Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΗΠΩΣ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΤΕ , ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ; ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ ΣΤΡΑΒΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!

  Η κ. ΤΟΥΣΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ή ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;

Των οικιών ημών εμπιπραμένων, υμείς άδετε, κ. Τούσκα

 

Αφού μας φορτώσατε το "χασάπακι" που εξαφανίστηκε  δια των απευθείας απευθείας αναθέσεων σε συγγενικά του πρόσωπα όπως έντονα κυκλοφορεί στην πιάτσα, συνεχίζετε το ίδιο το τροπάρι με την στείρα κομματική σας ρητορική του ΚΚΕ. 

                                            

Μια στάση όπου μόνο την γαλάζια ολιγαρχία που λυμαίνεται τον Δήμο εξυπηρετεί και στερεί τους δημοτικούς πόρους από τον εργάτη, τον φοιτητή , τον άνεργο, τον μικρομεσαίο αυτοαπασχολούμενο , τον συνταξιούχο και τις ευπαθείς ομάδες των αναξιοπαθούντων Δημοτών μας. 

Συνεχίζεται ...

 

 

15 σχόλια:

  1. Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    Ο αθεόφοβος κυκλοφόρησε video και διαφημίζει τα ΕΤΟΙΜΑ ΕΡΓΑ (παιδικές χαρές, διυλιστηρίο Αγ.Ιωαννη κλπ), που παρέλαβε από τον Αγγελίδη, γιατί δεν έχει να παρουσιάσει ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που προεκλογικά υποσχέθηκε ( υπογειοποίηση δρόμων πλατείας Εμπορίου με υπόγειο παρκιν, περιβαλλοντικο πάρκο σαν της Κορνουάλης Αγγλίας, συντριβάνια στην πλατεία Ελευθερίας που θα χορεύουν όπως τα συντριβάνια στο Ντουμπάι κλπ). Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΛΕΖΑΝΤΑΣ επιβεβαιώνει για μια άκομη φορά τον όψιμο συνεργάτη του Γκότση ΗΛΙΑ, που τον χαρακτήρισε " ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ".
    Επιτέλους ο κ. Χρυσάφης θα μας παρουσιάσει τα έργα που υποσχέθηκε προεκλογικά; Η απάντηση είναι ΟΧΙ, γιατί απλώς ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά. Το μόνο που κάνει καλά είναι να λέει ΨΈΜΑΤΑ και να κοροϊδεύει τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όλα αυτά που γράφεις και ακόμη περισσότερα ποια η αντίδραση της Μητλιάγκα 4 χρόνια; καμία. Μόνο δάκρυα για τον Χρυσανθίδη. Μας δούλευε και σας δουλεύει η κυρία. Παλάζη τα τιμολόγια τα έδωσες, τα χρήματα τα επέστρεψες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχολιαστή στις 12:09 μ.μ. Επί της ουσίας του κειμένου του σχολιαστή στις 8:41 π.μ, δηλαδή για την κοροϊδία Χρυσάφη, τι έχεις να πεις; Μου θυμίζεις τακτική serresbomb συμβασιούχε του Δήμου Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το συμπάθιο που παρεμβαίνω φίλε μου, αλλά "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω" ... και συ δεν απαντάς για τα δάκρυα της Ποκαχόντα για τον Προφήτη από το Τουτλί του ... χωρισμού την ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά κάνεις και "αντιγράφεις" ατάκες, αλλά να κάνεις ακριβές αντίγραφο: "Των οικιών υμών εμπιπραμένων, υμείς άδετε".
    Η τεχνολογία για την αντιγραφή, χωρίς λάθη - παραλήψεις - πλεονασμούς έχει τη λειτουργία "copy / paste".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ανόητε δεν την αντέγραψα απλά έκανα μια παραφαση ... τα δικα μας σπίτια καίγονται και οι κομμουνιστές τραγουδάνε στου Κουτσούμπα τον σκοπό

      Διαγραφή
    2. Για το "ανόητε", που έγραψες, αντιπαραθέτω το "ο Ίακχος είναι μαλάκας", που το λέω όλη μέρα, αλλά μέσα μου. Και να το φωνάξω τι θα γίνει; Σε ξέρει κανείς, περισσότερο από όσο ξέρει εμένα; Και οι δύο παριστάνουμε τους ανώνυμους.

      Διαγραφή
    3. 1.57 δασκαλε, το "παραλειψεις" με "ει" !!

      Διαγραφή
  6. Για όλα αυτά που γράφεις και για ακόμη περισσότερα.., τι καταλαβαίνεις 12:44, πως είμαι με τον Χρυσάφη; όμως γιατί να είμαι με την Βαρβάρα, τι έκανε, ως ΠΑΣΟΚ θα κατέβαινε και βουλευτής τρομάρα μας, απέναντι στον γαλάζιο Δήμαρχο; τίποτα. Τούσκα μια χαρά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιακχε μην κάνεις τον Κινέζο. Άλλο σε ρωτώ. Συμφωνείς με τα ψέματα που λέει ο Χρυσάφης για τα δήθεν δικά του έργα και για το γεγονός ότι δεν υλοποίησε καμία προεκλογική του υπόσχεση; Διότι το κείμενο του σχολιαστή στις 8:41 π.μ. αυτό λέει. Αν και πάλι δεν καταλαβαινεις και πετάξεις την μπάλα στην κερκίδα τοτε δύο τινα συμβαίνουν. Η κάνεις τον Κινέζο η έγινες σύμμαχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου , αυτα να ζητησεις να σου τα απαντησουν ο Γκοτσης, ο Χραπας και ο Χατζημαργαριτης. Το οτι δεν υλοποιησε καμια απο τις υποσχεσεις του εχει καταγραφεί στην συνειδηση των Σερραίων της πολης. Το οτι παρπουσιαζει τα εργα του Αγγελίδη ως δικα του ειναι το λιγοτερο αλλα εσυ χανεις το δασος πισω απο το δεντρο. Τα αίσχη του Χρυσαφη ειναι η απατη με τα LED, οι 98 προσλήψεις COVID που πληρωνόταν και δεν δουλευαν, το πλιαστικό της ΚΕΔΗΣ με τα επιδοματα. Αυτά βλεπω τα προσπερνας διοτι η Ποκαχοντας ειναι και η ιδια συνυπεύθυνη. Οχι μονο τα κουκουλωσε αλλα μαζεψε και την Παλαζη στο ψηφοδελτιό της , τοσο διαπλεκόμενη που χτυπησε κοκκινο.

      Διαγραφή
  8. Ο ΙΑΚΧΟΣ ενεργεί ως υπάλληλος καλυμμένος βέβαια όπως πάντα του Χρυσάφη.
    Είναι παλιά η γνωριμία τους και η αλληλοεκτιμιση που έχει ο ένας για τον άλλον
    Εάν βέβαια πέσει και λίγο λάδι τότε γίνεται μεγαλύτερη.
    Τσιράκι έγινες για το μεροκάματο.
    Και τις πουστιες σου αστες γιαυτουςπου δεν σε ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κ. ΤΟΥΣΚΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΗΤΑΝ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ. ΜΑΣ ΞΕΚΟΥΦΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενώ η Μητλιάγκα που έκλαιγε για τον Χρυσανθίδη μας τρύπησε τα τύμπανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ