Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

ΠΟΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ "ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ" Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΕΟNDOR ;;;;

   "ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ" ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΑΛΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ... 

... ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΠΟΚΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ TEONDOR ME THN "ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ" ...

Τρεις πομπώδεις  ανακοινώσεις του απερχομένου Δημαρχου , που μετέρχεται το ψέμα ως μεσο κάλυψης της εμφανούς αδυναμίας του να διοικήσει τον Δήμο, αφού  καμία δεν υλοποιήθηκε μεχρι σήμερα.

Η ΕΔΕ "κουτσαίνει" διοτι κακώς ανατέθηκε σε έναν υπάλληλο γεωπόνο που εχει αντικείμενο την έκδοση αδειών κατάληψης δημοτικών χωρών, η οποία έπρεπε να περατωθεί εντός δυο μηνών από την ημέρα που εξαγγέλθηκε (* την 12.12.2022) απο τον Δήμαρχο και σήμερα έχουμε 23.03.2023 !!!!  εχουν περάσει πανω απ τρεις μήνες. 

Η Ομάδα Εργου προφανώς μέχρι σήμερα δεν εχει συσταθεί αφού  η από 15.12.2022 καταγγελία για την ακαταλληλότητα του Νηπιαγωγείου Καλών Δένδρων αντιμετωπίσθηκε μόλις το Μάρτιο του 2023 !!!

Το θεμα ανέδειξε η παράταξη Τσιμερικα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ενώ η κ. Μητλιαγκα όντας ενεργή Δημοτική Συμβουλος ανεχόταν την αδιαφορία του Δημαρχου. Η περίπτωση δε στης σκεπής του Μουσικού Γυμνασίου ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Οσο δε για το πυροτέχνημα της κατεπείγουσας κινητοποίησης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ δεν αντέχει σχολιασμού διότι αποτελεί ακο΄μη "μια κατινιά" του Δημαρχου που εμπαίζει την νοημοσύνη των δημοτών και τον πονο των γονιών του μικρού Βασίλη 

11 σχόλια:

  1. Το γραφείο τύπου, που θεωρεί ότι αυτό το κατασκεύασμα ".Άσκησε ο ΠΟΛΙΤΗΣ Θεόδωρος κατά την διάρκεια της παρέμβασης του στο δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ." είναι λόγος ελληνικός, θα το δίνατε έστω και μία δραχμή, ως ανταμοιβή;
    Προσφέρει έργο, ή κάνει ζημία τελικά;
    Αν οι σύμμαχοι δεν το αντιλαμβάνονται, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο "Πολίτης" δεν απευθύνθηκε στην Αριάδνη.
    Προφανώς αναγνωρίζοντας οτι Μόνο από αυτήν δέχεται αδιαπέραστη κριτική και μόνο φοβάται ο Χρυσάφης.
    Τσιμερίκας και Μητλιάγκα λέει "αν και ενημερώθηκαν, σιώπησαν".
    Λαγούς τους Χρυσάφη τους είπε μόλις ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤEONDOR εκρινε τον Χρυσαφη. Τα βελη του ομως ξκατα του Τσιμερικα δεν βρηκαν στοχο, Απο ποτε ενας υποψηφιος Δήμαρχος ειναι υποχρεωμενος να απολογειται για την ανικανοτητα του αντιπαλου του. Ο Τσιμεικας θα κανει την αντζεντα του για να αντιποιτευθεί τον Χρυσαφη και οχι ο TEONDOR. Αλλωστε ο συνδυασμος ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ τοποθετηθηκε με Δελτιο ΤΥΠΟΥ

      Διαγραφή
  3. Υπάρχουν Σερραίοι πολίτες που βλέπουν τον "ΠΟΛΙΤΗ"; Αν είναι δυνατόν!
    Ρε παιδιά ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα, διότι υπάρχουν πολλά σοβαρά θέματα στον Δήμο Σερρών, με τα οποία δυστυχώς δεν ασχολείται ο Δήμαρχος της φιέστας Χρυσάφης. Ας μην υποβαθμιζουμε τόσο πολύ τα δημοτικά μας πράγματα, ασχολουμενοι με πρόσωπα και θέματα ανάξια σχολιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ελιογλου σχολιαστής! Μα πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο της τοπικής ενημερωσης στις Σέρρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιακχε, την αποκάλυψη για την ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ, τους κουβάδες, την ακατάλληλη αίθουσα συναυλιων που παρά την απαγόρευση βάζουν μέσα παιδιά, ΠΟΙΑ την έκανε;
    Ποιά βάζει στην γωνία τον Χρυσάφη και βγάζει στην επιφάνεια τα σκανδαλα αυτά; Ποιά μπορεί και χτυπάει αλύπητα την αδιαφάνεια και την ρεμούλα;

    Εισαι κι εσυ υπηρέτης του Χρυσάφη και του Ελεεινογλου και αποσιωπας το όνομα και το εργο της Αριαδνης;

    Αν νομίζετε οτι ολοι εμείς που θέλουμε αλλαγή στην καταντια του Δήμου θα σας συγχωρήσουμε που προωθείτε αβουλους απόστρατους και αφωνες κόρες πρωην Δημαρχων, ειστε γελασμένοι.
    Συνεργατες του Χρυσαφη ειστε.

    Εχουμε Δημαρχινα. Συνταχθείτε.
    Μόνο οι άξιοι και οι ικανοι μας ενδιαφερουν. Εξω οι συμμαχοι κάθε είδους, που ξεφτίλισαν την σπουδαία αυτή λέξη.

    Είμαστε στο πλευρό της
    Αν. Μπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν. Μπα για πάγαινε να κανεις ενα κρυο ντουζ για να στανιοαρεις. Προφανώς εισαι καινούργιος αναγνώστης του blog μου.και εχεις χιάσει πολλά επεισόδια , Αδιάβαστο σε βρίσκω

      Διαγραφή
    2. Αν μπα και κουφά άλογα... Δηλαδή οποίος βγάζει στην επιφάνεια ατασθαλίες της Δημοτικής αρχής πρέπει να τον κάνουμε επόμενο Δήμαρχο; Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει αυτόν που θεωρεί πιο κατάλληλο για να φέρει εις πέρας τις δουλειές του Δήμου και όχι αυτούς που κάνουν κριτική.

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή τι να κάνουμε να αφήσουμε το λαμόγιο Δήμαρχο να συνεχίζει ανενόχλητος; Θα βρει τελικά και τον μπελά της η Αριάδνη που ξεσκεπάζει τις ατασθαλίες;

      Διαγραφή
  6. Οχι ρε Σερραιλήθιε [26 Μαρτίου 2023 στις 10:25 μ.μ.], να μην βγάλουμε ποτέ την άξια και γνώστρια που τολμάει στην ξηρασία του Δημοτικού Συμβουλίου να σώζει πράγματα. [Σου απαντώ επειδη σε μενα απευθυνεσαι].

    Να την καταγγείλουμε επίσης γιατί μιλάει με στοιχεια και επειδη εμποδίζει τις ρεμούλες του Αλεκάκου που παριστανει τον Δημαρχο και να ψηφίσουμε τους συνεργατες του τενεκέ Χρυσάφη. Τον Φωτιάδη, την δημαρχοκόρη, τον Γάτσιο με τις Δημοτικές εργολαβίες, τον Δούκα που περιφέρεται όπου του τάξουν και την Μπατσίλω για να διορίσουν και τις αδέσποτες γάτες εκτός από τους συγγενείς και τις συνυφάδες που τους απέμειναν αδιόριστοι στον Δημο.

    Επίσης να ψηφίσουμε τον κουρασμένο φαλακρό απόστρατο που κατέληξαν να κατεβάσουν τα ορφανά της Κόλλια και οι πικραμένοι ρουσφετολάγνοι του Χρυσάφη.

    Συνέλθετε ρε και συνταχθείτε με Αριάδνη. Ολοι μαζι να πάμε.
    Δεν καταλαβαίνετε οτι θα χαθει κι άλλη τετραετία;
    Πόση φτώχια στο πνεύμα και στην τσέπη πιά;
    Μιά ικανή και άξια και γυναικα και τολμηρη. Να χτυπάει το χερι στο τραπεζι ρε.

    Αν. Μπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μονο η Δριγκα τα ξερει ολα τα θεματα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ