Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Η NEΑΡΑ α.ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ 2019 ...

... ΤΟ 2023 ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ" ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΒΡΟΝΤΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ "ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ

 


Το ζήτημα με την συμπεριφορά της Ελισάβετ από το Σκούταρι είναι πολύ σοβαρό και δεν μπορεί να περάσει αστιγμάτιστο από μια κοινωνία που έχει ηθικούς φραγμούς και αξιοπρέπεια, όπως δυστυχώς συμβαίνει σήμερα στο Σερραϊσταν με τα  τοπικά ΜΜΕ "σιωπηλά" να τηρούν σιγήν ιχθύος. 

Ας πιάσουμε λοιπόν το θέμα από την αρχή ...
 
Η νεαρά εμφανίστηκε στην αυτοδιοικητική πιάτσα το 2019 ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την ανωτέρω κάρτα δηλώνοντας ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ με την χωριάτικη κουτοπονηριά πίσω από το πεζό "α" από την λέξη ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ καθόσον δεν ήταν δικηγόρος αλλά ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.
 
Μια ουσιαστική διάφορα που ήταν αδύνατον να αντιληφθεί ο απλός Σερραίος ψηφοφόρος ο οποίος παραπλανημένος θεωρούσε ΄ότι ψηφίζει μια  κανονική Δικηγόρο ως Δημοτικό Σύμβουλο και αυτή η αλχημεία  φυσικά αποτελεί εξαπάτηση του εκλογικού σώματος και προσβολή των συντελεστών της εκλογικής διαδικασίας αλλά και του δικηγορικού συλλόγου Σερρών.

 
Η νεαρά παρά την έντονη υποστήριξη του Δημάρχου προεκλογικά δεν κατάφερε να εκλεγεί, όμως πήρε την αντιπαροχή της και διορίστηκε έμμισθη ειδική συνεργάτιδα του Δημαρχου.
 
Αποκορύφωμα όμως  της σκανδαλώδους εύνοιας και ασυλίας που απολαμβάνει από τον Δήμαρχο ήταν η μεθόδευση από τον Απρίλιο μήνα η μεταδημότευση της στην Κοινότητα της Βρόντους όπου ορίστηκε υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος για να έχει μια  εύκολη εκλογή.
 
Ενδιαφέρον έχουν στην περίπτωση αυτή  και οι απόψεις του Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών Παναγιώτη Καρίπογλου που πρόσφατα εξέφρασε για την εφαρμογή του άρθρου 165 ΠΚ

o iakxos : ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "300σιους" ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ:   "ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΕΙ Η ΛΑΜΠΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ    

 
 

34 σχόλια:

  1. Στα χαϊβανια από την Βροντού είπαν ότι θα παραιτηθεί μετά τις εκλογές και το εχαψαν . Θα πέσει πολύ γέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αλήθεια πως η κ. Παλάζη, διευθύντρια του Μουσικού έχει να πατήσει δύο μέρες στο σχολείο; Τι είδους άδεια πήρε, αν πήρε, προεκλογική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντεντεκτιβικη αδεια, ειχε πολλες ερευνες σε εκκρεμοτητα, μονο κατα την ΚΕΔΗΣ δεν πηγε να δωσε πισω τα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα ερωτήματα που θέτει ο Κουφοτολης για το δημοτικό γήπεδο θα απαντήσει ο Χρυσάφης; Μήπως οι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ του Χρυσάφη μπορούν να απαντήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον πετσοκοψε το γνωστό site τον Χρυσανθιδη με το βίντεο απο τις εκλογές του 2019 τότε που ξιφουλκουσε εναντίον του σημερινού του αφεντικού Χρυσάφη. Απολαύστε το πριν το κατεβάσουν, όπως το κατέβασαν από το αρχείο του καναλιού.
    https://serresbomb.blogspot.com/2023/09/blog-post_445.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο σχολιαστής στις 11:23 μ.μ., που ως γνωστόν του δημιούργησαν ψυχολογικά προβλήματα ο Κουφοτολης και η Παλαζη, αυτός ο άνθρωπος θυμήθηκε και πάλι την Παλαζη, αλλά ξέχασε τον Κουφοτολη. Πάντως μέρα παρά μέρα ασχολείται ο καψερός με την Παλαζη και Κουφοτολη για να πάρει τη δόση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει νοήμων πολίτης που θα ψηφίσει Χρυσάφη, έναν Δήμαρχο που δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό του έργο, παρά μόνον λουλούδια και φιέστες;
    Υπάρχει νοήμων πολίτης που θα ψηφίσει Χρυσανθιδη, ο οποίος πριν ένα χρόνο, δηλαδή κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας εγκατέλειψε τον συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης και έγινε αντιδήμαρχος της δημοτικής αρχής Χρυσάφη;
    Υπάρχει νοήμων πολίτης που θα ψηφίσει Γκότση Ηλία, ο οποίος χαρακτήρισε τον Χρυσάφη " ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ", αλλά είχε πει και άλλα πολλά για τον Χρυσάφη και μετά ζήτησε γονατιστός συγνώμη από τον Χρυσαφη για να τον πάρει στον συνδυασμό του;
    Οι πολίτες πιστεύω, ότι έχουν και μνήμη και κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιορδάνη Ξανθοπουλε, συμβασιούχε του Δήμου Σερρών, θα ρωτήσεις το πολιτικό σου αφεντικό, τον Χρυσάφη, γιατί δεν απαντά στα ερωτήματα που θέτει ο Κουφοτολης για το δημοτικό γήπεδο;
    Εστω ας τον ρωτήσει τον Χρυσάφη και κάποιος άλλος δημοσιογράφος.
    Ας μη γελιόμαστε. Το θέμα αυτό του δημοτικού γηπέδου θα καταλήξει στα δικαστήρια. Οι νυν και οι επόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι, ας κρατήσουν τις δηλώσεις του Χρυσάφη και του Χρυσανθιδη για το δημοτικό γήπεδο. Οπωσδήποτε θα χρειαστούν αυτές οι δηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χθες 27-9-2023 Ο Δήμου Γιάννης ήταν υπέροχος στο Δίκτυο. Αποδόμησε πλήρως τον ψεύτη Δήμαρχο Χρυσάφη, που δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό του έργο, αλλά παρουσιάζει ως δικά του τα έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιάννης Δήμου. Ο μεγαλύτερος γυρολόγος και κωλοτούμπας της πολιτικής πιάτσας. Γαβγίζει συνεχώς, μαλώνει, συκοφαντεί αλλά κανείς δεν του δίνει σημασία, στο τέλος παίρνει με το ζόρι 200 σταυρούς και δεν εκλέγεται και γελάνε όλοι μαζί του.

    Απολαύστε δημόσια λόγια του ίδιου παλιότερα:

    Γιάννης Δήμου: Ψηφίζεις Χρυσάφη την Κυριακή, παίρνεις για δήμαρχο τον ΑΓΓΕΛΊΔΗ. Τελεία και παύλα. Ξυλογιάννη είναι πολλά αυτά που παίζονται στις εκλογές αυτές. Εγώ είχα και έχω δουλειά. Εσύ ήσουν νηστικός και παρακαλούσες να βολευτείς. Άξιος ο μισθός σου από τα 2 αφεντικά σου. Και αν έχεις τα αρχίδια γράφε ως Ξυλογιάννης.

    Γιάννης Δήμου: Ο Κοτρώνης είναι πολύ λίγος, σε ανθρώπους που είναι λίγοι δεν θα πήγαινα ποτέ. Με τον Φωτιάδη δεν είχα επαφή γιατί δεν είναι σχήμα που με εκπροσωπεί και θα με κάνει να κατέλθω στις εκλογές

    Γιάννης Δήμου: ΠΡΟΣ ΄΄ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ΄΄ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!!!!
    132.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ 13 ΜΕΡΕΣ!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 35 ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 300.000 ΕΥΡΩ!!!!!
    Η 1η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ ΤΟ 2013 ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΜΟΛΙΣ 25.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ!!!!! ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΛΑΟ!!!!

    Γιάννης Δήμου: ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚ ΝΕΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;;;;;;;;;;;

    Συνεχίζεται ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράψε και για τα κοινόχρηστα. Γράψε και γιατί τον διέγραψε ο Αγγελίδης από τον συνδυασμό του και τον έπαψε από πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ.
      Γράψε ότι όπου βάζει δεν εκλέγεται, γιατί απλά είναι σερσιρίς. Γράψε για τον βλάκα, μπας και το βουλώσει

      Διαγραφή
    2. Ο διάλογος αυτός έγινε πριν λίγα χρόνια δημόσια :

      Giorgos Tertipis: Megalo lamogio ton xrostao ena xeri ksilo ......
      Νασος Τσολακης: ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΕΡΤΙΠΗ ΜΗΝ ΣΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΖΑΡΤΙΕΡΑ
      Giorgos Tertipis: Naso file mou mia ikodomi mas ekane ano kato mas vgike o koykos aidoni sta dikastiria pou mas etrexe to lamogio tou to xrostao kai me to parapano agapite mou file
      Νασος Τσολακης: Εαν υπαρχουν τετοια στοιχεία οφειλεις να τα κανεις γνωστα στους Σερραίοιυς στο δρομο προς τις κάλπες

      Τι εννοούν οι ποιητές ??? Θα απαντήσει κάποιος ???

      Διαγραφή
  11. Ρε παιδιά οι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ μόνον βρίζουν και δεν απαντούν επί της ουσίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμου έχεις ακούσει για την ΟΚΣ... Πρόσεχε γιατί είναι πολυ σκληροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε παιδιά μήπως ξέρετε που θα συναντήσουμε αυτούς τους ηλίθιους της Ο.Κ.Σ.για να μας δείρουν;
      Έξη μήνες τους ψάχνουμε αλλά πουθενά.
      Κάποιος μου είπε ότι είναι οι camera man του Χρυσάφη, στο γήπεδο, αληθεύει;
      Τόσο σκληροί;

      Διαγραφή
  13. …… θυμάστε που η γυρολόγος και κωλοτουμπινα της πολιτικής πιάτσας , πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη πήρε την πρωτοβουλία και με απευθείας ανάθεση διέθεσε το ποσό των 6.820€ για διαφήμιση (στην οποία « πρωταγωνίστησε » η ίδια με λεζάντα από κάτω "Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.Σ." !!!) ώστε να γράψουν οι γονείς τα παιδιά τους στα ΚΔΑΠ του Δήμου Σερρών ???
    Γιατί Χρυσάνθη Παλάζη τέτοια σπατάλη χρημάτων για διαφήμιση στην οποία μάλιστα « πρωταγωνίστησες » η ίδια ??? Τέτοια ματαιοδοξία δεν έχω ξαναδεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον ίδιο λόγο που ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί το ενημερωτικό φυλλάδιο της ΔΕΥΘΑΣ για να μοστράρει την αφεντομουτσουνάρα του και την υποψηφιότητα του. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι το κάνει με τα ανταποδοτικά χρήματα για το νερό και την αποχέτευση που πληρώνουν οι δημότες.
      Οπότε κόψτε τις ηλιθιότητες και κοιτάξτε ποιοι χρησιμοποιούν τα χρήματα των δημοτών για να προβάλουν το εαυτό τους.

      Διαγραφή
  14. ΚΟΥΦΟΤΟΛΗ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ Thanos Kortsesis ?? ΙΣΧΥΟΥΝ Ή ΌΧΙ ?? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ . ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ιορδάνη Ξανθοπουλε και Γιώργο Καπετανιο , συμβασιούχοι του Δήμου Σερρών , θα ρωτήσετε το πολιτικό σας αφεντικό, τον Χρυσάφη (τον κ. ΤΙΠΟΤΑ) ποια έργα από αυτά που παρουσιάζει είναι δικά του?????? Η κατρακύλα σας έχει τελος ????!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ, μετά την Παλαζη και τον Κουφοτολη τώρα αρχίζουν να βρίζουν και να ασχολούνται και με τον Δήμου Γιάννη, επειδή ο Δήμου στο Δίκτυο αποδόμησε πλήρως τον ΑΠΡΑΚΤΟ, ΑΝΊΚΑΝΟ και ΔΙΑΠΛΕΚΌΜΕΝΟ Χρυσάφη. Επειδή είπε, ΠΩΣ, ότι έργα παρουσιαζει είναι τα έτοιμα έργα που βρήκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Επειδή είπε αλήθειες. Αφρίζουν οι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ του Χρυσάφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΣΑΧΛΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Χρυσάφης, γιατί φοβάται να απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσε ο Κουφοτολης, σχετικά με το δημοτικό γήπεδο; Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ψυχακιας του Χρυσάφη σήμερα πρόσθεσε στα χάπια που παίρνει για την Παλαζη και Κουφοτολη και χάπι για τον Δήμου. Να προσέξει όμως το χάπι που θα παίρνει για τον Δήμου να είναι διπλό για να τον πιάνει. Ε ρε γλέντια που θα κάνουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λεφτα τα δωσες πισω στην ΚΕΔΗΣ ? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Μην το παιζεις κινεζα τουριστρια. Αλλα κι αλλα τα ξερεις.

      Διαγραφή
  19. Με αυτά και με αυτά ιακχος και σχολιαστές κάνατε την καλύτερη διαφήμιση στην κ. Σαρή Γκεντσούδη Ελισάβετ, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές την έμαθαν και αυτοί που δεν την ήξεραν. Σας χρωστάει κέρασμα και χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρίχες.
      Ρόμπα έκαναν την δικηγόρο από το Σκουταρι που θα ντρέπεται να κυκλοφορήσει.

      Διαγραφή
  20. Υπάρχει κίνδυνος μεγάλος να σκοτωθούν μεταξύ τους τα κορίτσα . Καθώς σε όλες έχουμε τάξει να τις αξιοποιήσουμε αλλά δεν φτάνουν οι θέσεις . Ευτυχώς μερικές είναι σίγουρες.
    ΥΓ μετά το νέο έτος καταργούνται και τα νομικά πρόσωπα οπότε θα κλάψουν μανουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όπως παρατηρώ την ιδιοσυγκρασία σου, μέσα από την θεματολογία των αναρτήσεών σου, εκτιμώ ότι θα ήθελες να είσαι μέλος στους τριακόσιους του Λεωνίδα, αλλά αυτός θα σε έκοβε, αφού τα περσικά "300σιους" της γραφής σου, δεν θα μπορούσε να τα διαβάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπύρο, κουλαρε λιγάκι, μας έχεις σπάσει ταρχιδια με την παπαροφιλοσοφια σου

      Διαγραφή
  22. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή. 1ο θέμα στον
    Ιακχο η Γκεντζούδη. Ρε γατάκια έτσι θα ρίξετε τον Χρυσάφη. Ελισάβετ οέο εο ε, οέο εο ε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To γίδι του φρουτέμπορα

      Διαγραφή
    2. Τα θεματα κατα την σειρα που εμφανίζονται το καθοριζει η google με βαση την αναγνωσιμότητα, δεν τα κανονίζει ο blogger

      Διαγραφή
  23. Ο Δήμου Γιάννης πάλι σήμερα 29-9-23 στην τηλεόραση Επιλογές τον ξεβράκωσε για τα καλά τον Χρυσάφη. Αποκάλυψε τεκμηριωμένα το μηδενικό έργο " του Δημάρχου του τίποτα" και την απεγνωσμένη προσπάθεια που κάνει για να οικειοποιηθεί τα έτοιμα έργα που βρήκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Η αποδόμηση του άπρακτου Χρυσάφη από τον Δήμου ήταν ισοπεδωτική. Οι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ του Χρυσάφη πρέπει να πιάσουν δουλειά και να μην τον αφήσουν καθόλου ήσυχο. Να μην λασπωνουν μόνον την Παλαζη και τον Κουφοτολη, αλλά τώρα και τον Δήμου. ΒΑΡΆΤΕ ΤΟΥΣ! ΑΈΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πρόσκληση στον Γιάννη Δήμου να διαχειριστεί τα κοινόχρηστα μας με αξιοπιστία πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ