Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ : ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ

   ΠΟΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΡΑ ; 

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΖΩΞΗ ΤΕΘΛΙΜΜΕΝΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

 

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΣΥΜΜΑΧΙΚΟ BLOG SerresBomb ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΈΓΝΑ ...

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Και μόνο η επιλογή εχει την σκοπιμότητά της, θέλουν να τονίσουν οτι ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ σύσσωμος στηρίζει τον Χρυσάφη μπας και ξεγελάσουν πάλι τους Σερραίους που έδωσαν  44% στον Μητσοτάκη τον Ιούνιο. Μονο αυτό τους έμεινε διότι ο αστικός πληθυσμός της πόλης των Σερρών απηυδισμένος από την ανικανότητα της Συμμαχίας τους γύρισε την πλάτη. Με 300 υποψηφίους απο δυο να κουβαλούσε ο καθένας έπρεπε να έχουν 1.000 άτομα και αυτοί δεν είχαν ούτε καν τους υποψηφίους τους !!!!
Εμφανώς ταραγμένος ο Χρυσάφης ούρλιαζε για να ξεσηκώσει τον κόσμο, έκανε σαρδάμ στην ομιλία του ( ... κατασκευάσαμε 30.000 ευρώ αγροτικής οδοποιίας είπε σε μια αποστροφή του λόγου του), ξέχασε να προσφωνήσει τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο και έκανε συνεχείς αναφορές στο όνομα του πρώην Υπουργού.
 
 

12 σχόλια:

  1. Πρώτη θέση ο Τεμπάρχης.
    Μαυρίστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κοινωνία δεν θέλει τον Χρυσάφη, διότι έχει καταλάβει πολύ καλά, ότι πρόκειται για έναν φιγουρατζη, αναποτελεσματικό και αναξιόπιστο Δήμαρχο που δεν έκανε απολύτως τίποτε. Αυτό που απομένει τώρα είναι η κοινωνία ελεύθερη από κομματικές εξαρτήσεις να μιλήσει και στην κάλπη για να ξεφύγει ο Δήμος Σερρών από αυτο το αδιέξοδο στο οποίο τον έχει οδηγήσει η δημοτική αρχή Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα Τέμπη και το 9ο Δημοτικό σε μια φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. . . . ΜΗΠΩΣ , ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ , ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΣΟ ΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ;;;;
    ΓΙΑΤΙ , ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ , ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΑΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε οι υποψήφιοι του ήτανε.. και οι μισοί υπάλληλοι του δήμου που πήγανε με το ζόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Χρυσάφη δεν ήταν υπάλληλοι του Δήμου, αλλά τα ρουσφέτια του Χρυσάφη, δηλαδή οι συμβασιούχοι του covid, ειδικοί συνεργάτες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι θα γίνει με τους δύο υπερήλικες οι οποίοι γυρνάνε σα κρεμανταλας από τραπέζι σε τραπέζι σε όλα τα μαγαζιά χωρίς να αγοράζουν ούτε νερό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον έναν τον ξέρουμε είναι ο Ηλίας
      Ο άλλος ποιος είναι;
      Υπάρχει και αντίπαλος του Ηλία;

      Διαγραφή
  8. Έλλειψη ηγετικού προφίλ και αγαπης για την πολη.Φοβος για την καρεκλα και περιτριγυρισμένος από αυλή έμμισθων ανεργων και συνταξιουχων,παρόλη την αυτοδυναμία της δεξιάς στις Σερρες παρουσιασε ανυπαρκτο εργο ,συμφωνα και με τον υποψηφιο του, Γκοτζη.Η Μητλιαγκα ανυπαρκτη ως αντιπολιτευση ,με εντολη του επικεφαλης,αλλα το μη χείρον βέλτιστον ...Πρωτη φορα υπάρχει τετοια αρνητικη αποψη για υποψήφιο δήμαρχο στις Σερρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. . . . κι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗ ΔΕΘ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΕΝΑΝ πρωθυπούργο ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο τεμπάρχης και οι σταθμάρχες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ