Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ : ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ;

 ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ "ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΟΥ"


 

13 σχόλια:

  1. Οι Σερραίοι δημότες πρέπει να στείλουν στο σπίτι του τον Χρυσάφη τον Δημαρχο της ανευθυνότητα, της απραξίας και του θεαθήναι και να δώσουν τη δυνατοτητα σε μια νέα δημοτική αρχή, σε ένα νέο πρόσωπο με ήθος και εντιμότητα, όπως είναι η Μητλιαγκα Βαρβάρα για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Δήμο Σερρών. Οι Σερραίοι δημότες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν αυτήν τη δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Σερραίοι συνδημότες μας, εάν πραγματικά θέλουν να αλλάξουν τον Χρυσάφη, τον δήμαρχο της υποκρισίας, της διαπλοκής και της απραξίας έχουν πλέον τη δυνατότητα να ψηφίσουν Μητλιαγκα Βαρβάρα, ένα νέο πρόσωπο με ήθος, εντιμότητα και όρεξη για δουλειά. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογια για να μείνει ο Δήμος Σερρών με τον Χρυσάφη για αλλά 5 χρόνια στην στασιμότητα και να τρυπήσει τον πάτο. Όπως εμείς οι Σερραίοι δώσαμε το 2019 τη δυνατότητα να δοκιμαστεί ο Χρυσάφης ως Δήμαρχος Σερρών, τώρα από την στιγμή που απέτυχε παταγωδώς ο Χρυσάφης, έτσι πρέπει τώρα να δούμε τη δυνατότητα στην Μητλιαγκα να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Δήμο Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς τους δυο αξιότιμους σχολιαστείς 8:57 και 9:49 ανωτέρω : Ο Δήμος φιλοι δεν είναι πειραματόζωο να δοκιμάζει ο κάθε φαντασμένος τις οποίες ικανότητες διοίκησης διαθέτει. Και ποια ειναι η κυρά Βαρβάρα που εχει το θράσος να διοικήσει τον Δημο ; Απο την θητεία της 2019 - 2023 στον Δημο αποδείχθηκε ανεπαρκής , παταγωδώς απέτυχε. Δεκανίκι του Χρυσαφη και υποχείριο του Losser Καραμήτρου. ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !!!

      Διαγραφή
    2. Δλδ ο κος Ριζος που διοικει το ΔΗΠΕΘΕ εναν φορεα πολιτισμου και ο Ταιρης τη ΚΕΔΗΣ εχουν το μορφωτικο επιπεδο που απαιτειται? Ελεος βρε τρολακια του μπιγκονια. Αντε παψτε να ειστε πειθηνια οργανα του κυρ Αλεκου κατα την εκφραση του λουμπεν Τσιαπου Σταυρου.

      Διαγραφή
    3. Ιακχε εσυ τι προτείνεις για πες μας.

      Διαγραφή
    4. Ο ΙΑΚΧΟΣ είναι έτοιμος να προτείνει Φωτιάδή ή εναλλακτικά Κασίδιαρη.

      Διαγραφή
  3. Ίακχε κανείς δεν έχει εμπειρία μέχρι να αποκτήσει. Την ικανότητα της Βαρβάρας δεν μπορείς να την κρίνεις γιατί δεν άσκησε εξουσία. Ο Χρυσάφης όταν ανέλαβε ούτε εμπειρία είχε, ούτε αντιπολίτευση είχε κάνει. Το αν κάποιος ξέρει να φωνάζει και να γκρινιάζει δεν τον κάνει καλό δήμαρχο. Ψήφισε εσύ το Χρυσάφη….εμείς προτιμούνε την απειρία της Βαρβάρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι για την αμάκα ειστε. Αλλοι για προβολη, αλλοι για τα φραγκα, αλλοι (αλλη - Παλαζη) απο εκδικηση, αλλοι για βολεματα παιδιων (Δριγκα και Σια) κλπ κλπ. Ουτε που σας νοιαζει για τον κοσμακη. Καρφακι δε σας καιγεται. Γι αυτο σας σιχαθηκε ο κοσμος. Ακομα κι αυτοι οι δηθεν δικοι σας, σπυρια βγαζουν μονο που σας βλεπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πατε καλα ρε σεις με αυτη την Βαρβάρα; Την βαλαν απ το πουθενα να παιξει την υποψηφια Δημαρχο. Το μονο της γνωστο ειναι οτι ο μπαμπας της ηταν Δημαρχος. Που την ειχατε ξανακουσει;
    Μηοως σε καναν Συλλογο, μηπως σε καμια εκδηλωση, μήπως στο Δημοτικο Συμβουλειο; Τεσσερα χρονια το βροντουσε το χερι της μονο για να ψηφιζει οτι ηθελε ο Χρυσαφης.
    Αφηστε μας πια με τις ανιδεες κυριουλες.
    Μια χαρα θα μπορουσε να δειξει ικανοτητες αν ειχε. Τεσσερα χρονια Δημοτικη Συμβουλος και μελος της Οικονομικης Επιτροπης ρε παιδια.
    Αν δεν ειναι αυτο άσκηση εξουσιας τοτε τί ειναι; Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιακχε
    Ο Δήμος δεν ήταν πειραματόζωο, όταν ψήφισες τον Χρυσάφη το 2019, ο οποίος ούτε καν δημοτικός σύμβουλος ήτανε, επίσης ήταν ένας αποτυχημένος πρόεδρος στο Επιμελητήριο και δύο φορές αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία; Λοιπόν όταν ψήφισες Ιακχε το 2019 Χρυσάφη ( γιατί γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και ξέρουμε όλοι ότι ψήφισες Χρυσάφη), τότε το 2019 ο Δήμος Σερρών δεν ήταν πειραματόζωο; Τωρα τι προτείνεις; Να ψηφίσουμε τον αποτυχημένο Δήμαρχο Χρυσάφη η να δώσουμε τη δυνατότητα σε ένα νέο πρόσωπο να διαθέσει τις δυνάμεις του για το Δήμο Σερρών; Πάντως δεν υπάρχει στο Δήμο Σερρών Κασιδιαρης για να ψηφίσουμε Κασιδιαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δήμος δεν είναι πειραματόζωο . Εμπιστευόμαστε τα καρταλια που ξέρουμε ότι ξέρουν την δουλειά καλά . Αυτούς που γέρασαν και έμαθαν την λαμογια σωστά
    Του επαγγελματίες λαδεμπορους. Όχι φίλε προτιμάμε ανθρώπους που δεν ξέρουν να φάνε . Ας φάνε τα μούτρα τους θα μάθουν τουλάχιστο δεν είναι κοπριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλα προτιμάτε αυτούς που ξέρουν να καλύπτουν τους επαγγελματίες λαδέμπορους και ανθρώπους που ξέρουν να φάνε ... και μην παει το μυαλο σας στην Βαρβάρα αυτή ειναι τίμια και με ήθος όπως διέγνωσε άλλωστε ο εν τη δικηγορία διατελών Γιάννης Γιάντσιος

      Διαγραφή
  8. O γιαντσιος είναι το αγκάθι που θα τους ματώσει στην παράταξη... Δεν τους βλέπω καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ