Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

EINAI AΦΕΛΕΙΣ "ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΡΥΡΓΙΑΡΗΔΕΣ

 ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ !!!

 

Γεια σου Θοδωρή με την κοράκλα σου ...

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο και σε ευχαριστώ για την "ιστορία" σου διότι αποκαλύπτει το ναυάγιο της Συμμαχίας στο ΕΛΠΙΔΑ RESORT σχετικά με την κοσμοσυρροή 😆 των Σερραίων στην παρουσίαση του συνδυασμού σας

 

 

3 σχόλια:

  1. Ότι θέλουν σου λένε ιακχουλη μου... Και εσύ ότι θες ακούς... Για τα βολεματα Γάτσιου Δριγκα Καρασουλτανη δεν είπες πόσα άτομα έβαλαν μέσα για δουλειά... Και πόσα οι Σύμμαχοι; Εγώ ξέρω για την γυναίκα του βλάχου ναι αλλά οι άλλοι;;; Έγραψες κάτι; Η Βαρβάρα ναι έγραψες 3,5 χρόνια δεν μίλησε... Τώρα κάτι πάει να πει τουλάχιστο ψηφίζει αρνητικά σε όλα... Και αυτό λάθος είναι γιατί ψηφίζει αρνητικά και σε αυτά που δεν γίνεται νοήμων άνθρωπος να καταψηφίσει και το κάνει από άποψη... Ε ρε αριστερηλα που θέλετε μερικοί Σερραίοι... Νομίζετε Γάτσιο Δριγκα και Καρασουλτανη τους ένοιαξε το καλό Της πόλης; Δεν πρότειναν τίποτα ουσιαστικό απλά όλη μέρα παρακαλούσαν να βάλουν παιδιά σε δουλειές και να αρπάξουν ότι κοκαλάκι μπορούσαν.... Γιαυτό βάλε μυαλό Ιακχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός του ότι είσαι ανορθόγραφος δεν γνωρίζεις και τι γράφεις. Άλλος παρακαλούσε για να αποκομίσει όφελος. Όσες ψεύτικες ιστορίες και να πείτε ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι.

      Διαγραφή
  2. Εβαλες Δραγκα το γιο σου ? Δουλευει ναι ή οχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ