Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ , ΘΟΔΩΡΕ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΣΕ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ !!!!

   ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΜΕ ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΩΣ



Η ΚΥΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

PERSONA NON GRATA η εκ Σκουτάρεως ειδική συνεργάτης του Δημάρχου με τον πραξικοπηματικό διορισμό της ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Βροντού για να εκλεγεί εκ του ασφαλούς εφόσον πρωτεύσει η Συμμαχία Σερραίων.

Ηδη εχει λάβει το μήνυμα από την τοπική κοινωνία να το σκεφτεί πολύ σοβαρά αν  τολμήσει να πατήσει το πόδι της στην Βροντού, διότι η οργή δικαίως εχει ξεχειλίσει ...

Το ζήτημα όμως έχει σοβαρό αντίκτυπο και στα κομματικά όργανα της τοπικής "Νεας Δημοκρατίας του 41%" , βουλευτές , ΝΟΔΕ, μελη της Κεντρικής Επιτροπής που ανέχονται αυτή την λαθροχειρία και σε βάρος των δυο αλλων τοπικών υποψηφίων που ανήκουν στην διαχρονικά παράταξη και την υπηρετούν μεχρι σήμερα  με ήθος και συνέπεια. Τελικά δεν είστε σοβαρό κόμμα σας κατάντησαν απόκομμα οι τσαρλατανισμοί κάποιων  επιτήδειων.

Τέλος το γεγονός επιβεβαιώνει πλήρως την νοοτροπία του Αλέκου Χρυσάφη και των πατρώνων του οτι θεωρούν τον Δήμο λάφυρο για το βόλεμα των κολλητών τους ενω απαξιώνει πλήρως και τους υπολοίπους 299 υποψηφίους που τους υπολογίζουν μόνο  ως  απλά υποζύγια.

7 σχόλια:

  1. Πιο από όλα ? Το ότι οι μισοί μπήκαν με το στανιό και δεν κάνουν αγώνα και μόνο βρίζουν? Το ότι μάζεψε ότι σαβουρα υπάρχει στον ορίζοντα μόνο και μόνο να γεμίσει ψηφοδέλτιο? Το ότι πούλησε όλους όσους τον στήριξαν στην προηγούμενη εκλογή ? Το ότι οι χει τάξει καρέκλες και σε πεθαμένους? Το ότι δεν έχει κάνει τέσσερα χρόνια απολύτως τίποτα ? Το ότι του έστελνε χρήμα με το τσουβαλι ο Καραμανλής και δεν το απορροφούνσ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δίλημμα στον Δήμο Σερρών είναι:
    ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ
    Η
    ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΡΟΥΔΕΣ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΙΚΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω. Αλλά να πας σε έναν γιατρό. Δοκιμάστικε η Βαρβάρα 4 χρόνια.?? Ήταν ρε παιδιά δήμαρχος η Βαρβάρα και δεν το ξέρουμε ?

      Διαγραφή
    2. Γιατί να με προσβάλεις , απόψεις ανταλλάσσουμε, η γυναίκα έδωσε δείγματα γραφής και βρέθηκε αδιάβαστη . Τι δεν καταλαβαινεις τα αυτονόητα ;.
      Ισως ειναι χειρότερη και από την αλαφροΐσκιωτη την Παλαζη.

      Διαγραφή
  4. Μια που δεν κατάφερε να κάνει αντιπολίτευση 4 χρόνια, που δεν
    άνοιξε το στόμα της που κρύφτηκε πίσω από τον Φωτιάδη που έκλαψε για τον Χρυσανθίδη που τα ψήφισε όλα, τώρα θέλει να διοικήσει; Έλεος, η αγέλαστη γυρνά τώρα από καφέ σε καφέ και το παίζει κοινωνική, έτσι της είπαν. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις και εσύ δεν το έχεις. Μας ενοχλείτε κυρία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γερή οικονομική στήριξη στη Βαρβάρα από το βαθύ ΠΑΣΟΚ για τον προεκλογικό της αγώνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ