Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ κυρα ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ

  AΔΙΑΒΑΣΤΗ Η ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ ΖΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ

      ... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΤΕ 

 Με αφορμή κάποια σχόλια φίλων αναγνωστών εκπορευόμενα από την τρίτη προτεραιότητα της 1ης από τις 8 δεσμεύσεις όπως αυτές αναφέρονται στο προεκλογικό φυλλάδιο της κυρα Βαρβαρας με τίτλο "8 ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ για τις 8 ΟΚΤΩΒΡΗ και το <<ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ>>...

λεκτέα τα κάτωθι :
 
 ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ
 
Υ.Γ.  Την απάντηση οφείλει να την δώσει ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος και υπόλοιποι  Περιφερειακοί Σύμβουλοι ... που κοιμούνται όρθιοι ενώ ... η κυρα Βαρβάρα ανοήτως υπόσχεται στους Σερραίους Δημότες,  ότι θα  τους ξεσπιτώσει!!!

 

30 σχόλια:

  1. Το χειροπιαστό όνειρο θερινής νυκτός αποδείχθηκε ότι ήταν το πρόγραμμα του Χρυσάφη, διοτι μετά από 4 χρόνια δεν υλοποίησε τίποτα από αυτά τα τρελά που είχε υποσχεθεί.
    Θα βγει επιτέλους ο Χρυσάφης η το γνωστό του γραφείο τύπου (Serresbomb) να μας πουν τι έγινε με εκείνες τις προεκλογικές του υποσχέσεις όπως:
    α) Υπόγειοποίηση των δρόμων της πλατείας Εμπορίου με κατασκευή υπογείου παρκιν.
    β) Περιβαλλοντικο πάρκο (eden project) με το οποίο ο Δήμος Σερρών θα γινόταν σαν τον Δήμο Κορνουάλης της Αγγλίας.
    γ) Συντριβάνια που θα χορεύουν στην πλατεία Ελευθεριας, όπως τα συντριβάνια στο Ντουμπάι.
    ΚΑΙ άλλες πολλές ασυλληπτες υποσχέσεις του Χρυσάφη που μαράθηκαν όπως τα λουλούδια που έβαλε στα πάρκα.
    Θα απολογηθεί τέλος πάντων ο Χρυσάφης για αυτά τα ψέματα που έλεγε στους Σερραίους δημότες;
    Τώρα όσον αφορά το πρόγραμμα της Μητλιαγκα θα έχουν δίκαιο να την κρίνουν και να την κατακρίνουν, αν μετά από 5 χρόνια δεν θα το έχει υλοποιήσει.
    Αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι ο Χρυσάφης να απολογηθεί για τις ψεύτικες προεκλογικές του υποσχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πει κάποιος για τους μπάτσους που γεμίσαμε υποψήφιους ρε παιδιά που είναι όλοι για το ανάθεμα και θελουν μόνο και μόνο να βγουν για να γλιτώσουν την Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μπάτσοι τώρα που κατεβαίνουν δεν τους έχουν πει την αλήθεια για τον νέο νομο…. Όλοι κοροϊδευουν τα παιδιά

      Διαγραφή
  3. 4 χρόνια δεν ασχολήθηκε με τον Δήμο και τα σοβαρά του προβλήματα, πίσω από Φωτιάδη και Χρυσανθίδη τα ψήφιζε και τα ανέχονταν όλα. Δεν ξέρει και δεν μπορεί, είναι η κόρη του μπαμπά τίποτα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αγορασε το πτυχιο του Εδιμβούργου; Το bullying ανορθογραφα το εγραψε σε επισημη ανακοινωση της. Τετοια αγγλικα και η γιαγια μου απ τα Κιουπλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω θελω να ακουσω απο την Βαρβαρα απολογισμο και κριτικη 4ετιας για τον Χρυσαφη.
    Τι θα πει; Μαζι τα καναμε Αλεκο, Μαζι θα συνεχισουμε να διοριζουμε, να αναθετουμε, να κουκουλωνουμε δυστυχηματα σε Σχολεια, να ταιζουμε δικους μας εργολαβους, να , να ,..
    Μαζι με τα δικα σου (Παλαζη, Καδη, Κουφοτολη) και τα δικα μας παιδια (Χρυσανθιδη, Σταλακτη, Μπουρβανη) προχωραμε για εναν Δημο που θα βολευει την Δριγκα, τον Γατσιο, τις γκομενες μας, τα παιδια και τους κουμπαρους μας.
    ΕΝΤΟΣ της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε να σε βάλουν και σε ένα κανένα δίμηνο γιατί εκτός από πικραμένος είσαι και μεγάλος ΨΕΥΤΗΣ. Από που και ως που η βαρβαρα επιλέγει εργολάβους και τρώει χρήμα ;

      Διαγραφή
  6. Αυτη η κυριουλα Χρυσαφούτσικη ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα δεν μπορει να παει το Δημαρχειο στο κτιριο της Νομαρχιας.
    Εχει περασει εδω και χρονια στην Ιδιοκτησια της Περιφερειας. Η κ. Βαρβαρα θα επρεπε να το γνωριζει τοσα χρονια Δημοτικη Συμβουλος. Κριμα να λενε τετοια ψεματα υποψηφιοι Δημαρχοι αντι να εχουν γνωσεις και προτασεις πραγματοποιησιμες. Εξαπατουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια μεγάλη απορία πλανάται πάνω από τα Σέρρας.
    Αυτή την ώρα γίνονται πολλά έργα για την ολοκλήρωση των υποδομών και εγκαταστάσεων στο Δημοτικό γήπεδο, και καλώς γίνονται
    Υπάρχει το ερώτημα
    Ποιός πληρώνει για να γίνουν αυτά τα έργα;
    Ο Δήμος δεν έχει πάρει καμμία απόφαση χρηματοδότησης των έργων , ψέματα έλεγε ο Χρυσάφης ότι ο Δήμος θα δώσει άλλα 800.000€, δεν υπάρχει καμμία απόφαση.
    Από ποιον γίνονται (εννοώ εργολάβους) και ποιός τους επέλεξε.
    Εάν πληρώνει η ΠΑΕ τότε έρχεται σε αντίθεση με ότι ισχυρίστηκε ο Νυκτοπάτης, ότι έργα στο Δημοτικό γήπεδο κάνει μόνο ο Δήμος.
    Εκτός και εάν έχει γίνει συμφωνία να τα κάνει τα έργα η ΠΑΕ με δικά της χρήματα, με εργολάβους που έχει επιλέξει ο Δημος και εφόσον εκλεγεί ο Χρυσάφης να δωθουν εκ των υστέρων με απευθείας αναθέσεις στους κολλητούς του δημάρχου για να μπορέσουν να εισπραχθουν τα χρήματα και να τα αποδώσουν αρμοδιως.
    Όσοι είναι μπλεγμένοι στο δεύτερο σενάριο της έμμεσης "πουστιας" του Χρυσάφη με την ΠΑΕ αν ισχύει το σενάριο τους λέμε από σήμερα ότι όλα τα στοιχεία μαζί με τις φωτογραφίες των έργων θα πάνε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
    Όλα αυτά αν ισχύει το δεύτερο σενάριο βέβαια των εκ των υστέρων απευθείας αναθέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έργα τα κάνει η ΠΑΕ με υπόσχεση να πάρει τα λεφτά πίσω

      Διαγραφή
  9. Το ότι η κ Μητλιαγκα δεν ήρθε ουρανοκατέβατη όπως ο Χρυσαφης και είναι τίμια εμένα μου αρκεί για να τη ψηφίσω ( πρώην σύμμαχος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώην Σύμμαχος αλλά με το συμπάθιο μια ζωή ο μ@λακας που επιμένει *(πολιτικά μιλάω πάντα)

      Διαγραφή
    2. ΙΑΚΧΕ ειλικρινά δεν κατάλαβα τι μήνυμα μου στέλνεις.Αν θέλεις κάνε μια διευκρίνιση.Σ ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  10. Αυτά που λέει ο σχολιαστής στις 12:51 μ.μ είναι πάρα πολύ σοβαρά και θα πρέπει να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους όλοι οι δημοτικοι σύμβουλοι για να μην τους μπλέξει " ο εραστής της νομιμότητας", όπως έχει αποκαλέσει τον εαυτό του ο Χρυσάφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όπως όλοι γνωρίζουν ο Χρυσάφης διόρισε τον κολλητό του φίλο Βασιλακιδη Θεόδωρο δημότη Σερρών στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ με μηνιαίο μισθό 1200 ευρώ. Αυτό συνέβη για πρώτη φορά στα χρονικά της ΔΕΥΑΣ. Μπορεί να μας πει ο κύριος Χρυσάφης, τι δουλειά κάνει ο κολλητός του, Βασιλακιδης Θεοδωρος, στην ΔΕΥΑΣ για να δικαιολογείται ο μηνιαίος μισθός των 1200 ευρώ; Λένε ότι δεν κάνει απολύτως τίποτα και ότι είναι σκάνδαλο και πρόκληση ο διορισμός του στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ με μηνιαίο μισθό 1200 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδιά το ποσό ΑΝΙΚΑΝΟΣ είναι ο Χρυσάφης αποδεικνύεται και από το εξής γεγονός. Τέσσερα χρόνια δεν υπήρχε αντιπολίτευση, η συντριπτική πλειοψηφία των τοπικών ΜΜΕ ήταν φιλική σε αυτόν και είχε δίπλα του τον Καραμανλή και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Παρόλα αυτά δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό του έργο στο τέλος της τετραετίας. Δεν έχει κάνει τίποτα. Δικαίως ο Γκότσης τον χαρακτήρισε " Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ". Φανταστείτε να υπήρχε αντιπολίτευση, τα περισσότερα ΜΜΕ να ήταν απέναντι του και να μην ήταν κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και ο Καραμανλής να μην ήταν Υπουργός. Φαντάζεστε που θα ήταν τώρα ο Χρυσάφης; Μα τόση ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσύ Ιακχε δεν θέλεις το Δημαρχείο να μεταφερθεί στο κτήριο της πρώην Νομαρχίας και γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι να θελω εγω ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!! Το κτήριο εχει παραχωρηθεί ήδη στην Περιφερεια.

      Διαγραφή
  14. Τα τιμολόγια τα πήρε για τον αρκούδο και τη φάτνη από την Παλάζη, "Πολιτεία των δι ευχών" που έλεγε και ο Λουλουδοτόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στον 5.35 θα πρόσθετα,ότι ενώ πραγματικά ήταν όλα θετικά για τον Χρυσάφη,φοβόταν και την σκιά του, με αποτέλεσμα να κάνει εκβιαστικά μεταγραφή με έμμισθη αντιδημαρχία,ενός ατόμου που τόση τοξικότητα προκάλεσε στους υπόλοιπους συμβούλους του,αλλά και στους ψηφοφόρους του.Ο ηγέτης φαίνεται στα δύσκολα.Εδώ 4 χρόνια όλα ήταν ευνοϊκά και έγο μηδενικό ,όπως λέει και ο Γκότσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει πιάσει δουλειά.
    Όταν θα σε εντοπίσει δεν θα ζητάς γονατιστός συγγνώμη.
    Η μήνυση έχει ήδη υποβληθεί.
    Ο κάθε ρουφιάνος του Άλεξ θα πληρώσει.
    Έτσι για να μην λέτε ότι σας σερβίρει ο Κοντοστούπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ που πήγε η ανάρτηση του κουραδόμαγκα που έγραφε συκοφαντίες για τον Κουφοτόλη?
      Δεν θα την γλυτώσεις, το στίγμα υπάρχει.
      Καληνύχτα.
      ΙΑΚΧΕ γιατί το διέγραψες?
      Ποιο ήταν το παλικάρι που το ζήτησε και χέστηκε?

      Διαγραφή
    2. Ποια συκοφαντια βρε ηλιθιε παρατρεχαμενε διασωστη αρπαχτικων; Ας βγουν οι δικηγοροι των ανθρωπων που εζασαν το σπιτι τους και το καμακωσε ο Κουφοτολης στον πλειστηριασμο.
      Αιντε απο δω. Ολοι οι Κολυμπηθρες του Σιλωαμ. Τρεχετε να καθαρισετε τους σαπιους θαρρεις και θα σας δωσουν την χρυση την λιρα. Τουβλα.

      Διαγραφή
    3. Τα παράπονα στην τράπεζα που το έβγαλε σε πληστηριασμό.
      Εσύ πας εισαγγελέα.
      Και μέσα δεν έμεινε κανένας.

      Διαγραφή
  17. Άκου Ιακχε ο κοντορεβιθουλης Σπυρόπουλος δεν θα βγει να το διαψεύσει για να μη έρθει σε ριξη με την Βαρβάρα... Θαρρείς και θα τον ψηφίσουν τον μαλακα... Άρε χούντα που θέλουν κάποιοι! Σε λίγο θα μας πει η κυρά Βαρβάρα ότι θα διώξει τους μετανάστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακό του κεφαλιου του ... Η κυρα Βαρβαρα ρεζιλεύτικε απο αυτη την εξαγγελία , τωρα θα ξεφτιληστεί και ο Σπυροπουλος με την σιωπή του.

      Διαγραφή
  18. Ιακχε η μεταφορά του Δημαρχείου στο κτηριο της πρώην Νομαρχίας είναι πάρα πολύ σωστή πρόταση και δεν είναι πρόταση ή ιδέα της Μητλιαγκα Βαρβάρας, αλλά του αειμνήστου Αντώνη Τρίτη στα πλαίσια της Επιχείρησης Πολεοδομικής Ανασυγκροτησης της χώρας. Αυτο πρέπει να είναι το όραμα όλων των Δημάρχων του Δήμου Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά λυπάμαι γιατί κάποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου ...
      -------------------------------------------------------------------------------------
      Παραλήφθηκε επίσημα 24.01.2022 η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για την δωρεάν, κατά κυριότητα παραχώρηση, του οικοπέδου του Διοικητηρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

      «Ένα όνειρο δεκαετιών των Σερραίων έγινε πραγματικότητα. Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά κατά σειρά την Νομική Σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας, Ιωάννα Φωτιάδου, για την άρτια προετοιμασία του φακέλου, σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ενότητάς μας, τον κ. Στέργιο Δερμεντζή, Προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας Σερρών, για την άψογη συνεργασία και την θετική του εισήγηση προς την Κεντρική Υπηρεσία. *(απόσπασμα δήλωσης του Σπυρόπουλου μιας και ίδιος φοβάται να απαντήσει)

      Διαγραφή
  19. Γιαννάκη υπάλληλος του Αλέκου;
    Άλλωστε αυτό είναι γνωστό ότι από παλιά είχατε δοσοληψίες.
    Τώρα το μόνο που μένει είναι να μας πεις και το τίμημα.
    Αλλά φασιστικός δεν είσαι, τι θα έκανες, με το λάδι θα πήγαινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ