Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

ΠΑΛΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ

      Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ...
ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ 
ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ





38 σχόλια:

  1. Περιμένω με αγωνία τον Χριστιαννό, έφεδρο αξιωματικό,πολύτεκνο, καθηγητή και συγχρόνως δικηγόρο (ούτε οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων δεν έχουν τόσες συσσωρευμένες ικανότητες)
    Να ξεκινήσει στο νέο του πόστο,
    Του Προέδρου Δημοτικού συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δλδ θα έχουμε ΓΕΧΑ στον Δήμο ? πι-ρι-ρεμ-ρεμμμ.

      Διαγραφή
  2. Εσείς του Χρυσάφη μαζέψτε τον γελοίο γεράκο, δέκα μέρες πριν αναχωρήσει για το σπίτι του έκανε απευθείας ανάθεση 24,700€.
    Είναι δυνατόν να είναι ασταμάτητοι στις απευθείας αναθέσεις μέχρι την τελευταία στιγμή?
    Η ζωή φεύγει το χούι δεν χάνετε, ( ο λαός λέει ότι το γουρούνι και την μούτσκα να το κόψεις αυτό θα σκάψει)
    Εμείς να υποθέσουμε κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κοντέ παπουλακο δεν πας να του πάρεις εσύ ένα τσιμπούκι μιας και μέχρι εκεί φτάνει το μπόι σου και άσε τους άλλους του Χρυσάφη. Συνηθισμένοι είστε εκεί στις πιπες

      Διαγραφή
  3. Ο Νομίατρος Αναστασιάδης Αναστάσιος, παιδίατρος σύζηγος Σωτηρίας Πάνου, δημοτική συμβούλου , σε λίγο της παράταξης Χρυσάφη, παίρνει μισθό ως νομίατρος έχει ιατρείο έξω και πληρώνεται και από τον ΟΠΑΚΠΑ άλλα 6,000€ για την παροχή υπηρεσιών του σε παιδικούς σταθμούς.
    Αυτό μήπως λέγεται διαπλοκή?
    Την ανάθεση έργου την πήρε μετά από διαγωνισμό?
    Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα σας θέλω τι θα κάνετε χωρίς τον Ηλία .

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και πολύ καλά έκανε.
    Διάβασε καλα τον νέο νόμο που το επιτρέπει, ακριβώς για να μην είναι σαν πάστες σαρδέλες οι 200 δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι που θα ορκιστούν.
    Μάθε για τα ευτράπελα που έγιναν την άλλη φορά και μετά μιλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 52 ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΩΣ ΕΞΗΣ :

      Άρθρο 52 Ν. 3852/2010 Ορκωμοσία των δημοτικών αρχών

      1. Μετά την ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών ο δήμαρχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι σύμβουλοι του συμβουλίου της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας και οι τοπικοί εκπρόσωποι κοινοτήτων πριν από την ημέρα εγκατάστασης και ανάληψης των καθηκόντων τους δίνουν τον ακόλουθο όρκο: «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου». 2. Η ορκωμοσία γίνεται στο κατάστημα του δήμου σε δημόσια συνεδρίαση, της οποίας ο ακριβής χρόνος (ημερομηνία και ώρα) ορίζεται από τον εκλεγέντα δήμαρχο. 3. Για την ορκωμοσία συντάσσεται πρακτικό, το οποίο υπογράφεται από το δήμαρχο, τους συμβούλους και τους τοπικούς εκπροσώπους που ορκίστηκαν.

      ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 40 ΤΟΥ ''ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ' , ΤΟΥ' ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ: '

      Άρθρο 40 Τροποποίηση του άρθρου 52 του ν. 3852/2010

      Στην παρ. 1 του άρθρου 52 του ν. 3852/2010, οι λέξεις «οι σύμβουλοι του συμβουλίου της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας» αντικαθίστανται από τις λέξεις «οι σύμβουλοι κοινότητας» και οι λέξεις «οι τοπικοί εκπρόσωποι κοινοτήτων» αντικαθίστανται από τις λέξεις «οι πρόεδροι των κοινοτήτων».

      Διαγραφή
    2. Διάβασε καλά την τροποποίηση του νόμου, εκτιθεσαι.

      Διαγραφή
  6. Μαθαίνω ότι το πρόωρα γερασμένο κοντό ανθρωπάκι, αυτό που κάνει τον δημοσιογράφο έχει εντολή να εκβιάζει τον Χρυσάφη για να τα παίρνουν μαύρα, αφού από τον Αγγελίδη πήραν τα αρχιδια του 10 χρονια.
    Βέβαια ο κοντός παπουλης και εκβιαστής ντεμοσιογραφος μόνο αυτή την δουλειά ξέρει να κάνει και γι αυτό τον κρατάνε. Σύντομα θα δει την πόρτα της εξόδου, διότι και με την Φωτεινουλα τα σκατωσε ο ρουφιάνος κοντοπουτανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έγινε ρε Ηλία;. Δεν έχει καρεκλίτσα με τον Χρυσάφη και τα έπαιξες;. Τα χάπια σου μην ξεχάσεις και την άλλη τετραετία που θα είσαι 70+ υπεύθυνο στα ΚΑΠΗ σε βλέπω τυχερούλη

      Διαγραφή
  7. Η παρ. 2 του αρθρου 52 του Ν. 3852/2010 που αφορα την ορκομωσια του δημοτικου συμβουλιου εχει τροποποιηθει με τροπολογια που κατατεθηκε στην Βουλη κατα την συζητηση του σχεδιου Νομου "ρυθμισεις του υπουργειου εσωτερικων". Επιτρεπεται επομενως κ ειναι απολυτως συννομη η ορκωμοσια και σε αλλη δημοσια αιθουσα πλην του Δημοτικου Καταστηματος. Καμια ελαφροτητα η Συμμαχια δεν επιδεικνυει κ θα εργαστει με συνεση κ χαμηλα το κεφαλι με σεβασμο προς τους δημοτες. Για οποιαδηποτε διευκρινιση κ ενημερωση με χαρα να σας αποστειλω σε e mail που θα μου υποδειξετε, εφοσον το επιθυμειτε τα σχετικα αποδεικτικα εγγραφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν τα στελνεις με e-mail , να βγαλουμε ακρη ; Γιατί οπως και ναχει τα κορδονια του τα πάτησε ... Δημαρχος

      Διαγραφή
  8. Ωραίος ο παλιός. Άντε να εξηγήσουν αφού ο νέος νόμος δεν είναι ακόμη σε ισχύ, οι προσκλήσεις που βγήκαν πριν κανενα 15ημερο ποιανού σαινι πρωτοβουλία ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε ανόητε που μιλάς και δεν ξέρεις από που σε βαραίνει, αλλά εκεί να μιλήσεις.
    Αν δεν χωράνε τα 200 άτομα στην αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής, υπάρχει οι αίθουσα των αστεριών που είναι του Δήμου και χωράει 600 άτομα. Χωρίς να χρεωθεί κάνεις. Το κατάλαβες ανόητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε ανόητε που μιλάς και δεν ξέρεις από που σε βαραίνει, αλλά εκεί να μιλήσεις.
    Αν δεν χωράνε τα 200 άτομα στην αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής, υπάρχει η αίθουσα των αστεριών που είναι του Δήμου και χωράει 600 άτομα. Χωρίς να χρεωθεί κάνεις. Το κατάλαβες ανόητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας πανε να ορκιστουν στο ΑΛΙΠΜΕΚΙΟ , τοσες αλλανες εχει εκεί .... να τιμησουν και τις καλλιακουδες που τους ψηφισαν

      Διαγραφή
  11. Την Δευτέρα ο Αγγελίδης φέρνει εσπευσμένα τα led στην οικονομική Επιτροπή, δέκα ημέρες πριν φύγει.
    Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ και οι άλλοι εκλεγμένοι προτίθενται να αντιδράσουν ή θα το κάνουν γαργάρα;
    Αν έχει την ελάχιστη που δεν την έχει πολιτική αξιοπρέπεια θα πρέπει να το φέρει σε έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο.
    Οι πρόθυμοι της οικονομικής επιτροπής είναι εκεί.
    ΧΆΡΙΤΟΣ, ΧΡΑΠΑΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΧΑΡΖΗΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ....ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΘΆΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΚΌΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η αιθουσα των Αστεριων ειναι ακαταλληλη λογω ελλειψης προσβασιμοτητας σε ατομα με κινητικα προβληματα κ ΑΜΕΑ. Επιπροσθετως για το επιμαχο χρονικο διαστημα ειναι δεσμευμένη σε αλλη σημαντικη πολιτιστικη εκδηλωση πανελληνιας εμβελειας. Τελος, καμια οικονομικη επιβαρυνση δεν θα εχει ο Δημος απο την χρησιμοποιηση της αιθουσας στο Ξενοδοχειο Ελπίδα..Για τους καχυποπτους αξιζει να αναφερθει οτι το περιεχομενο της προαναφερθεισας τροπολογιας ηταν εδω κ αρκετες ημερες γνωστο στη νεα δημοτικη αρχη οπως κ στην ΠΕΔ. Ελπιζω να μην κατηγορειται ο νεος Δημαρχος επειδη εχει εγκαιρη κ εγκυρη ενημερωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ;
      ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ;
      ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ή ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ;
      ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΘΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ...

      ΝΟΥΜΕΡΑ, Ε ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΝΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ,

      ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΙΕΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΤΟ 90 % ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ , ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΝΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ;

      Διαγραφή
    2. Από τις ελάχιστες φορές που θα συμφωνήσω μαζί σου.
      Σαψαλωμένοι λιγούρηδες.
      Για τα led .....κουβέντα;

      Διαγραφή
  13. Οι χαρακτηρισμοι σου επιστρεφονται..προφανως δεν σου καιγεται καρφι αλλα θα επρεπε στοιχειωδως να γνωριζεις οτι υπαρχει εκλεγμενος με κινητικα προβληματα... Εγραψες ανοησια κ τωρα δεν ξερεις πως να το μαζεψεις... Κ ναι εχεις δικιο... Πηρε ο Κουλης τον Χρυσαφη κ ορισε το Ελπιδα ως τοπο ορκωμοσιας...Παολα, Δωθη κ λοιπες βλακειες με ξεπερνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;

    ΜΗΠΩΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΠΙΔΑ ΡΕΖΟΡΤ;

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ. ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ...

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΟΙ 200 ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ετσι ακριβως. Θα επρεπε να αλλαξει εστω κ για εναν εφοσον ο χώρος ειναι ακαταλληλος και μη προσβασιμος για ατομα με κινητικα προβληματα.. Κ πες μου εσυ αν στην αιθουσα της Νομαρχιας ειναι δυνατο να παρευρεθουν για να ορκιστουν δημοτικο και κοινοτικα συμβουλια που ξεπερνούν τα 170 ατομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΕΣΤΑ. 41 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΑΣ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ . ΑΛΛΑ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΕΧΕΙ ΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.

      ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ή η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

      Διαγραφή
    2. Ρε θα μας τρελάνεις; Στα δημοτικά συμβούλια πως θα πηγαίνει ο ΑΜΕΑ; Και μην ξεχνάς ότι το δημαρχείο έχει ασανσέρ όπου άνετα μπορεί να μπει με το καροτσάκι και να πάει στην αίθουσα. Τι κρύβεστε πίσω από έναν συμπολίτη μας που έχει πρόβλημα για να κάνετε τις φιέστες σας; Δεν ντρέπεστε; Λιγούρια

      Διαγραφή
  16. Επαναλαμβανομαστε ασκοπως. Για την αιθουσα Αστερια σου το εξηγησα, δες παραπανω.. Το κτιριο του Ορφεα ανηκει στην Μητροπολη Σερρων μ Νιγριτας κατα χρηση κ οχι στον Δημο Σερρων. Και οχι η ορκωμοσια δεν επιτρεπεται να γινει σε 2 'η 3 διαφορετικος χρονους εκ του Νομου. Συντασσεται ενα πρακτικο για ολους τους εκλεγμενους που ορκιζονται, δεν ειναι στην διακριτικη ευχερεια του Δημαρχου η ορκωμοσια σε δοσεις. Στο συγκεκριμενο ζητημα αδικεις τον Χρυσαφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΗΛΑΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ;
    ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ
    Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ , ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;

    ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ '' ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ 40 ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ''
    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΜΕΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 170 ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ;
    ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ !!!

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΤΗΣ ΟΔΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ( ΑΛΛΗ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΣΕΡΡΑΙΟΙ)

    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ

    ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΕΝΩ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΠΑΘΕΙΣ ΘΕΑΤΕΣ

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και γιατί δεν πάει στην Ιστορική Αίθουσα του Ορφέα, αφου ο Δέσποτας έκανε αγώνα για την εκλογή του.
    Αλλού είναι το θέμα και ο Χρυσάφης και τα ελαφρά που εκλέχτηκαν οι περισσότεροι έβαλαν πολλές φορές και απετυχαν, διψάνε για προβολη για αναγνωριση. Θα εμφανιστουν με ταυταδες γιατί νομίζουν οτι πάνε στον Ρέμο. Δεν καταλαβαν οτι εκλέχτηκαν για να μαθουν και να δουλεψουν. Μετά τον πρώτο μήνα θα προσγειωθουν ανώμαλα. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δικτακτορια των ΑΜΕΑ.... ειναι οτι πιο ρατσιστικό κ εμπαθες θα μπορουσε να ειπωθει..Λυπαμαι γιατι διαφωνουμε για τα αυτονοητα..ε ναι λοιπον κ για εναν εκλεγμενο πρεπει να επιδιωξουμε σαν κοινωνια κ σαν Δημος να του εξασφαλισουμε το στοιχειωδες δικαιωμα του να μπορει να εισελθει στην αιθουσα κ να εχει ομαλη κ ανεμποδιστη προσβαση...τελικα η διαφωνια μας δεν ειναι πολιτικης 'η κοινωνικης φυσης αλλα περα ως περα πολιτισμικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑ , ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ,

    ΣΑΣ ΘΕΤΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ (ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ) ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ή ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΛΑΤΗ , ΟΠΩΣ ΒΑΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ 4.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΩΣ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εσύ που γράφεις τα σχόλια είσαι εκλεγμένος με την Συμμαχία ΔΣ και λέγεσαι ΣΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου απο τις αναρτήσεις μου συμπερανες οτι ειμαι ο ΣΡ οπως λες, υποκλινομαι... εχεις διαισθηση.. πρεπει να εισαι μεγάλο τσακάλι..Μην εμπλεκεις τον ανθρωπο. Δεν εχει καμια σχεση.

      Διαγραφή
    2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ !!! ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο '' ΣΡ '' ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ;

      Διαγραφή
  23. ΦΙΛΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟ e-mail ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ασε τις γιδες κ τις ανοησιες. Σοβαρεψου. Μονο ενας εκλεγμενος της Συμμαχιας υπαρχει με αρχικα στο ονοματεπωνυμο του ΣΡ καινδεν εχει καμια σχεση. Πιστευα οτι θα καταλαβαινες με ποιον συζητας αλλα εχουν δικιο οτι εισαι μπουφος. Κ μην κανεις τουμπα. Σου ζητησα το e mal σου κ Ιακχε για να σου στειλω τα εγγραφα. Φοβασαι να μου δωσεις ενα e mail?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ