα σχολια του 1.27 αρχίζει να φαίνεται ξεκάθαρα οτι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Χρυσαφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7:51 πολύ αργά ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Χρυσάφη. Ο Φωτιάδης και η παρέα του στην οποία σημαντική θέση και ευθύνη είχε και Μητλιάγκα φρόντισαν να ανανεώνουν το χρόνο του. Τώρα είναι αργά. Ο κόσμος δεν ξεχνά πως συνδιοικήσατε, με τι ανταλλάγματα άραγε. Είστε υπόλογοι και για για αυτό και για την ήττα στις εκλογές. Στις 8 Οκτωβρίου ο κόσμος θα σας το χρεώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο 1.27 ξέχασε ακόμα μία μεγάλη κωλοτουμπα του Αγγελίδη.
    Αυτή του Χρυσάφη, που έλεγε Χρυσάφης και ξερό ψωμί. Με δύο χέρια Χρυσάφη.
    Άρα τετράκις κωλοτουμπας ο Αγγελίδης.
    Μην ψάχνετε για νικητή βρέθηκε και είναι ο Αγγελίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιος να συμμαζέψει ...τον μάγκα γιατί έχει ξεφύγει.Δεν είναι μόνο που κάνει κακό στην ΝΔ αλλά θα φάει και πολύ ξύλο όπως το πάει.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΚΟΥΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Βροντου εχαψαν το παραμύθι ότι το πουλεν του φρουτεμπορου θα παραιτηθεί μετά τις εκλογές για να μην φύγουν αυτοί από τώρα . Θα γελάσουν και οι πατάτες μετά τις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ανοητοι αν σχεδιαζει να παραιτηθει τοτε για δεν εβαλε υποψηφιοτητα στο ΣΚΟΥΤΑΡΙ? ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΧΡΥΣΑΦΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΑΣ

      Διαγραφή
  8. Κωλοτούμπας είναι αυτός που αλλάζει τους συνδυασμούς και προσπαθεί να πάει με τον νικητή και να γίνει αντιδήμαρχος έστω και για ένα χρόνο.
    Αν υποστηρίξεις κάποιον και στη πορεία δεις ότι είναι ένα τίποτα προφανώς και θα αλλάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ