Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ



  

28 σχόλια:

  1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΑΠΟ ΚΟΤΕΤΣΙ

    Υ.Γ. Η ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΕΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ , ΕΝΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Κομανέτσι ήταν και 16 χρονών , ενώ ο Αντώνης μας στην ηλικία του κινδυνεύει να σπάσει τη μέση του !

      Διαγραφή
  2. 1. Αντώνη όταν η κόρη του Μητσοτάκη ψήφιζε το μνημόνιο και τη διέγραφες γι΄αυτό , ποιος είχε δίκιο ?
    2. Αντώνη αν οι εκλογές είναι δημοψήφισμα για το Ευρώ , τότε γιατί διώξαμε τον Παπανδρέου που πρότεινε δημοψήφισμα γι΄τον ίδιο λόγο ?
    3. Αντώνη έχω δυο παιδιά άνεργα , τι έχεις να πεις γι΄αυτό ?
    4. Θοδωράκη ξέρεις τι σε περιμένει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ !
    ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μέρκελ πρότεινε να γίνει δημοψήφισμα για το Ευρώ μαζί με τις εκλογές .
    Δεν μας είπε τίποτα καινούργιο , το ίδιο πρότειναν οι εκπρόσωποι τύπου που διαθέτει στη χώρα μας ( ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΣΑΜΑΡΑΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΤΑΜ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

      Διαγραφή
  5. μπραβο στο ntv επιτελους μας εκανε τις πεμπτες αξιοπρεπης απο το να βλεπουμε εκεινο το ανοητο συν πλην επιτελους απολαμβανουμε τον μακη και τον κιτρινο τυπο.πολλα βηματα μπροστα εκανε.ελπιζω να διορθωσουν και εκεινο το δελτιο τους που τα ρεπορταζ θυμιζουν κακογουστα ρεπορταζ της κρατικης τηλεορασης πριν 30 χρονια...το μονο σημπαθιτικο στο εν λογω δελτιο ειναι η παρουσια της λαχανα αλλα και παλι πως να σωσει τετοιο εκτρομα- δελτιο?ο αρχισυντακτης δεν βλεπει το χαλι?περιμενουμε και αλλα απο το ntv και τον δροβατζικα το υποσχεθηκε αλλωστε και τηλεφωνικα στην εκπομπη αντιλογος.αντε παρτε μπρος εκει οι εποχες αλλαξαν τσεπελα το συν πλην βαλτω στο ντουλαπι και μην ξεχασεις την ναφθαλινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ , ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΣΟΥΦΛΙΑ , ΠΑΥΛΙΔΗ , ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ , ΛΙΑΠΗ , ΣΗΜΙΤΗ , ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ , ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ !
    Υ.Γ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ , ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ? ΞΕΠΛΥΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό , συμφωνώ απόλυτα . Μας την έχουν πέσει όλοι για να μας τρομοκρατήσουν αλλά η παπάρα που θα πάρουν δεν θα την περιμένουν .

      Διαγραφή
    2. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

      Διαγραφή
  7. Το ημερολόγιο του Άκη ( βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα και καταγράφει τα πάντα από το 1981 και μετά ) θα δημοσιευθεί πριν τις εκλογές ή προέχει η σωτηρία της χώρας και η παραμονή της στο Ευρώ ?
    Μα πόσο μασκαράδες μπορούν να γίνουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11.11 ΠΟΛΥ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ , ΣΤΙΣ 6-5-2012 ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ .

      Διαγραφή
  8. Σαμαράς και Βενιζέλος ( οι συνέταιροι της χρεοκοπίας ) δήλωναν ότι θα δώσουν ψήφο ανοχής στον ΣΥΡΙΖΑ για να διαπραγματευθεί το μνημόνιο .
    Λίγες μέρες μετά δηλώνουν ότι οι εκλογές έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος για την παραμονή μας στο Ευρώ που κινδυνεύει από τον ΣΥΡΙΖΑ !
    Μα πόσο μασκαράδες μπορούν να γίνουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕΙΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ 20% ΚΑΙ 2 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ .ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΥΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΝΔ .ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΜΕ ΤΗΛΕΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΔ .ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ .ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΕΡΓΟ .1.ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ 2. Η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟ ΤΑΞΙΜΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ . ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟ 33 ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟΥΣ 23 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΟΚΟΛΑΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΑ ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ . ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΕ ΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο.Κ. 6.59 ΣΑΡΩΣΕ Η Ν.Δ. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ !
      Υ.Γ.1. ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ !

      Διαγραφή
    2. Ρε μπαγλαμά 6.59 αν ψηφίσω Ν.Δ. , δεν θα εκλεγεί η Αραμπατζή ? Πας να μας τρελάνεις ?
      Τώρα που δεν υπάρχει ο σταυρός σε υποψήφιο και αν η αυτή η κυρία είναι δεύτερη στο ψηφοδέλτιο , δεν το ρίχνω στη Νέα Δημοκρατία που να με κρεμάσουν ανάποδα .

      Διαγραφή
  10. ΦΙΛΕ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ , ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ !
    ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΥΨΗΛΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ !

      Διαγραφή
  12. ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΓΕΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ .
    ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ( ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ) ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

    Ευγένιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά τη μεγάλη πρωτοβουλία του προέδρου μας για επανένωση της κεντροδεξιάς μπροστά στον κομμουνιστικό και αναρχικό κίνδυνο περιμένουμε ανάλογες πρωτοβουλίες σε επίπεδο νομού από την τοπική φωτισμένη κομματική και πολιτική ηγεσία μας .
    Η φωτισμένη τοπική μας ηγεσία που αποτελείται από τον Θοδωράκη , τον Δημοσθένη (της Κάτω Τζουμαγιάς ) και την Ξινή πρέπει να παραμερίσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες τους και να τα δώσουν όλα για την επανένωση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης . Σ΄αυτά τα πλαίσια να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις Σέρρες ο κύριος Πολατίδης και στην τρίτη θέση να μπει ο κύριος Αποστόλου στη δε δεύτερη ο υιός ! Άμεσα να γίνουν εκλογές στη ΝΟΔΕ ώστε να εκφραστούν όλες οι συνιστώσες της μεγάλης μας κεντροδεξιάς παράταξης .
    Αν δεν γίνουν όλα τα παραπάνω πολύ φοβάμαι ο κίνδυνος κατάληψης της εξουσίας από τους κομμουνιστές και αναρχικούς είναι ορατός .
    Επειδή όμως έχω εμπιστοσύνη στην φωτισμένη τοπική μας ηγεσία και την ανιδιοτελή προσφορά της πιστεύω θα παραμερίσει τις προσωπικές της φιλοδοξίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ Η ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΝΟΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΤΑΤΣΙΑ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ!
      ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. 7.34 ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ !

      Διαγραφή
    3. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ !
      ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΜΙΑ ΕΣΥ , ΜΙΑ ΕΓΩ ?

      Διαγραφή
  14. Μετά το προσκλητήριο για επανένωση της Κεντροδεξιάς και την ανταπόκριση του ΖΟΡΟ , θεωρώ αυτονόητη την συμμετοχή μου σ΄αυτή τη μεγάλη προσπάθεια τώρα που η πατρίδα μας κινδυνεύει .

    Ο Φτερωτός γιατρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.ΟΛΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΕΡΟΥ,ΔΕΗ,ΟΤΕ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΕΚΙΑ ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ?ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ 2 ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ?ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ(ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΛΠ)ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πάρε καλέ κυρία καλέ κύριο πάρε ..πάρε...ΔΙΑΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ ...ή ανεμομαζώματα!!!! διαλέχτε. Ο γύφτος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 26 σχόλια
    να βάλω τσιπουράκι ,να σας γουστέρνω
    απ το γουστερίτσα - σαύρα ,ερπουσα με την κοιλίαν
    οχι την κοιλίαν απ το παλίψιστον του αρίστοτελες
    αλλα απ το χαμερπές του .....

    YG ρε αν Ισόρροπε Ιακχε
    μας παρακολουθούν ή μας ψεκάζουν ?

    κολάνε τα σχόλια γμτ τζάμπα δεξιός είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ