Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ

     

Καιρός αγαπητοί μου βλαχοδήμαρχοι να αφήσετε κατά μέρος τις "εκθέσεις ιδεών" , την ακατάσχετη μπουρδολογία, τις ανέξοδες υποσχέσεις και ... να βουτάτε το δάχτυλο στο μέλι

Καιρός να μιλήσουμε για την χρηστή διοίκηση και την διαφάνεια με σεβασμό στο Δημόσιο Συμφέρον, εάν θέλετε να σας πάρουμε στα σοβαρά

 

 

2 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !!!
    ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΤΑ LED ΜΕ ΤΑ ΥΔΡΟΜΕΤΡΑ ;

    Απόσπασμα της Δήλωσης Χρυσαφη μετά την υπογραφή της σύμβασης των LED :
    Δηλαδή, το νέο δίκτυο του οδοφωτισμού των Led θα συνδέεται με το δίκτυο των έξυπνων υδρομέτρων, καθώς θα είναι στην ίδια πλατφόρμα. Επομένως, άπλετο φως παντού, στην πόλη και τα χωριά του Δήμου μας, χωρίς αποκλεισμούς, πιο οικονομικά, χωρίς επιβάρυνση δανείου για το Δήμο, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους δημότες και με χαμηλότερο ενεργειακό αποτύπωμα», σημείωσε ο κ.Χρυσάφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα των led μόνον ο Ιακχος το σήκωσε και είπε αλήθειες και είναι προς τιμήν του. Δυστυχώς όμως στον Δήμο Σερρών 4 χρόνια δεν υπήρχε αντιπολίτευση, επίσης τα περισσότερα ΜΜΕ είναι φίλα προσκείμενα στον Χρυσάφη, με αποτέλεσμα αυτός ο πολιτικός κλόουν να αλωνίζει. Έστω την ύστατη στιγμή οι Σερραίοι δημότες σαν " από μηχανής Θεός" ας σώσουν το Δήμο Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ