Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

ΗΛΙΑ , ΠΟΥ ΠΛΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΝΕΙΣ ;

 ΟΝΕΙΡΟ ΖΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ...



Τι είναι αυτά που διαβάζουμε και τσιτώνουν τα νεύρα μας.

Σε ποιους νομίζετε οτι απευθύνεστε  , με δυο κολυμβητήρια κλειστά, το Δημοτικό Γήπεδο σφραγισμένο και τον Πανσερραϊκό...  περιπλανώμενο τσιγγάνο ;

Ας μην αναφερθώ στα προεκλογικά μπαλώματα στους δρόμους , που τα βαφτίζετε ασφαλτοστρώσεις !!!

Νικο Σολουγκα , βαλε τάξη ...

Υ.Γ. Σίγουρα εσείς δεν θα χάσετε χρόνο Ηλια , εμεις θα χασουμε σίγουρα μια πενταετία

16 σχόλια:

  1. . . . ΒΡΕ ΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ , ΠΟΤΕ . ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ . . . . . . . . . . ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ < ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ !!!!!!! >

    https://youtu.be/s5j4EQjNGAY?si=BBLo5IDs1OK00EWK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΘΑΝΑΣΙΕ, μην αδικεις τον Μαυρογυαλουρο ,μακραν ηταν ο μοναδικός ΕΝΤΙΜΟΣ Ελλην πολιτικος

      Διαγραφή
    2. . . . ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝ.ΤΑΙΝΙΑ , ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ , ΕΝΩ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ . . . . ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΑΝ . . . . . iakxe ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ !!!

      Διαγραφή
  2. Ολοκληρώνεται η διαδικασία για το έργο της αντικατάστασης των λαμπτήρων του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του δήμου Σερρών .Με την υπογραφή της σύμβασης την Πέμπτη (07/09/2023) στις 2 το μεσημέρι στην Αίθουσα Συνεδριάσεων στο Δημαρχείο Σερρών.Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία «ΟΤΕ ΑΕ – GLOBILED Μ. ΕΠΕ»

    Ολοκληρώνεται το έγκλημα κατά των Δημοτών υπέρ κάποιων.
    Τι θα κερδίσει ο Δήμος Σερρών και τι οι Δημότες?
    ΤΙΠΟΤΑ......
    Τι θα κερδίσουν οι εμπλεκόμενοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο γραφικός Γκότσης, ο κολωτουμπας που ζήτησε συγνώμη από τον Χρυσαφη για την ψευτοαντιπολιτευση που έκανε στον Χρυσάφη, προκειμένου να τον πάρει στον συνδυασμό του, ο άνθρωπος που τον είδε η ξεφτίλα και κοκκίνισε απο την ντροπή της, αυτός ο Νάρκισσος έρχεται τώρα να μας πει, ότι θα αλλάξει τα πάντα με τον Χρυσάφη, τον οποίο χαρακτήρισε Δήμαρχο του τίποτα.
    Σερραίοι δημότες, αν ψηφίσετε και πάλι αυτούς τους γελοίους τύπους θα είστε άξιοι της μοίρας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα χτυπηθεί στα μαρμαρένια αλώνια με Αβδέλλα και Νυχτοπατη για τα Μεγάλα Έργα . Τους κοροϊδεύει ο Αλέκος και τους τρεις στο μεταξύ. Ο δεύτερος θα πάρει τα μικρά και ο τρίτος τα παγκάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύς κόσμος έχει ΑΗΔΙΑΣΕΙ από κάτι τέτοιους τύπους σαν το Γκότση, Χρυσανθιδη, Χράπα, Χατζημαργαριτη και Σία και δεν θα πάει να ψηφίσει.
    Ηλία Γκότση έκανες τι έκανες, τουλάχιστον μη μιλάς.. Μην προκαλείς. ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ ΜΑΣ. Θα ξερασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις Σέρρες παράγουμε ακανε και σωτήρες, γι'αυτό είμαστε τελευταίοι παντού πανελλαδικά. Έλεος, τι ακούνε τα αυτιά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ώστε έτσι Γκότση. Μελέτες, έργα, όλα δρομολογημενα. Όσο δρομολογημενα ήταν σε αυτήν τη δημαρχιακή θητεία του Χρυσαφη, με αποτέλεσμα να μην έχει κάνει τίποτα ο Χρυσάφης στην θητεία του.
    Γκότση με τα έργα που έκανες εσύ με τον Αγγελίδη, με αυτά τα έργα κάνει τώρα προεκλογικό αγώνα ο ανίκανος Χρυσάφης, ο Δήμαρχος του τίποτα, όπως εσύ πολύ σωστά χαρακτήρισες τον Χρυσάφη.
    Φτάνει πια, μην ξευτιλιζεσαι άλλο. Έχεις πιάσει πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ώστε έτσι Γκότση. Μελέτες, έργα, όλα δρομολογημενα. Όσο δρομολογημενα ήταν σε αυτήν τη δημαρχιακή θητεία του Χρυσαφη, με αποτέλεσμα να μην έχει κάνει τίποτα ο Χρυσάφης στην θητεία του.
    Γκότση με τα έργα που έκανες εσύ με τον Αγγελίδη, με αυτά τα έργα κάνει τώρα προεκλογικό αγώνα ο ανίκανος Χρυσάφης, ο Δήμαρχος του τίποτα, όπως εσύ πολύ σωστά χαρακτήρισες τον Χρυσάφη.
    Φτάνει πια, μην ξευτιλιζεσαι άλλο. Έχεις πιάσει πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο δήμο μας άραγε κάνουν σεξ? γνωρίζει κανείς να απαντήσει υπεύθυνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα πόση ακόμη ξεφτίλα!!!!! ο άνθρωπος αυτός για να γίνει ξανά αντιδήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΥΠΕΡΗΓΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ...

      Διαγραφή
  11. Γκότση είναι σίγουρο, ότι με τον Χρυσάφη δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, όπως είναι σίγουρο ότι και εσύ στα 72 χρόνια σου δεν πρόκειται να αλλάξεις και θα μείνεις πάντα ο ίδιος γραφικός και Νάρκισσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολα μοιάζουν με τις νομαρχιακές εκλογές που ο Παπαναγιωτου παρόλο το χρίσμα από την ΝΔ,έχασε από τον Φωτιάδη για έναν απλό λόγο. Το τι νιώθουν οι Σερραίοι για τον επικεφαλής. Μάλιστα εχασε απο εναν υποψηφιο που μετα ηταν αχαστος,χαχα τρεις φορες...Ο κάθε πολιτικάντης ποντάρει στην βλακεία των ψηφοφόρων. Υπάρχουν και όρια όμως κ.Γκότση.Δεν έχω ακούσει κανενα Σερραιο να αναφέρεται θετικά για τον Χρυσαφη,πλην των καρεκλοκενταυρων νταλαβερτζηδων υποψηφίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν βγει αυτή η μουμια πάλι ειστε άξιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ