Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;

      ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ : ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ, ΑΡΗ ;

5 σχόλια:

  1. Ιακχε ο χοντρούλης κύριος πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ που έβγαλε την Παλάζη στα μανταλάκια ξέρεις για ποιο λόγο παραιτήθηκε και από πρόεδρος Κεδης και από δημοτικός σύμβουλος επί Αγγελίδη; Η Βαρβάρα μάλλον δεν το ξέρει... Τίμια προσπάθεια αλλά ο κόσμος δεν ξεχνάει και με έχει και τον άλλο τον αγράμματο από τον λεύκωνα να θέλουν να διοικησουν τον Δήμο... Είπαμε μαλακας ο Χρυσαφης αλλά εσείς ρε σουργελα που πάτε με την ξυνη την αρχηγό σας; ούτε 20 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκιάχτηκαν τα Δαρδανέλλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανέβηκε πολύ το επίπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά πόσο ψεύτης, άσχετος και βλακας μπορεί να είναι ο Χρυσάφης; Είπε, ότι αυτός εξασφάλισε τόσες χρηματοδοτήσεις στην θητεία του, όσες δεν εξασφάλισαν τα τελευταία 30 χρόνια όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι. Αυτό και ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ είναι, αλλά και ΑΔΙΚΟ για τους προηγούμενους Δημάρχους. Δείχνει επίσης πόσο άσχετος είναι ο Χρυσάφης, αλλά παράλληλα και πόσο βλακας, διότι βάζει απέναντι του όλους τους προηγούμενους Δημάρχους. Πολύ έξυπνα η Μητλιαγκα Βαρβάρα με τους συνεργάτες της, το πιάσανε το θέμα και επαινουν όλους τους προηγούμενους Δημάρχους παρουσιάζοντας τα διάφορα έργα που υλοποιησαν, αποκαθιστώντας παράλληλα την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή Βλάχος και Μωϋσιάδης δε θα ψηφίσουν Χρυσάφη ενώ Αγγελιδης και Μητλιάγκας θα ψήφιζαν αλλά τώρα Θύμωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ