Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΣΣΑΡΕΛΑ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ , ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ "ΣΤΟ ΝΥΦΟΠΑΖΑΡΟ ..."

       KAI ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΔΙΚΑΙΩΣ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ...


 ... ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ


7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:04 μ.μ. Και για να μην ξεχνάμε τους αδιάφθορους της ομάδας Χρυσάφη. Γιώργος Νυκτοπάτης με τις ευλογίες του Χρυσάφη, γιατί πίσω από όλες τις απευθείας αναθέσεις κρύβεται ο Αλέκος. Απευθείας ανάθεση στον σύζυγό της γενικής διευθύντριας της ΚΕΔΗΣ, που ακούγεται ότι πρέπει να επιστρέψει χρήματα στην ΚΕΔΗΣ, Απευθείας λέμε ανάθεση 30.000 ευρώ, ίσως για να βγάλει τα σπασμένα ή για να μην την χάσει και ξερασει. Νυκτοπάτης εγγύηση στις απευθείας αναθέσεις μαζί με τον Μισιρλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΔΕΛΗΔΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ
    Kostas Delis
    Κυρια Βαρβάρα Μητλιαγκα καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα σας. Σας ευχαριστούμε για την γκριζα διαφήμιση, μόνο που ξέρετε δεν την χρειαζόμαστε, γιορτάζουμε σήμερα 9 χρόνια FONH. Βασικά πρώτη φορά ανεβάζετε θέμα μας. Δεν σας είχα δει δει όμως το ίδιο ζεστή όταν σας λέγαμε να πάρετε θέση για την ταινία του Εμμανουήλ Παπά που κάναμε, όταν ήσασταν στην επιτροπή για τα 200 χρόνια και τις δράσεις. Ανάλογο θέμα είχαμε κάνει και στις Εκλογές του 2019, δεν γράψατε τότε κάτι Θα κάνουμε και ανάλογο θέμα για την παράταξη σας, σαν να βιαστηκατε λίγο. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλλιστεία σώματος έχουμε και όχι καλλιστεία ικανοτήτων?
    Εγώ ξέρω πιο όμορφες που δεν έβαλαν υποψηφιότητα, λες να αδικήθηκαν?
    Ολες αυτές περιμένουν να καταλάβουν θέση έμμισθη την επόμενη μέρα ή πιστεύουν στην ¨μεταμόρφωση" (ποιος την σκέφτηκε αυτή την λέξη) ( η μόνη μεταμόρφωση είναι η κολοκύθα που έγινε άμαξα), του Δήμου όπως λέει και το πρόγραμμα τους.
    Το πρόγραμμα τους της Συμμαχίας δηλαδή το ξέρουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Giannis Delis
    Μέσα στην ένταση & την πίεση της προεκλογικής περιόδου μάλλον Κυρία Βαρβάρα Μητλιάγκα μπερδευτηκατε λίγο και χάσατε τον στόχο. Αντί να κάνετε κριτική στη Δημοτική Αρχή προσπαθείτε να μπερδέψετε ένα ενημερωτικό site στην αντιπαράθεση σας με την "Συμμαχία Σερραίων". Ένα site που δεν μπορείτε να υποδειξετε με τι θέματα θα ασχοληθεί διότι έχουμε άποψη & είμαστε επώνυμοι & όχι ανώνυμο blog. Τέλος, να σας θυμίσω ότι είμαστε ένα site που διαφημίζονται ήδη πρωτοκλασάτα στελέχη σας. Την επόμενη φορά να είστε πιο προσεκτική στις αναρτήσεις και αν δεν σας συμβουλεύουν να ρωτάτε πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πόσο ανύπαρκτοι δημοσιογραφικά είστε το επικοινωνείτε εσείς οι ίδιοι.Μια μπουγάτσα από τον Χρυσάφη και μια δήλωση της Μητλιαγκα σας έμαθαν δεκαριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΡΖΗ , ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ