Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΚΒΕ ;;; ΠΑΜΕ ΓΙΑ 70%

    ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ , ΕΓΙΝΕ Η ΣΤΡΑΒΗ ...

 



 

9 σχόλια:

  1. Ο Χρυσάφης τι έχει να πει για το άρθρο του Κουφοτολη που λέει τις εξής αλήθειες για το παλιό Κολυμβητήριο που είναι κλειστό; Γράφει ο Κουφοτολης ότι ο Χρυσάφης παρέλαβε από τη δημοτική αρχή Αγγελίδη έτοιμη εγκεκριμένη χρηματοδότηση 2 εκ.ευρω για την ενεργειακή αναβάθμιση του παλιού κολυμβητηρίου των Αγ. Αναργύρων και δεν έκανε απολύτως τίποτα ο Δήμαρχος του τίποτα. Επίσης στο ίδιο άρθρο γράφει ο Κουφοτολης, ότι και πάλι από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Αγγελίδη βρήκε ο Χρυσάφης έτοιμη χρηματοδότηση 450.000 ευρώ για το γήπεδο ποδοσφαίρου Σκουταρεως και τα πήρε αυτά τα λεφτά και τα μετέφερε για να γίνουν κάποιες εργασίες στο παλιό Κολυμβητήριο της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων, εργασίες που δεν έγιναν ακόμη με αποτέλεσμα το παλιό Κολυμβητήριο να μένει κλειστό. Η ανικανότητα του Χρυσάφη στο κόκκινο.
    Μιας και ο λόγος για το παλιό κολυμβητήριο αξίζει να αναφερθεί, ότι και για το κολυμβητήριο Ομόνοιας ο Δήμαρχος του τίποτα δεν ξεκίνησε καμία απολύτως εργασία, ενώ βρήκε έτοιμη χρηματοδότηση 5.500.000 ευρώ απο τον Αγγελίδη και στο πόσο αυτό πρόσθεσε άλλες 900.000 ευρώ ο Καραμανλής. Και όμως ο ανίκανος Χρυσάφης μετά απο 4 χρόνια δεν ξεκίνησε καμία απολύτως εργασια στο Κολυμβητήριο Ομόνοιας. Πρέπει να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙΑ, ΕΝΑ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΑ

      Διαγραφή
  2. Έχουν οι κομμουνιστές θεό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Iakxe άσε τον Χρυσάφη και τη Μητλιάγκα, αυτό είναι τελειωμένο, Χρυσάφη θα έχουμε χαλαρά αλλά 5 χρόνια. Αλλού είναι το διακύβευμα. Φωτιάδης, Καλώτα, Καρυπίδης, Ιλανίδου, Φωτιάδης Γ., Παπαβασιλείου, Γαλάνης, Παπαφωτίου Γεωργούλας, Τερζής, Χαραλαμπίδου, Δινάκης, Χατζηδημητρίου σύνολο 13 δεν κατεβαίνουν, προσωπικά θα ήθελα τους 3+1 στο Δημοτικό συμβούλιο. Σε αυτούς να προσθέσουμε Γκότση, Χρυσανθίδη, Χράπα, Κατιρτζόγλου, Μισιρλή, Μερετούδη, Ηλιοπούλου, Παλάζη, Γάτσιο Σ., Δρίγκα, Καδή, Δούκα, Μιχτσόγλου άλλοι 13 που ούτε για καφέ είναι να περνούν από το δημαρχείο. Σύνολο 26, το 74% του Δημοτικού Συμβουλίου που θα έχει πλέον 35 μέλη. Οι Σερραίοι επιβάλετε να επιλέξουν νέα άτομα, καινούργια σε νοοτροπία, προσοχή Νο1, όχι απαραίτητα νέα ηλικιακά και προσοχή Νο2, κυκλοφορούν απέξω υποψήφιοι χειρότεροι από αυτούς που είναι μέσα, σε νοοτροπία βεβαίως βεβαίως, μη παρεξηγηθούμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμα δε σε ειχε διωξει κυρια μου, τωρα αγωνα για το Χρυσαφη θα εκανες και θα μας ελεγες ποσο τελειος ειναι. Ο κοσμος ξερει. Δε βγαινεις με τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ:
    ΚΟΛΛΑΜΕ Η ΞΕΚΟΛΛΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να στείλει κάποιος την φωτογραφία στον Δεσπότη να θαυμάσει τον εκλεκτό του Αλέκο πως προσεγγίζει ακόμη και Γιαχωβαδες

      Διαγραφή
    2. . . . ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΗΤΣΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ . ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ( μέχρι την λήξη τους ) ΠΩΣ ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  6. Αυτή την φράση του χρυσαφη για τα επόμενα 5 συναρπαστικά χρονια ποιος του την είπε και την αναφέρει συνέχεια και μου έρχεται να κάνω εμετό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ