Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ , ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΚΑΙ ΑΙΦΝΗΣ Η ΠΟΚΑΧΟΝΤΑΣ ΗΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΌ !!!
 
Υποτιμά την νοημοσύνη μας η μαντάμ διδάκτωρ νομικής στο Εδιμβούργο και εμπαίζει τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού με άκρατο λαϊκισμό για την υφαρπαγή της ψήφου των αγανακτισμένων.
 
Το όραμα της είναι να γκρεμιστεί το Δημοτικό Γήπεδο , το οποίο αποτελεί κομμάτι της ζώσας ιστορίας της πόλης για ολοκληρωθεί το Κεντρικό Πάρκο της πόλης όπου σχεδιάζει να κτίσει υπαίθριο θέατρο το οποίο λείπει από τα Σέρρας.

Σερραίοι φίλαθλοι "μην φάτε το τυρί και δεν δείτε την φάκα", αυτό που δεν μας είπε η μαντάμ είναι ποιος και με ποια χρηματοδότηση θα κάνει το νέο γήπεδο. Μήπως θα χρηματοδοτηθεί από τα έσοδα των εισιτηρίων του θεάτρου της;
                                                       
Υ.Γ. Αυτό φυσικά δεν συνιστά προτροπή να δώσετε την ψήφο σας στον αριβίστα νυν Δήμαρχο σε καμία περίπτωση

 

21 σχόλια:

  1. ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΕΞΟΔΟ ΧΡΥΣΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για να μην ξεχνάμε τους αδιάφθορους της ομάδας Χρυσάφη.
    Γιώργος Νυκτοπάτης
    με τις ευλογίες του Χρυσάφη, γιατί πίσω από όλες τις απευθείας αναθέσεις κρύβεται ο Αλέκος.
    Απευθείας ανάθεση στον σύζυγό της γενικής διευθύντριας της ΚΕΔΗΣ, που ακούγεται ότι πρέπει να επιστρέψει χρήματα στην ΚΕΔΗΣ,
    Απευθείας λέμε ανάθεση 30.000 ευρώ, ίσως για να βγάλει τα σπασμένα ή για να μην την χάσει και ξερασει.
    Νυκτοπάτης εγγύηση στις απευθείας αναθέσεις μαζί με τον Μισιρλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θέλουμε στον Δήμο Σερρών; Στασιμότητα η αλλαγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τη Μητλιαγκα Βαρβάρα ο Δήμος Σερρών θα γίνει καθαρά αυτοδιοικητικός και όχι κοματικος όπως είναι τώρα με τον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή Μητλιάγκα, Γάτσιος, Δρίγκα, Καδής, Δούκας, Παλάζη είναι η αλλαγή ή μήπως ο Γιάντζος με τον Κουφοτόλη και τα ορφανά της Κόλλια; Σοβαρέψου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4 στις 5 αναρτησεις, Χρυσα !! Να τις χιλιασεις !! Λογια, λογια, λογια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι στην ΣΤΑΣΙΜΌΤΗΤΑ του Δήμου Σερρών με τον πολιτικό κλόουν, με τον ψευτοθοδωρο, τον νεωκορο, τον εργολάβο και τους συνταξιούχους Γκότση, Χρυσανθιδη, Χράπα και Σία. Ο Δήμος Σερρών πρέπει να ΞΕΚΟΛΛΉΣΕΙ από το τέλμα στο οποίο τον οδήγησε η ανίκανη δημοτική αρχή Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην τρελαθούμε τώρα η κυρία ψήφισε όχι στο δημοτικό συμβούλιο για τα έργα στο γήπεδο του πανσεραικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει Γηπεδο ο Πανσεραικος? Αν αναφερεστε στο κουφαρι του Δημοτικου Γηπεδου ορθως επραξε. Πρεπει να γκρεμιστει αμεσα. Ειναι σαθρο. Οχι πεταμενα λεφτα. Ειναι το κεντρικο παρκο χωροθετημενο. Να αγορασουν εκταση και να κτισουν γηπεδο οι μετοχοι της εταιρειας. Γ.Σ.

      Διαγραφή
  9. Ιακχε το θέατρο του παραλόγου από την Μπάρμπαρα;;;; την μια ψηφίζει όχι στο δημοτικό συμβούλιο για τα έργα στο γήπεδο του πανσεραικου και από την άλλη αγωνία για το πότε θα παίξει η ομάδα στη Σέρρες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλοί μου άνθρωποι.
    Ποιος είναι ο πολιτικός κλόουν; Μήπως αυτός με την μπαρμπι;
    Ποιος είναι ο νεωκορος; Μήπως αυτός που ημαρτησε και είδε το φως το αληθινό;
    Πείτε γιατί θα σκάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σίγουρα οι αθλητικές εγκαταστάσεις στις Σέρρες είναι από την δεκαετία του 80 και αυτό είναι κατάντια.Έγινε ένα ανοιχτό γήπεδο στον Αγιο Ιωάννη,αλλά για να πας εκεί χρειάζεσαι 4χ4 και ο περιβάλλων χώρος είναι σε απελπιστική κατάσταση.Πως είναι δυνατόν κανένας δήμαρχος να μην έχει καταλάβει πως με εναν ποδηλατοδρομο και πεζόδρομο ,με ασφαλτόστρωση του δρόμου,ο προορισμός προς την πάλαι ποτέ εξωτική περιοχή του Αγιου Ιωαννη θα είναι μια διέξοδος ανάσας για τους πολίτες.Περιπατητές με ασφάλεια θα διανύουν την επίπεδη διαδρομή,θα απολαμβάνουν τον καφέ τους και θα επιστρέφουν.Φυσικά και τα καταστήματα θα αναβαθμιστούν με την ανάπλαση της περιοχής.Τέλος απαραίτητο να αναδειχθούν πάλι τα νερά της περιοχής που μπαζώθηκαν από άσχετους.Τόσο απλό Χρυσάφη που ούτε πέρασε από το μυαλό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ιακχε για κάποιο λόγο τώρα στα τελευταία λειτουργείς σαν λαγος του χρυσαφη.. περίεργο . θου κυριε φυλακη τω στοματι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα νερά μπαζωθήκαν και θάφτηκαν επί Δημαρχείας Ζήση Μητλιάγκα, τώρα η εκ Εδιμβούργο κόρη του τι θα κάνει οέο. Σήμερα ψηφίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πατέρας της θα κάνει δήλωση που τους τα χώνει διαχρονικά; Αμαρτίες γονέων αχχχχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λες ξανα και ξανα γισ το Εδιμβουργο. Εσκασες απ τη ζηλια και την κακια σου. Γιατι ουτε την τεταρτη δημοτικου εβγαλες, ουτε εμαθες τοσα χρονια το Εδιμβουργο κατα που πεφτει. Πανε καμια βολτα μεχρι τη Νιπόλιανη και βράσε στο κακόζουμό σου. Ζηλιάρη.

      Διαγραφή
  14. Μπάρμπαρα με πονηριές δεν κερδίζονται εκλογές αυτό έχω να πω μόνο, ιακχε μιλάω σωστά ναι η όχι;; την μάθαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γύρισα από καφέ με ένα πακετάκι κάρτες υποψηφίων και με έστειλε ο γιος μου να αγοράσω τα άλμπουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επειδή μιλάνε κάποιοι για ήθος, όταν έγινα οι πρώτοι πεζοδρομοι πιάνου δημάρχου τα μαγαζιά βρισκόταν στην περιοχή εκείνη οεο;;; και πόσο αξία είχανε πάρει μετά την πεζόδρομιση;;; ιακχε εάν το γνωρίζεις μπορείς να μας απαντήσεις σε παρακαλώ;;; εγώ δεν το ξέρω πραγματικά και αν ισχύει αυτό που ακούγεται και λέει ο κόσμος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. AYTH EINAI MIA ΠΟΛΥ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ενώ είναι έντιμος ο χρυσαφης; Για το ποιος τρώει χωρίς αυριο, για το ποιος χρηματίζει ανθρώπους, για το ποιος κάνει απευθείας αναθέσεις, για το ποιος εκβιάζει υποψήφιους, για το ποιος διορίζει με τις ευλογίες του Καραμανλή , τα τελευταία 5 χρόνια ας μην μιλήσουμε..αλλά οι βολεμένοι τι θα έλεγαν; Γι αυτό δεν θα πάμε μπροστά ποτε ως χώρα. Γιατί γλύφουμε τους από «πάνω» και παραμένουμε από κάτω εμείς. Σα δεν ντρέπεστε. Ένας δεν βγαίνει να πει την αλήθεια. Αγαπητέ κ.Οιακχε, χαίρομαι που δεν τάσσεσαι υπέρ κανενός. Πρέπει να τα βγάζεις όλα στη φορά. Να μην αφήσεις κανένα. Και η ιστορία θα δείξει. Κανε και Facebook γιατί εδώ λίγοι τα διαβάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς φίλε μου , με μπλόκαρε το FB το 2020 μετά από καταγγελίες συνεχόμενες του Χρυσαφη και της ομάδας του, όποτε δεν μπορώ να κοινοποιησω τις αναρτήσεις μου. Δοκίμασε να κάνεις μια κοινοποίηση εσύ και θα δεις

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ