Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ..."ΤΙΜΗΣΟΥΝ" ΔΕΟΝΤΩΣ

     ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Η Πρόεδρος του Συλλόγου των Δασκάλων στο πλευρό του Δημαρχου που δημοσίως "κατακρεούργησε" τον άτυχο συνάδελφό της,  Διευθυντή του 9ου Δημοτικού Σχολείου για το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του μικρού Βασίλη.

Ο Δήμαρχος "αποφάνθηκε"  ότι και ο Διευθυντής του Σχολείου ευθύνεται για την τραγική εξέλιξη  δηλώνοντας με στόμφο στα πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ ότι ο Δήμος θα στραφεί εναντίον του δικαστικά !!!

Ο Δήμαρχος που υποσχέθηκε στους χαροκαμένους γονείς του Βασίλη ότι θα κινηθεί άμεσα για την διαλεύκανση της υπόθεσης και τον κολασμό των υπεύθυνων, διέταξε μια Ε.Δ.Ε. όντως άμεσα 12.12.2022 αλλά κατέληξε μετά από εννέα μήνες την 31.08.2023 σε παρωδία με ποινές στέρησης μισθού τριών μηνών στους εμπλεκόμενους υπαλλήλους του Δήμου για τις παραλήψεις τους στην επίβλεψη εκτέλεσης του έργου

Δυστυχώς το όραμα της Πρόεδρου δεν περιλαμβάνει την ασφάλεια των σχολικών μονάδων , προφανώς εκτίμησε τις εξαγγελίες του Δημάρχου για την καταγραφή των προβλημάτων και την άμεση επίλυση τους , γιαυτό και συντάχθηκε μαζί του.

3 σχόλια:

  1. Η πρόεδρος η οποία έδειξε δυσφορία και ενόχληση από τις δηλώσεις της διευθύντριας του 23ου δημοτικού, ότι δηλαδή οι εγκαταστάσεις του σχολείου είναι επικίνδυνες για τους μαθητές.
    Η οποία είπε ότι αυτό δείχνει ότι η δημοτική αρχή έχει θέμα, και δεν πρέπει να το αναδεικνύουμε.
    Η οποία την επόμενη ημέρα ανακοινώθηκε υποψήφια από την παράταξη Χρυσάφη.
    Αυτή το μόνο που χρειάζεται είναι μαύρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κριτήριο που συντάχθηκε η κυρία αυτή με τον Χρυσάφη, κατά τη γνώμη μου, είναι καθαρά κομματικό. Δυστυχώς κάποιους ένθεν και ένθεν δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Αρκεί να είναι του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι άλλα σχόλια Χρύσα σε παρακαλούμε... Έκανες το κομμάτι σου παρακάλεσες τον μάγο σου Χρυσαφη και σε πέταξε στο καλάθι των αχρήστων μη ξεφτυλιζεσε άλλο ότι θες να προσφέρεις... Την ΚΕΔΗΣ θες και τα λουσα σου... Αντε σε παρακαλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ