Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ...

... ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

 

10 σχόλια:

  1. Και από αυτά που διαβάζω στο National Geogrphic, καλύτερα να σε ξεσκίσει Δράκος του Κομόντο, παρά ο Λιάγκας.
    Λένε πως έχει ξεσκίσει και καλσόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λιαγκα παλιόκέρατα που στα φόρεσε η Φαιη αν κατέβει η ΟΚΣ κάτω και σε δώσει καμία φάπα μη κλαις σαν γυναικούλα... Βούρλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιακχουλη μιας και είναι επίκαιρα οι παλιές αναδημοσιευσεις και τα στρατόπεδα... Αυτά τα αστροπελέκια πήρε ο Χρυσαφης να διοικήσει τον Δήμο;;; Ούτε να διαβάζουν ούτε να ψηφίζουν σωστά ξέρουν... https://oiakxos.blogspot.com/2016/08/blog-post_85.html?m=1 είμαι ένας από τους 41 και θέλω να απαντήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην θίγεις φίλε το "πουλέν", τον μοναδικό, τον ανεπανάληπτο, τον παράκλητο, τον Μέσσι - Εμπαμπέ- Ρονάλντο - Κωνσταντέλια του Δημάρχου. Θα θυμώσει ο Αλέκος και θα πληρώσουν τα νεύρα του - όπως πάντα - οι υπόλοιποι της Συμμαχίας, οι οποίοι κατά τον Χρυσάφη δεν πιάνουν χαρτωσιά μπροστά στον Προφήτη από το Τουτλί. Γιατί σαν την πολιτική γεροντοκαψούρα δεν έχει!

      Διαγραφή
  4. . . . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ . . . ΕΛΛΗΝΑΣ .
    ΤΑ << ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ >> & <> ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΚΙ ΕΠΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ . . . . . .
    ΤΕΛΙΚΑ , ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ .
    ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ , ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ << εκτός από εμένα που δεν >> ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΨΗΦΟ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Iakxe δεν απαντάς... Μάλλον τα βρήκες με τον Προφήτη από το Τουτλι... Τι σου έταξε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Προς τον ............. 4 Μαρτίου 2023 στις 10:21 μ.μ.

    Χαχαχα τι να βρω με τον Προφήτη από το Τουτλί ;;; Αυτος με βλέπει στο δρόμο και αλλάζει οικοδομικό τετράγωνο. Οσο για την αναρτηση τα λεει όλα , ψήφισαν πλην της Ιλανίδου την πρόταση του Υπογείου Αμύνης για την πολεοδόμηση των 45 στρεμμάτων με την παρατήρηση ότι είναι ασύμφορη. Ενώ η άποψη του συνδυασμού την αντίθετη υπερ της παραχώρησης. Ο Δήμος ολοκλήρωσε την μελετη πολεοδόμησης που κόστισε 200.000 ευρώ αλλα η συμφωνία χάλασε από τις [παλινωδίες του Αγγελίδη ... δεν βρέθηκε η χρυσή τομή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήμαρχε ήμουν από του φανατικούς υποστηρικτές σου. Δεν με πείραξε τίποτα όλα καλά και ας καθηστερησαν τα έργα και ας μην έγιναν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε. Αλλά να δω στον συνδιασμο ανθρώπους που είναι στιγματισμενοι από την κοινωνία σε έναν συνδιασμο που κακά τα ψέματα ήταν κατά κύριο λόγο αυθαρτοι και καθαροί άνθρωποι αν εξαιρέσεις 2-3. Εσύ αντί να διώξεις αυτούς τους 2-3 έφερες και άλλους και τον χειρότερο από όλους. Δεν με πάει το χέρι να σας ψηφίσω αν και έχω φίλους στον συνδιασμο. Θα το ρίξω στον τσιμερικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Λιάγκας οδό τα έπαιρνε το στοματακι του το είχε ραμμένο.Τι έγινε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον Λιάγκα μάλλον δεν του έκανε ρουσφέτι ο Καραμανλής γι αυτό και τον κατηγορεί απ' την αρχή ως το τέλος της εκπομπής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ