Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ : " ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ..." (video)

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Αγαπητοί μου συνδημότες, αυτό το ναυάγιο που βλέπετε είναι το Δημοτικό Συμβούλιο, ένα συνονθύλευμα  αιρετών οι οποίοι ενώ έδωσαν όρκο ότι θα τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους και θα υπερσιτίζονται το Δημόσιο Συμφέρον ο καθένας βρίσκεται στην κοσμάρα του, ζει το δικό του αφήγημα.

Η φωτογραφία είναι από την 28η συνεδρίαση του σώματος κατά την τοποθέτηση της Χρυσάνθης Παλάζη η οποία ζητούσε εξηγήσεις για τους οικονομικούς όρους και λοιπές υποχρεώσεις που αναλαμβάνει ο Δήμος με την σύμβαση ΣΔΙΤ που πρόκειται να υπογράψει με τον μοναδικό συμμετέχοντα στον διαγωνισμό και φυσικά ανάδοχο του έργου.
 
Θαυμάστε τους λοιπόν , άπασες και άπαντες προσηλωμένοι στο θέμα της συζήτησης ,  που αφορά την καταλήστευση του Δήμου Σερρών επί 12χρονια.
 
Η κυρά Βαρβάρα του Εδιμβούργου πιάστηκε  στο κουτσομπολιό με την νοσοκόμα κ. Καρασουλτάνη, προφανώς σχολιάζοντας την επιτυχία της εκδήλωσης για την μπακάλικη πιπέρια στο ΑιΓιάννη, ο Καρυπίδης ασχολείται με το facebook  στο κινητό του, o εκ Λευκώνος Φωτιάδης ο Β' συσκέπτεται μετά του εαυτού του, η Αριάδνη μελαγχολική και άκεφη ωσεί παρούσα μόλις έχει συνειδητοποιήσει το ναυάγιο της υποψηφιότητάς της ενώ ο Μιχτσόγλ΄΄ου κρυφοκοιτάζει την πλοήγηση του Βασίλη Τερζή στο διαδίκτυο μετά την "βλάχικη κλαψιάρικη" τοποθέτησή του για το θέμα των LED. Η πλήρης απαξίωση του θεσμού σε μια εικόνα.


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ;
 

7 σχόλια:

  1. Η κυρία δε δικαιούται να ομιλεί, να μας δώσει πρώτα τα τιμολόγια από τη φάτνη και τον αρκούδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτίστως η μαντάμ πρέπει να δηλώσει δημοσίως εάν επέστρεψε στην ΚΕΔΗΣ το ποσό που της καταλογίστηκε ως αχρεωστήτως καταβληθέν, περίπου 30.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τερζης βλεπω χωρις γραβατα, σακακια κλπ συμπαρομαρτούντα. Δεν χρειαζεται πια να πεισει κανεναν οτι ειναι νοικοκυρης και σοβαρος υποψηφιος δημαρχος. Ε, για συμβουλο δε χρειαζεται τοσο πολυ. Εξυπηρετουνται τα συμφεροντα των δημοτων και μ ενα απλο μπλουζακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε θα σκάσετε με τον Τερζή, θα ασχολείστε πολύ καιρό ακόμη, με γραβάτα ή χωρίς ο μόνος που έκανε σοβαρή αντιπολίτευση, η Παπαφωτίου 5 φορές το χρόνο, η Χαραλαμπίδου άλλες τόσες, ο Γκότσης όπως το δήλωσε άλλωστε έβαζε σάλτσες, η δε Μητλιάγκα ανακάλυψε αυτοδιοικητικό καινό αφού τα ψήφισε όλα με το συνέταιρο του Χρυσάφη. Αλήθεια τι έγινε με την
    Παπαφωτίου που είχε έτοιμο συνδιασμο από τον
    Ιούνιο. Θα μα κάνει καμία από τις ωραίες της δηλώσεις η στρώνει επιδερμίδα και βάφει μαλλί για την
    κάμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο σοβαρη αντιπολίτευση δεν εκανε ο Τερζής , βελούδινη αντιπολίτευση έκανε με τα Δελτία Τύπου που εξέδιδε και απλως ενημέρωνε τους Δημότες δημοσιογραφικά θα έλεγα για τις ατασθαλίες των Συμμάχων. Θεσμικά ως αντιπολίτευση ήταν ανύπαρκτος.

      Διαγραφή
  5. Τερζής out... Απορώ πως αυτοί οι γκασμαδες που πήγαν με την Βαρβάρα πιστεύουν ότι μπορούν να είναι καλύτεροι του λίγου Χρυσαφη... Όλοι έβαλαν με την Βαρβάρα γιατί ήθελαν να αρμεξουν από το βυζι του Δήμου αλλά δεν έφτασε το γάλα και για αυτό πήγαν ενάντια στον Χρυσάφη.... Τώρα λένε ότι υπηρετούν την διαφάνεια και νομιμότητα... Ιακχε πιστεύω τα ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ