Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ LED *(Μερος 1ον)

H ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΜΕ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΥΣΑΦΗ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΣΥΜΜΑΧΩΝ" 


ΟΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ , ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ "ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ "ΜΕΛΑΛΟΠΝΟΟ ΕΡΓΟ" ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ


ΕΝ ΟΨΕΙ  ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ Ο ΙAKXOS  ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΙΣΤΟΡΙΚΗ" ΣΥΜΒΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ TΩΝ LED ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ
ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΟΥ ΕΝΕΡΚΙΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΤΡΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ...

ΕΙΣΑΓΩΓΗ :

Το αξιωμα και ο χρυσούς κανών της δημοσιογραφίας είναι ο έλεγχος της εξουσίας και ο στιγματισμός των πράξεων που εκφεύγουν  των δυο θεμελειωδών και αρχών της Δημόσιας Διοίκησης , της Αρχής της Διαφάνειας και της Αρχής της Χρηστής Διοίκησης * (που κατα την περίοδο 2019 - 2023 στον Δημο Σερρών έχουν καταργηθεί) που δημοσιογραφία κατάντησε θεωρείται *(και φυσικά δια εμμέσων αντιπαροχών) η κατευθυνόμενη αναπαραγωγή των δηλώσεων των κρατούντων και η δημοσιευση των Δελτίων Τύπου αυτών.

ΜΕΡΟΣ 1ον:

Ειναι επιεικώς απαράδεκτο το γεγονός στο ρεπορτάζ της "Αρχαιοτέρας εφημερίδος των Σερρών" , ότι η "ιστορική συμβαση" που υπεγράφη την 06.09.2023 είναι ύψους 7.793.000 ευρώ όταν αυτή με τον ΦΠΑ 24% θα στοιχήσει το ποσό των 9.660.000 € που θα επιβαρυνθεί ο Δήμος στην 12ετία, διότι αποτελεί την αμοιβή των αναδόχων (DIMENSiON δύο σε ένα) και προερχεται από το ποσό της εξοικονόμησης που θα προκύψει απο την αντικατασταση των συμβατικών λαμπτηρων. Προφανώς ο συντάκτης του ρεπορταζ δεν εχει διαβασει καν την Προκύρηξη του Μειοδοτικού Διαγωνισμού που τελικά κατέληξε στην πραγματικά "Μεγαλύτερη Απευθείας Ανάθεση" σύμφωνα με τη  της απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής 159/2023 (απο την οποία ... "απουσίαζε(;;;;)" η Βαρβάρα Μητλιάγκα).

Εαν ο συντάκτης του ρεπορτάζ σέβεται την αξιοπιστία "της Αρχαιοτέρας" και τους αναγνώστες της στοιχειωδώς, οφείλει να επανοθρώσει αφού εξακριβώσει τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία της Σύμβασης των LED ... με νεο δημοσίευμα.

Την ίδια υποχρέωση έχουν και οι 41 Δημοτικοί Συμβουλοι, εκ των οποίων πολλοί έχουν το θράσος και τολμουν να ζητουν  εκ νεου την ψηφο των Σερραιων ... περαν των τριων υποψηφιων Δημαρχων


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...

20 σχόλια:

  1. Τελικά μετά
    Το νικηφόρο αποτέλεσμα του Πανσερραϊκού έναντι της Λαμίας
    την έκδηλη και βιντεοσκοπημένη αγωνία του Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη (την λες και φτιαχτή την αγωνία και την αδημονία)
    Τις ουρανομήκεις κραυγές, ιαχές και ζητωκραυγές (είχε και μικρόφωνο στο πέτο για να καταγράφει την ένταση)συνοδευόμενες από την αγωνία του να αγκαλιάσει κάποιον (κανένας δεν τον αγκάλιασε, ντροπή σας ρε, τόσοι τζαμπατζήδες) , μετά το γκολ που πέτυχε η ομάδα μας...
    Τις υπέροχες προκλητικές δηλώσεις του Χρυσανθίδη ότι ο Δήμος έκανε τα πάντα στο γήπεδο και ξόδεψε 2.000.000 ευρώ (πάπαλα έκανε και φράγκο δεν ξόδεψε, πάλι ψέματα λένε, ας το αποδείξουν οι ψευταράδες)
    Μετά την άριστη γνώση των οικονομικών από τον Δήμαρχο, Οικονομολόγος είναι (λογιστής)
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ (led) ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ
    Δηλαδή τι θα κερδίσει ο Δήμος σε χρήματα και τι θα κερδίσουν οι Δημότες σε χρήματα πάλι.
    Εμείς λέμε, ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ, υπάρχει και μια υποψία ότι θα έχουμε και αυξήσεις στο κόστος ηλεκτροφωτισμού,
    Άλλοι θα κερδίσουν, ποιοι είναι αυτοί ΑΛΕΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέσσερα χρόνια δύο δικά του αυτοκίνητα βάζει ο νυχτοπατης και κάνει παρεμβάσεις κάθε μέρα σε όλο τον Δήμο. Και οι αντιδήμαρχοι από το Σκούταρι έχουν πάρει από ένα αυτοκίνητο του Δήμου και κάνουν βόλτες όλη την μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ Serresbomb ΕΓΙΝΕ ΠΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΙΤΣΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΣΟΜΑΡΙΔΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυρά Βαρβάρα, όπως την αποκαλεί ο Τσιαπος, θα πάρει θέση επιτέλους, στην υπόθεση των LED? Ισχύουν αυτά που γράφει ο Ιακχος η είναι σαχλαμάρες; Ποιο ποσό θα κερδίσει τελικά ο Δήμος από την ιστορική αυτή συμφωνία; Μήπως μπορεί να μας διαφωτίσει ο Τσιαπος του Τοπικού Συμβουλίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Δήμου , Κουφοτόλη και Παλάζη σταματήστε να γράφετε όλη μέρα σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορούμε ρε....
      Βλέπουμε τον δήμαρχο να χοροπηδάει στο γήπεδο σαν χιμπατζής και εμπνεόμαστε.
      Βγήκε και ο Τραγιάνης να τον επικροτησει, ότι πάει γήπεδο με χιόνια.
      Εμείς ρε Τραγιάνης που ειμασταν εκεί με όλες τις καιρικές συνθήκες, άσε που δεν έχει γίνει αγώνας με χιόνια εδώ και χρόνια
      Γιατί δεν τον είδαμε;
      Μάλλον τον είδαμε όταν έκανε την ορντινατσα του Καραμανλή.

      Διαγραφή
  6. Καλά εκεί στην ΣΥΜΑΧΙΑ είστε σοβαροί ή τουλαχιστον αξιοπρεπείς?
    Σας πήρε τα σώβρακά ο εκ μεταγραφής Χρυσανθίδης και σας έχει καπελώσει όλους?
    Είναι δυνατόν να είστε τόσο πνευματικά και αυτοδιοικητικά ανίκανοι που η φωνή που σας εκφράζει προς τα έξω να είναι η φωνή του εκ μεταγραφής με μισθό αντιδήμαρχου Χρυσανθίδης?
    Είναι δυνατόν να κάνετε τις κότες νομίζοντας ότι θα εκλεγείτε?
    Νερό κουβαλάτε στον μύλο των μεταγραφέντων.
    Ο Χρυσανθίδης απαντάει για όλους σας, Δήμαρχο, αντιδημάρχους και λοιπούς?
    Είστε ανίκανοι?
    Α......ξέχασα έγραψε αργά την νύχτα ο Χαλκιόπουλος, μακάρι να ήξερε τι έγραφε.
    Αυτός που πούλησε τον Φωτιάδη και την παράταξη του στην μέση της θητείας του γράφει για το τι διδάχτηκε, το πούλημα διδάχτηκε έναντι αμειβόμενης θέσης για την μεταγραφή, και αυτό το επικροτεί η Δέσποινα Ιλανίδου, που ο αδερφός της ήταν ο συγκεντρωσιάρχης του Φωτιάδη και συγχρόνως κολλητός του Χρυσάφη.
    Τέλειωσε το έργο, τζάμπα καίει η λάμπα για όλους σας, κ. Μισιρλή, Σωτηρούλα, Νυκτοπάτη, Κατιρτζόγλου, κλπκλπ. σε λίγο θα σας βαράϊ τον ταμπουρά ο Βασίλης και εσείς θα χορεύετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μίλησε ο Δήμαρχος για τοξικότητα και τον ακολούθησε ο "Rantanplan " Βασιλάκης Χρυσανθίδης.
    Τώρα τα δέκα χαρακτηριστικά του τοξικού ανθρώπου.
    Κοίτα που βλέπω τον Αλέκο.
    10 χαρακτηριστικά των «τοξικών» ανθρώπων.
    Παριστάνουν το αιώνιο θύμα.
    Τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων. Όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους θέλουν πάση θυσία να το πετύχουν. Επειδή δεν έχουν μάθει να δέχονται το «όχι» σαν ολοκληρωμένη πρόταση, παριστάνουν το θύμα για να τους λυπηθούν και να ικανοποιήσουν τον σκοπό τους.

    Είναι μόνιμα αρνητικοί.
    Για αυτούς ό, τι καλό και να συμβαίνει στην ζωή τους ή στην ζωή των άλλων πάντα «κάποιο λάκκο θα έχει η φάβα». Δεν ευχαριστιούνται με τίποτα και έχουν συνεχώς ένα αρνητικό σχόλιο να επισημάνουν.

    Έχουν έπαρση.
    Έχουν τόσο ψηλά το «εγώ» τους, που δεν τους νοιάζει αν καίγεται το σπίτι του γείτονα. Μόνο «εκείνοι να είναι καλά και ας ψοφάνε χίλια αρνιά», που λένε και στο χωριό μου! Υποτιμούν την γνώμη των άλλων και θεωρούν πάντα την δική τους ως την ιδανικότερη.

    Φθονούν
    Δεν χαίρονται με την χαρά του άλλου και αντλούν ευχαρίστηση από τις ατυχίες του. Αν δουν κάποιον χαρούμενο θα κάνουν τα πάντα για να το αλλάξουν. Κι αν τον δουν λυπημένο, θα χαρούν.

    Η άμυνά τους είναι η επιθετικότητα.
    Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τον έλεγχο των συναισθημάτων τους. Συνήθως, επιτίθενται χωρίς λόγο, προβάλλουν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα πάνω στον συνάνθρωπό τους και ουσιαστικά αυτό που κάνουν, είναι να καθιστούν τους άλλους υπεύθυνους για την ένταση που επικρατεί στο κλίμα.

    Ζηλεύουν παθολογικά.
    Πάντοτε συγκρίνουν τον εαυτό τους με τους άλλους και δεν αναγνωρίζουν την δική τους αξία. Μόνιμα είναι δυσαρεστημένοι με την απόδοσή τους, γιατί πάντοτε κάποιος άλλος τα πηγαίνει καλύτερα από αυτούς.

    Πάντα θέλουν κάτι από εσάς
    Είναι το είδος των ανθρώπων που έχει ως στόχο να σου «ρουφήξει» την ψυχή. Αναπτύσσει σχέση μαζί σου, είτε γιατί θέλει να σε βλάψει, είτε να σε κάνει να νιώσεις άσχημα ή να κερδίσει κάτι από εσένα.

    Επικρίνουν τις ζωές των άλλων.
    Το αγαπημένο χόμπι των ανθρώπων αυτών είναι να επικρίνουν κάτι που αγαπάς πολύ με σκοπό να σε κάνουν να νιώσεις απαίσια. Σχεδόν πάντοτε, δεν τους αρέσουν οι επιλογές σου και επιδιώκουν να σε ταπεινώνουν.

    Είναι υπερόπτες
    Οι υπεροπτικοί άνθρωποι είναι τρομερά ανασφαλείς και αλαζόνες. Θεωρούν ως δεδομένο ότι εκείνοι τα κάνουν όλα πολύ καλύτερα από κάθε άλλον άνθρωπο. Γι’ αυτό όταν δουν ότι είσαι σε κάτι καλός σου φέρνουν κατευθείαν ένα αντίστοιχο παράδειγμα για να δείξουν ότι εκείνοι είναι καλύτεροι από εσένα.

    Κακία.
    Υπάρχουν ορισμένοι «τοξικοί» άνθρωποι που «το στόμα τους στάζει δηλητήριο». Τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση ο πόνος και η δυστυχία των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΓΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ:

    Ο κ. Γάτσιος αναφέρθηκε στην απόφασή του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, στο πλευρό της Βαρβάρας Μητλιάγκα, λέγοντας τα εξής: «Βλέποντας ότι τα πράγματα οδηγούνται σε τέλμα, με έπεισε η Βαρβάρα Μητλιάγκα και έτσι είναι βεβαίως ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει ουσία μέσα της, δεν την ενδιαφέρει το θεαθήναι, δεν την ενδιαφέρει να κάνει πράγματα για να αναδεικνύεται η ίδια και να πρωτοπροβάλλεται χωρίς λόγο και αιτία. Αφουγκράστηκα τους προβληματισμούς της που ήταν κοινοί με τους δικούς μου και πείστηκα τελικά να συμμετέχω στη διαδικασία, προσπαθώντας κι εγώ με τις όποιες δυνάμεις έχω, να βοηθήσω σε αυτό το εγχείρημα».

    ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΧΩΡΙΚΕ ;
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ 98 ΤΟΥ COVID KAI TON ΓΑΜΠΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΥΣΕ ΣΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΝΑ.
      ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ . ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΤΙΠΟΤΕ!!!!
      ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

      Όσον αφορά στην υποψηφιότητά του, ο κ. Σάκης Γάτσιος δήλωσε:
      «Είμαι 29 συναπτά έτη στην αυτοδιοίκηση, από το 1994. Η αυτοδιοίκηση είναι στο DNA μου, στο ‘αίμα’ μου, με συνεπαίρνει συνεχώς. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να είμαι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμος για τους πολίτες, οι οποίοι μας γνωρίζουν, θα μας αξιολογήσουν και αν θεωρούν και πιστεύουν ότι κι εγώ μπορώ να συνεισφέρω σ’ αυτή την προσπάθεια, αυτοί μπορούν να επιλέξουν ενδεχομένως κι εμένα».

      Διαγραφή
  9. Διαβάζω βιογραφικά υποψηφίων της Συμμαχίας και αναρωτιέμαι χαπακωμένοι ειναι;

    "Παντρεμένος και με δύο παιδιά επιθυμώ μαζί με όλους τους Σερραίους να προσπαθήσουμε για την πρόοδο και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στη μεγάλη «οικογένεια» του Δήμου μας.
    Αυτή είναι και η φιλοσοφία μου ότι τον τόπο μας θα πρέπει να το βλέπουμε ως μια μεγάλη «οικογένεια» και να πορευόμαστε με ανθρωπιά και αλληλεγγύη, ο ένας δίπλα στον άλλον.
    Έχω διανύσει τη δική μου πορεία μέσα στην τοπική μας κοινωνία και δραστηριοποιήθηκα σε πολλούς τομείς αποκομίζοντας γνώσεις αλλά πάνω από όλα καλούς φίλους."
    ΣΤΗΝ ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙ;🤣🤣😜

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το κατάντημα δεν έχει πάτο. Επειδή γνωρίζω τον Μήτσο τον Ταρίφα και διαβάζω που έχει άποψη για όλα τα θέματα με ξεπερνάει.
    Ρε κλανιάρη Μήτσο Ταρίφα κάνε κάνα μπάνιο να συνέλθεις που σου δίνει βήμα iakxos και αμολάς τις παπαριές σου.
    Γιατί αν ξέρει ο κόσμος ποιος είσαι ούτε την ρέχα του θα σου έδωνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ποιος είσαι ρε που κρίνεις τον Μήτσο?
      Δίμηνο στον Δήμο ή covid, ρε λιγούρη?
      Εσύ τις μ@λακίες σου σε άλλο Blog τις γράφεις?

      Διαγραφή
  11. Είμαι αυτός που όταν τον βλέπει ο Μήτσος ο Ταρίφας χτυπάει προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μήτσο θα έρθεις γονυπετής, αλλά θα φας σφαλιάρες στα κωλομέρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣ
      τα Χαϊβάνια της ΟΚΣ

      "θα μου κλάσετε ... τα φρύδια" ... ούτε την υπογραφή σας τολμάτε να βάλετε

      Διαγραφή
    2. Χαϊβανακια του ΚΟΣ ...Θα μου κλασετε τα ... φρύδια . Αντε να παρηγορήσετε τον Δήμαρχο του ΤΙΠΟΤΑΣ , γιατί σε λίγο δεν θα έχει μαντήλι για να κλάψει

      Διαγραφή
  13. Ρε σαψαλάκο Μήτσο, εσύ που την βάζεις την υπογραφή σου;
    Αφού είσαι Αγράμματος και βάζεις σταυρό.
    Ζήτα τώρα συγνώμη από την ΟΚΣ.
    Τώρα όμως για να δείξεις ότι είσαι καλό ντουρντουβάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ