Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

ΗΛΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ή ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕΙΣ;

              ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ,

  ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 

        ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ   

         Στα σχόλια της ανάρτησης 

              διαβάστε  την απάντηση του Ιακχου     

      

17 σχόλια:

  1. Ο Ηλίας είναι αίλουρος, γάτα με πέταλα, αλεπού, χέλι. αετός, γριά κότα και κόκορας μαζί. Είναι είδος προς εξαφάνιση, Σερραίοι βοηθήστε τον ως προστατευόμενο είδος. Please..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μήνυμα ελήφθη. Θα βγάλουμε δίσκο στην εκκλησία υπερ αδυνάτου.

      Διαγραφή
  2. Η ΟΚΣ έχει ορκιστεί να στηρίξει μέχρι θανάτου τον Ηλία Γκοτση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι θανάτου ποιανού;
      Διευκρίνισε.

      Διαγραφή
    2. Μαζέψτε πρωτα τα βρακιά σας γιατί χεσμενους σας βλέπω, ο Ιακχος δεν μάσησε στις απειλές σας , μονο λογια είστε και καταντήσατε κολομπίνες, γελοίοι και καραγκιόζηδες

      Διαγραφή
    3. Για πες μας ποιος είσαι να έρθουμε

      Διαγραφή
  3. Ο Γκότσης βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας, που τον δέχθηκε ο Δήμαρχος της βιτρίνας Χρυσάφης στον συνδυασμό του και σεις πιστεύετε ότι ο Γκότσης θα στραφεί τώρα απέναντι στον Χρυσάφη; Αδύνατον! Θα μου πείτε τώρα, μα είναι θέμα αξιοπρέπειας. Ψιλά γράμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. iakxe το serresbomb δεν έχει δημοσιεύσει το σχόλιο μου στην ανάρτηση του που αφορά τα τραπεζοκαθίσματα επί της μεραρχίας.στο σχόλιο μου αναφέρομαι πως η απόφαση αυτή είναι κανονιστική πράξη και μπορεί να αλλάξει επίσης με κανονιστική πράξη από το δημοτικό συμβούλιο, είναι δηλαδή στο χέρι του δημάρχου. Γιατί άραγε δεν το δημοσίευσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι άνθρωποι του Serresbomb ειναι υπάλληλοι του Χρυσάφη. Φθάσανε στο σημείο να υποστηρίζουν τώρα τον Γκότση, επειδή ο Γκότσης θα είναι υποψήφιος με τον θεατρίνο Χρυσάφη. Να θυμίσω, ότι το Serresbomb, οσες φορές ο Γκότσης ασκούσε κριτική στον Χρυσάφη, τον αποκαλούσε ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΡΗ και τον χλευαζε. Για κάποιους η λέξη ΞΕΦΤΙΛΑ θεωρείται παράσημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η θεία του Ίακχου η Ελπινίκη τα είπε όλα για τον Γκότση "όταν γεράσει ο λύκος γίνεται ρεζίλι στα σκυλιά''

      Διαγραφή
  6. Αφήστε τον Γκότση να χαρεί τον αρραβώνα του με τον Χρυσάφη. Τώρα ο νάρκισσος με μεγάλη λαχτάρα και χαρά προετοιμάζεται για τον λαμπερό του γάμο με τον άλλο νάρκισσο Χρυσάφη. Θα υπάρξουν πολύ ωραίες φωτογραφήσεις από τον λαμπερό γάμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει O ΓΚΟΤΣΗΣ στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

    Στον διαγωνισμό των LED κατατέθηκε μόνο μία προσφορά.
    Νόμιμο μεν, αλλά μία προσφορά ίσον καμία.
    Διότι, διαγωνισμός σημαίνει συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων εταιριών.
    Εκείνο που θέλω να επισημάνω, για μια ακόμα φορά, είναι ότι τα επιλεχθέντα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του φακέλου πρέπει να έχουν εξειδικευμένες γνώσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν.

    Η Επιτροπή πρέπει να αποτελείται από έναν τεχνικό και μάλιστα Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγο με εμπειρία, από έναν Νομικό, γιατί θα προκύψουν “βαθιά”, σύνθετα νομικά ζητήματα και από έναν Οικονομολόγο για τον έλεγχο όλων των οικονομικών παραμέτρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλια, καλα το ξεκίνησες .. αλλα κάπου χάθηκες στην διάρκεια. Εχεις απολυτο δίκαιο. Μια προσφορά ισον καμία. Όμως αυτό δεν ειναι νόμιμο και εάν η Δημοτική Αρχή σέβεται το συμφέρον των Δημοτών πρέπει να κηρύξει άγονο τον Διαγωνισμο διοτι εδώ πρόκειται για πλιάτσικο 4.000.000 ευρώ από μια Κοινοπραξίας των εταιρειών που υποτίθεται ότι θα συμμετείχαν στον Διαγωνισμό μεμονωμένα η κάθε μια. Βλακωδώς μας αποκάλυψε ο Θπυρος με περηφάνεια ότι ένα CONSORTIUM μεγάλων εταιρειών ενδιαφέρθηκε για το εργο. Δηλαδή όλοι μαζί θα παρουν τ6ο εργο χωρις να σκοτωθούν στις εκπτώσεις. . Αυτό και μονο ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΚΥΡΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ , διότι εν τοις πραγμνασιν ΑΥΤΗ Η ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΥθΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ διοτι ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ δηλαδή να υπάρχει ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ στην διαδικασία σύναψης των δημοσίων συμβάσεων. Σε οτι αφορά την Επιτροπή Αξιολόγησης δεν ειναι αρμοδιότητα της να εξετάσει τους τα οικονομικά στοιχεία της Συμβασης , ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ.Η Επιτροπή Αξιολόγησης θα εξετάσει τον Φάκελο για να διαπιστώσει εάν τηρήθηκαν οι όροι της Προκήρυξης.

      Διαγραφή
  8. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΗΛΙΑΣ

    Πρέπει να υπενθυμίσω ότι ο οδοφωτισμός του Δήμου θα παραχωρηθεί για 12 έτη σε ΙΔΙΩΤΗ (Σ.Ε.Α. = Σύμβαση Ενεργειακής Απόδοσης) και είναι προϋπολογισμού 6.369.000 ευρώ.
    Η Οικονομική Επιτροπή που θα συνεδριάσει την Δευτέρα 30/1/2023 παρακαλώ να λάβει υπόψη της την πρότασή μου, διότι πρόκειται για ένα έργο που δεσμεύει τρεις επόμενες Δημοτικές Αρχές και τα ανταποδοτικά έσοδα του Δήμου.

    Θέλω, όμως, να σας υπενθυμίσω, ότι η πρόταση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων για το θέμα των LED (με την μέθοδο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και με τεχνικό σύμβουλο του κράτους το Κ.Α.Π.Ε. = Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας), ήταν οικονομικότερη κατά 1.278.000 ευρώ συγκριτικά με την αντίστοιχη μελέτη της σημερινής δημοτική αρχής. Επίσης υπενθυμίζω, ότι στο διαγωνισμό των led που διεξήγαγε η προηγούμενη δημοτική αρχή της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων υπήρχαν 8 (οκτώ) προσφορές.
    Προτείνω, εκφράζοντας και τη θέση της παράταξης μου, ότι ο διαγωνισμός των led πρέπει να επαναληφθεί, διότι είναι ένας διαγωνισμός με προϋπολογισμό 6.369.000 ευρώ και δεν είναι λογικό και ηθικό να ολοκληρωθεί με μια μόνον προσφορά. Η ευθύνη αυτών που θα αποφασίσουν κάτι τέτοιο θα είναι πολύ μεγάλη.

    Ο επικεφαλής της

    Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων

    Ηλίας Γκότσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ Ηλια είσαι of side. H πρόταση Αγγελίδη αφορούσε μονο το 1/3 των λαμπτήρων του Δήμου με ΔΑΝΕΙΟ 2.700.000 ευρώ απο το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δάνειων για 10 χρονια που για το σύνολο των Λαμπτήρων του Δήμου με τους τόκους θα ξεπερνούσε τα 10.000.000 ευρώ. Και πάλι υπήρχε πρόταση του Όμιλου Αποστολίδη στο 1/3 της τιμής που εσείς αγνοήσατε. Το γεγονός ότι η προσφορά Αποστολίδη απορρίφθηκε για ένα τυπικό λάθος του Φακέλου δεν αλλάζει την ουσία του προβλήματος. Μονο εσυ και ο έμπειρος αυτοδιοικητικός ο ΧΡΑΠΑΣ ειδατε την προκήρυξη Αγγελίδη φθηνότερη κατα 1.278.000 ευρώ

      Protect and Secure Your WiFi : https://bit.ly/vpn_secure

      Διαγραφή
  9. Ο επικεφαλής τίνος; ελάτε κ. Γκότση, ούτε τον εαυτό σας μπορείτε να ορίσετε, τώρα που θα γίνετε και σύμμαχος άντε να δικαιολογήσετε την κολοτούμπα, είστε και μεγάλος άνθρωπος, σοβαρότητα Ηλία, τι θα θυμούνται από εσάς οι νεότεροι τις γραβάτες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Protect and Secure Your WiFi : https://bit.ly/vpn_secure,
    γινε πιο σαφής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ