Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Η SER-EXPO 2023 KAI H AΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΜΠΑΝΤΗ


 


12 σχόλια:

  1. Ο Σταθμάρχης που στο Σιδηρόκαστρο τον ψάχνουν για το φέσι που άφησε διοικεί το Εβες . Και δεν εχει επέμβει ακόμη εισαγγελέας; Γι αυτό ως νομος πάμε για το απολυτο μηδέν . Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Fake news, η Μητλιάγκα κάνει αντιπολίτευση, 4 χρόνια ήταν επισκέπτρια στο δημοτικό συμβούλιο, δεν μίλησε για θέματα που καίνε και τώρα λέει ότι της λένε. Κουράγιο το 2028 δεν είναι μακριά αρκεί να θέλει να μάθει, μπορεί όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπήκες κανένα δίμηνο εσυ ;η τσάμπα γράφεις ;

      Διαγραφή
    2. Δεν χρειαζεται να μπει καποιος σι δίμηνο για να δει την αλήθεια. Η δικιά σας είναι μούφα, στην σκια του Φωτιάδη είναι ακόμη

      Διαγραφή
    3. Ανάθεμα αν παρακολούθησες ένα δημοτικό συμβούλιο η μια οικονομική.

      Διαγραφή
  3. . . . << ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ . . . >> ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ SER-EXPO 2023 >> .
    . . . << TOYTEΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ , ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ Range Rover πολυτελείας , ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ , ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ . ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ , ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ , ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ;;;;;;

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ << ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ >>
    https://youtu.be/ltGkTZFjUww?si=Eg_MKCSYgMFstoFn

    ΝΙΚΟΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ << ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ >> επιτέλους !!!!!!!! ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ .
    https://youtu.be/YQhOlkcHkVQ?si=k9kee4wXCEFGFVFx


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα κρυφά γκάλοπ κοντά Εντος και Συμμαχία. Ολα δινουν ομως αρνητικη αποψη για τον νυν δήμαρχο που κατορθωσε να του γυρισουν την πλατη οι νοήμονες ψηφοφόροι του συνδυασμού του,λογω των τραγικών μεταγραφών και φυσικα του ανυπαρκτου εργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημειώστε και το δικό μου γκάλοπ, η διαφορά θα είναι πάνω από 12 μονάδες υπέρ του Χρυσάφη ενώ η Λαϊκή Συσπείρωση θα διπλασιάσει τουλάχιστον το ποσοστό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποκλειεται. Η Προεδρος δεν θα το αφησει αυτο να συμβει. Αδυνατον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιακχε ο σταθμάρχης κάνει προεκλογικό αγώνα με την serexpo . Αυτό είναι ανήθικο προς τους άλλους υποψήφιους , Ο σταθμάρχης είναι η ντροπή του Εβες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο σταθμάρχης μας κάνει όλους πλάκα! Καρφάκι δεν του καίγεται ούτε για την έκθεση, ούτε για το επιμελητήριο, ούτε για το επιχειρείν. Στόχος του είναι η αντιπεριφερεια και η εξουδετέρωση του Σπυροπουλου. Όλα τα άλλα είναι για το θεαθήναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ