Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ... ΑΘΕΛΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ

 ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΚΑΙΡΟ, ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ,  ΤΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ" ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ 

Στο προσκήνιο για μια ακόμη φορά το θέμα του Δημοτικού Γηπέδου των Σερρών, για το αν και κατά πόσο είναι ασφαλείς οι κερκίδες, μετά από δημόσια τοποθέτηση της επικεφαλής της Δύναμης Σερραίων Αριάδνης Παπαφωτίου. Ακολούθησε απάντηση από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σερρών, ενώ επανήλθε με νέα ανάρτηση η κυρία Παπαφωτίου ζητώντας την επέμβαση του εισαγγελέα.


Δυστυχώς η Αριάδνη την ώρα που η Συμμαχία επιχειρούσε να επιβάλλει την μεγαλύτερη απευθείας ανάθεση στην ιστορία του Δημου Σερρών αξίας 8.078.300 ευρώ για τον ηλεκτροφωτισμό με τα LED , αντί να συνταχθεί στην προσπάθεια αποτροπής της καταλήστευσης των Σερραίων δημοτών , επέλεξε να αλλάξει την ατζέντα και άνοιξε το θέμα του Δημοτικού Γηπέδου και έδωσε διέξοδο στον Χρυσάφη να μιλάει ... για ιστορίες με αρκούδες 
 

8 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι, ότι η Αριάδνη είναι από τους ελάχιστους δημοτικούς συμβούλους που τίμησε τον θεσμικό της ρόλο και έκανε πραγματική αντιπολίτευση στον Χρυσάφη. Νομίζω, πως δεν είναι σωστό να την αδικούμε. Κατά την άποψή μου, αν ο χώρος της κεντροαριστερας είχε μυαλό έπρεπε να την έχει κοινή υποψήφια Δήμαρχο. Είμαι βέβαιος, ότι τότε τον Χρυσάφη θα τον έκανε σκόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριάδνη σταμάτα να γράφεις για τον εαυτό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω ρε φίλε μας ζαλησε αυτή η Αριάδνη ένα ψήφο θα πάρει αυτόν του εαυτού της... Γράφει και σχόλιο πιο πάνω για τον εαυτό της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλο πρόβλημα βλέπω οτι έχουν κάποιοι εδώ με την Αριάδνη.
    Δεν ξέρω γιατί τους ενοχλεί αλλά βλέπω πόσο τους ενοχλει. Χαχα.
    Το πιθανότερο είναι οτι αυτή έχει με άλλα να ασχοληθεί από το να διαβάζει τις μπούρδες σας και οτι σας γράφει όλους και καλά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και δεύτερο σχόλιο η Αριάδνη. Κανένας Δημότης δεν θα έπαιρνε θέση υπέρ της καθώς είναι μόνη της αυτή και ο εαυτός της. Άρα αυτή γράφει κιόλας για τον εαυτό της. One woman show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρυσανθίδη κατάντησες περίγελως με τα ανωνυμα σχόλια. Εχεις πάθει εμμονή με την Αριάδνη και γράφεις τα ιδια και τα ιδια. Σε ταπώνει καλά βλέπω στο Δημοτικό Συμβούλιο ε; Σταμάτα τις ανοησίες δεν το γλυτώνεις το φούμο πουλημένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Αριάδνη δεν αρέσει στους μαλάκες. Γι αυτο θα την βγάλουμε.
    Μπήκατε στο προφίλ της για να κανετε συγγρισεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ