Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

ΛΑΦΥΡΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΗΜΗ !!!! ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 36.828 ΕΥΡΩ

 ΣΤΟΝ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ "ΠΙΚΡΟΝ ΠΟΤΗΡΙΟΝ"

 

o iakxos : MΠΟΥΝΑΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ ή ΣΑΤΑ...:   ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ η κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ... Αληθεύει ότι δόθηκε προεκλογικά με απευθείας ανάθεση έργο του Δ...

 

Απευθείας ανάθεση 36.828 € στον σύζυγο της Γενικής Διευθύντριας της ΚΕΔΗΣ η στην οποία έγινε καταλογισμός αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών από παρανόμως εισπραχθέντα  επιδόματα σύμφωνα με το Πόρισμα του Δημοσιονομικού Έλεγχου

     Μεγάλη η χάρη της μαντάμ Βούλας μέχρι και αναμόρφωση προϋπολογισμού αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο για  να εξυπηρετηθεί ο σύζυγος αλλά το κυριότερο είναι το καραγκιοζλίκι με την ΔΉΘΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε τρεις εκ των οποίων οι δυο δεν ανταποκρίθηκαν καν προκειμένου να καταθέσει μόνος λεγάμενος "προσφορά"

Όλως  τυχαίως κατά σατανική σύμπτωση το ποσό είναι  σχεδόν ισόποσο  με αυτό που καλείται να επιστρέψει η μαντάμ στην ΚΕΔΗΣ.

 

Και βεβαίως βεβαίως η διαδικασία είναι νομότυπη αλλά δείχνει τον αξιακό κώδικα και την αξιοπρέπεια των ΣΥΜΜΑΧΩΝ , το πόσο υπολογίζουν τους Δημότες που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν και πόσο σέβονται το Δημόσιο Συμφέρον

 

9 σχόλια:

  1. Ούτε στο καζα ντε πα Πελ δεν γίνονται αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω την επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος των ΕΝΤΟΣ και κυρίως της επικεφαλής κ. Μητλιάγκα, και των πρώην προέδρων της ΚΕΔΗΣ Παλάζη και Δήμου. Εδώ τους θέλω, για να τους ψηφίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρυσάφη και Σία
    Θα απαντήσετε στα ερωτήματα που σας έθεσε ο Κουφοτολης, σχετικά με το δημοτικό γήπεδο η επιλέξατε να απαντήσετε μόνον στη δικαιοσύνη για το θέμα αυτό; Κάνατε όμως ένα τεράστιο λάθος. Ήδη υπάρχουν για το θέμα αυτό δηλώσεις σας, που θα πάνε στα χέρια του εισαγγελέα και πιθανόν να βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. . . . ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ( ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ) ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟΥ ΝΟΥ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ << ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ >> !!!!!!!!!!!!!!!!
    https://youtu.be/hS38YL9AW2c?si=xD3UT5wAZTbsyxSE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γιώργος θα είναι αντιδήμαρχος μικρών έργων ( παγκάκια κλπ τρύπες στους δρόμους και στο νερό ) στα μεγάλα ο Αβδελλας( ουρανοξύστες κλπ ) και στα μεσαία ο Γκότσης κλειστά στάδια κολυμβητήρια πίστες φόρμουλα 1 και εκτοξευτήρες πυραύλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α....Βε
    Εδώ και 17 ημέρες σας το επεσήμανα με σχόλιο, και εσείς σήμερα ανακαλύψατε το σκάνδαλο.
    Δεν με παρακολουθείτε όταν γράφω.
    Ο Νυκτοπάτης είναι γνωστός διαπλεκόμενος.
    Αν εκτελεί εντολές του Χρυσάφη είναι ανίκανος και βρωμιάρης.
    Αν τα κάνει μόνος του κάτι βρωμάει.
    Όπως κάτι βρωμάει και με τις άφθονες απευθείας αναθέσεις στον Μητσικαρη, από κλαδέματα μέχρι και αλλαγή λαμπτήρων μέχρι και κόψιμο χόρτων.

    Έχουμε τόσα ράμματα για την συνομοταξία των ανίκανων και ύποπτων που κανονικά θα έπρεπε να είναι όλοι κατηγορούμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποτε πρέπει να μας πουν τι ταμείο παρέλαβε από τον Αγγελίδη και πόσα χρωστάει ο δήμος γιατί ακούγονται πολλά για χρέη προς ιδιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ