Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

OI 400 THΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ... KAI TO ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ 300 ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ

TO ΛΕΦΟΥΣΙ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ


 

14 σχόλια:

  1. Υπήρξαν απουσίες υποψηφίων, ανθρώπων δηλαδή που δεν μπόρεσαν να καταπιούν όλη το σκηνικό που προηγήθηκε.
    Υπήρξε ένας κοντούλης που χτυπιόταν επάνω σε ένα βάθρο σε κατάσταση παροξυσμού.
    Υπήρχε ένας ταγαράς από τον Προβατά γνωστός από την θητεία του στον αμαρτωλό Δήμο Καπετάν Μητρούσι που έραψε κουστούμι αντιδημάρχου που το έπαιζε κολλητός και παρά τω Δημάρχω.
    Υπήρξε ένας κοντούλης που καταχράστηκε όλα τα έργα του Αγγελίδη και τα εμφάνισε ως δικά του.
    Η προσφορά της Σωτηρούλας ότι μοίραζε δωρεάν επισκέψεις σε ιδιωτικό χώρο εξέτασης ανηλίκων ελέγχονται ως ανακριβείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην εκδήλωση τον προφήτη τον έκρυψαν ή μπήκε μόνος στο λαγούμι του για να μην προκαλέσει τους Συμμαχους.Εμαθα στην παρουσιαση του ονοματος του δεν χειροκροτησε ουτε ο κολλητός του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κοινωνία των Σερρών έχει πολύ καθαρή εικόνα για τον Χρυσάφη. Δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα, κανένα δικό του έργο, είναι ο Δήμαρχος του τίποτα (όπως είπε ο Γκότσης) και επίσης ένας διαπλεκόμενος Δήμαρχος με παλαιοκομματικες πρακτικές και αντιλήψεις. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν παρει την 1η Κυριακη ο Χρυσαφης 40%.
    Και το ΚΚΕ αντε 7%.
    Η Βαρβαρα ποσο να παρει ? 53 % και να βγει μονομιας ? Δυσκολακι. Δε βγαινουν τα νουμερα.
    Ετοιμαστειτε για αλλα 5 χρονια Χρυσαφη. Οϊμέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα τα παράσιτα της πόλης μαζί με τον Χρυσαφη.Ακουει κανεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ από την άλλη λουλούδια, πήραν και το Χρυσάνθεμο και τον λουλουδοσυγραφέα και πρόκοψαν. Τα τιμολόγια και το πόρισμα τους το έδωσε η Παλάζη, Γάτσιος, Δρίγκα, Καρασουλτάνη, όλα καλά με τις προσλήψεις covid, Καδής γιατί έφυγες μόλις σε έβγαλε από αντιδήμαρχο, Δούκας υπάρχεις στο Δημοτικό συμβούλιο, ξέρεις που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα εκλογών οι Πεταλωτής Τσομαριδης και Ιορδάνης πόσο καλά θα τα έχουν με την συνηδηση τους;;.Η ζωή συνεχίζεται και η ντροπή τεράστια.Τι θα πουν στην κοινωνία τι θα πουν στους φίλους τους;;πως για μια μπουγάτσα πούλησαν την αξιοπρέπεια τους;;Το κακό που κάνουν σήμερα σ αυτόν τον τόπο θα τους κυνηγά σε όλη τους την ζωή.ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δήμαρχος στο Δήμο Σερρών στην επόμενη δημαρχιακή θητεία θα είναι γυναίκα. Επιτέλους και μια γυναίκα Δήμαρχος στον Δήμο Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον Δήμο Σερρών
    Από τη μια μεριά έχουμε έναν Δήμαρχο τον Χρυσάφη, ο οποίος πέρα από το γεγονός ότι δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό του έργο, διότι δεν έκανε τίποτε, αλλά παρουσιάζει τα έτοιμα έργα που του παρέδωσε ο Αγγελίδης, όμως και ως άνθρωπος ο Χρυσάφης είναι ένας άνθρωπος αναξιόπιστος και χωρίς ήθος, όπως το απέδειξε στην πορεία του.
    Από την άλλη μεριά έχουμε δύο κυρίες υποψήφιες Δήμαρχοι με ήθος και άφθαρτες. Και μόνον για το ήθος τους αξίζει να εμιστευθουμε και να ψηφίσουμε τη μία από τις δύο κυρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο σχολιαστή στις 8:07 μ.μ. για αυτά που γράφεις. Πράγματι ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. Πολύ καλά κάνεις και λες ονόματα. Αυτοί γράφουν στο site αυτό, το οποίο λειτουργεί φανερά πλέον ως γραφείο τύπου του Χρυσάφη. Τους ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά που δεν έβρεξε. Θα είχαμε πνίγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσοι μπήκαν με το στανιό πάνε και λένε στον κόσμο κάνε ότι θες με βάλανε με το ζόρι μην χάσω την δουλειά μου κλπ . Δεν φέρνουν ψήφους διώχνουν κόσμο. Λέει ο άλλος εσύ μπήκες για να κάνεις την δουλειά σου εγώ γιατί να σε ψηφίσω. Μεγαλώνει επίσης η αηδία για το νταλαβερι . Η χειρότερη εκλογική διαδικασία εβερ . Τέτοιες καταστάσεις δεν είχαμε ζήσει μαζικά ποτέ στο παρελθόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρακολούθησα τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα. Γάτσιος Σάκης, Δριγκα απόντες, Μηχτσόγλου μπήκε και στο δεκάλεπτο έφυγε, Παλάζη έκανε τις ερωτήσεις της στην αρχή, το γνωστό σοου με τον Κατιρτζόγλου και την κοπάνησε μετά κσι η Μητλιάγκα πάλευε να πει όσα δεν είπε 4 χρόνια. Και μετά μιλάτε για Χρυσάφη. Δεν αλλάζει τίποτα όμοιος ομοίω και η κοπριά στα λάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ