Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ - ΠΟΡΙΣΜΑ Ε.Δ.Ε. : ΩΔΥΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕ ΜΥΝ

     ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ

ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΔΕ


ΕΔΕ: «Παραλείψεις χωρίς σκοπιμότητα ή δόλο…Που δεν έπαιξαν ρόλο την ημέρα που έγινε το δυστύχημα που στοίχησε την ζωή στον 11χρονο Βασίλη»

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε, σύμφωνα με δημοσιογραφικές μας πληροφορίες, η ΕΔΕ που διενεργήθηκε στον Δήμο Σερρών, για το αν τηρήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται, από τους εμπλεκόμενους δημοτικούς υπαλλήλους και πόσο αυτές έπαιξαν ρόλο στο τραγικό δυστύχημα τις 5-12-2022 στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, που στοίχησε την ζωή στον 11χρονο Βασίλη, μαθητή του σχολείου. 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές μας πληροφορίες, ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης με βάσει το πόρισμα της ΕΔΕ και τα απολογητικά υπομνήματα κοινοποίησε χθες 31/8 στους εμπλεκόμενους υπαλλήλους τις ποινές που τους επέβαλε. 

 Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την ποινή των 10 ημερών σε δύο υπαλλήλους, την ποινή του ενός μήνα σε 4 και την παραπομπή στο πειθαρχικό σε έναν υπάλληλο, καθώς έκρινε ότι η ποινή θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη των 3 μηνών που μπορεί να επιβάλει. Επίσης σε έναν υπάλληλο δεν επιβλήθηκε καμία ποινή. Οι ποινές μεταφράζονται σε στέρηση μισθού.😢

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ
 ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ
 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΟΤΑ, κ. ΔΗΜΑΡΧΕ;

2 σχόλια:

  1. Οποιος άλλος και αν γίνει Δήμαρχος στον Δήμο Σερρών θα είναι πολύ καλύτερος από τον Χρυσαφη. Ο ανίκανος Χρυσάφης, όχι μόνον δεν έκανε τίποτα, αλλά έκανε και ζημιά στον Δήμο Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δλδ ποιος "αλλος" ρε 9.26μμ;
    ΙΔΙΑ με τον Χρυσαφη ειναι η κυριουλα που δεν ξερει Αγγλικα αλλα ειναι κορη Δημαρχου.
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ. Εδω και τεσσερα χρονια αν δεν το πηρες χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ