Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Ο ΘΑΝΑΘΑΚΗΘ "Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ

4 σχόλια:

  1. Με τέτοια πρόσωπα που έχει το Επιμελητήριο είναι επόμενο ο Νομος Σερρών να έχει την τελευταία θέση. Το αστείο είναι, ότι αναρρωτιουνται και οι ίδιοι, γιατί ο Νομος έχει την τελευταία θέση και ρίχνουν τις ευθύνες πάντα στους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε καλή η στάση σου αλλά έχω ένα παράπονο. Γράφεις για Θαναθη για Δημοτική Αρχή για Πορφυρογεννητο και ξεχνάς (εσκεμμένα;) τον έτερο κοντό της διαπλοκής που την βγάζει στον αφρό. Έχει παρατήσει τον Νομό στην μοίρα του το παίζει Καραμανληκος και κολλητός του Πρώην υπουργού και δεν έχει κάνει 4 χρόνια τίποτα απολύτως. Τα κανάλια ελέω Καραμανλή τον παρουσιάζουν ως επιτυχημένο. Ο κόσμος έξω βογκαει. Θα μας τρελάνουν παρουσίασαν έργο το κόψιμο χόρτων που έκαναν δεξιά και αριστερά κάποιου δρόμου και το άλλαγμα μια χαλασμένης πινακίδας. Τι είναι αυτά ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τον κύριο η κυρία "9 Μαρτίου 2023 στις 7:58 π.μ. ". Έχεις απόλυτο δίκαιο για αυτά που γράφεις για τον έτερο κοντό της διαπλοκής που την βγάζει στον αφρό και αν καταλαβαίνω καλά εννοείς τον αντιπερειφεριαρχη Σπυρόπουλο. Να αγιάσει το στόμα σου. Άκου εκεί έργο, το κόψιμο των χόρτων και η αλλαγή μιας χαλασμένη πινακίδας. Επιτέλους μιλήστε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μονο δίκαιο έχει... Και μπράβο στον iakxos για ακόμη μια φορά που δεν λογαριάζει κανέναν! Όλα στην φόρα... Δεν θέλουμε άλλους κοντούς! Τα έχουν κάνει όλα πουτανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ