Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Ν.Δ.: ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΕΡΤΣΑ ΤΟΥ ΣΚΕΡΤΣΟΥ

ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ ή ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ; 



Ο Σκερτσος ειναι ενας άνθρωπος από τους κολλητούς του Μητσοτάκη, δηλαδή έμπιστος εντος του στενού του κυβερνητικού περιβάλλοντος ο οποίος προχώρησε σε αυτή την απαράδεκτη δήλωση η οποία εάν δεν ειναι ηλίθια τότε σίγουρα ειναι εσκεμμένη. 

Τι μας είπε λοιπόν ο αξιότιμος κ. Σκερτσος ;
 Έτσι απλα " ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ !!!" 

 Η δήλωση αυτή εχει δυο αναγνώσεις που οδηγούν νομοτελειακά στο ιδιο αποτέλεσμα, δηλαδή ότι οι της κυβέρνησης της ΝΔ κουβαλάνε νερο στο μύλο των Συριζαίων. 

Η πρώτη ειναι ότι οι ανθρωποι είναι apolitic, ειναι ηλίθιοι στερούμενοι την κοινή λογική. Η δεύτερη είναι με μπόλικη "πουστιά" , ότι ο Μητστακης αδειάζει τον Πορφυρογεννητο αναδεικνύοντας σαφώς ότι ειναι ενας αποτυχημένος και άχρηστος υπουργός. Τον στέλνει τα αζήτητα, τον εκθέτει και σε ενδεχόμενες ποινικές περιπέτειες και τελειώνει οριστικά με τον Καραμανλισμο.

Η παλαι ποτέ "Καραμανλική ΝΔ" γινεται βιλαέτι της βρωμοοικογενειας του Μητσοτακεϊκου ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ στις επικείμενες εκλογές. 

Αλλωστε αυτό θα ειναι μια παρένθεση, η δυναστεία εχει πολλά παιδιά και εγγόνια ,  το μέλλον των οποίων πρέπει να διασφαλιστεί, ήδη ο Μπακογιάννης της Κοσιώνη ειναι εδώ και καιρό σε αναμονή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ