Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ , ΜΑΝΤΑΜ ;

   ΚΟΣΤΟΣ ΑΜΟΙΒΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ 
 40.000 € ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ;


       Λοιπόν μαντάμ επανέρχομαι , εν όψει του απολογισμού που πρόκειται να παρουσιάσεις στο Δημοτικό Συμβουλίο , οφειλεις να αναφερθείς και ειδικά στην σύμβαση με την δικηγόρο που επι τριετία συμβάλλεται ανά έτος  η ΚΕΔΗΣ με ετησιες αμοιβες 14.000 ευρώ τα δυο πρώτα χρόνια και 12.000 ευρώ για το τρέχον έτος διότι πρόκειται για μέγα σκάνδαλο εξυπηρετησης κολλητών.

Οποτε πρέπει να δικαιλογήσεις την αναγκαιότητα της ανάθεσης των νομικών υποθέσεεων της ΚΕΔΗΣ στην σύζυγο των κολλητών σας και να δώσεις στην δημοσιοτητα την συμβαση του υπογραφεται καθε ετος για να γνωρίζουμε το ειδος των υπηρεσιών που προσφέρει.

Πρέπει να γνωστοποιήσεις ποιές και πόσες υποθέσεις της ΚΕΔΗΣ χειρίστηκε ( ποινικές , αστικές , εργατικά κτλ) και τι αποφάσεις εκδόθηκαν κατά τα ΄έτη 2021, 2022 και τι είδους δικαστικές εκκρεμότητες έχει η ΚΕΔΗΣ για το 2023 ώστε να δικαιολογείται η εκ νέου ανανέωση της σύμβασής της με ποσό 12.000 ευρώ.

Η διαχειριση δημοσίου χρήματος μαντάμ και λοιπά μελη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΗΣ απαιτεί διαφάνεια και απολογισμό.

Υ.Γ.  Σου υπενθυμίζω και την προηγούμενη αναρτησή μου στην οποια υποχρεούσαι εκ του νόμου να συμμορφωθείς :

o iakxos : ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΣΕΡΡΕΥΧΟΠΥΛΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ;: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2021

5 σχόλια:

  1. Καλά έχουνε Κατιρτζόγλου και Χαλκιόπουλο 2 Δημ συμβούλους και άλλους τρεις νομικούς ειδικούς συνεργάτες του Δημάρχου σύνολο 5. Πρέπει να έχει και η ΚΕΔΗΣ την δική της δικηγόρο νομικό; Οι άλλοι τι κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χρυσάφης με τα ρουσφέτια του, δηλαδή με τα χρήματα των πολιτών, έχει κάνει κομματικό στρατό για να τον χρησιμοποιήσει στις δημοτικές εκλογές. Είναι ένας παλαιοκομματικος θεατρίνος πολιτικός και οι Σερραίοι δημότες στις επερχομενες δημοτικές εκλογές πρέπει να τον στείλουν από εκεί που ήρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δικηγόρος πρώην σύζυγος του αποτυχόντα με τον Χρυσάφη δικηγόρου Στ. Αγγελ., έπρεπε να αποκατασταθεί. Κι αυτός το ίδιο. Αντι διατροφης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Φιλε αναγνώστη ξεχασες και τους δυο δικηγορους της Νομικής Υπηρεσίας του Δημου, τον Ηλια Αμαξοπουλο και την Μαρια Τσινίκα. Βαλε και την ΑΡΓΟΣΧΟΛΗ της ΚΕΔΗΣ , πηγαμε στους 8 δικηγορους χωρια οι απευθειας αναθεσεις της Οικονομιοκής Επιτροπης του Θπυρου και της Βαρβαρας σε εξωτερικούς δικηγορους των Σερρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. IAKXE, διαβαζω στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ

    https://www.e-vima.gr/serraika-nea/chrisanthi-palazi-politeia-eychon/

    Χρυσάνθη Παλάζη: Η βάση μας ήταν και είναι πάντα ο Σερραϊκός λαός. Αυτός μας επέλεξε και αυτός σήμερα στηρίζει την προσπάθειά μας, με πολλούς και διαφόρους τρόπους. Πρώτα από όλα θα πρέπει να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σ’ όλους τους εθελοντές που θα συμμετάσχουν σ’ αυτήν την προσπάθεια! Σ’ αυτούς άλλωστε βασίζεται όλο αυτό το εγχείρημα.

    Πάνω από 100 εθελοντές εμπλέκονται σ’ όλη αυτήν τη διαδικασία και για όλους εμάς ο εθελοντισμός είναι κάτι που είναι στις πρώτες προτεραιότητες, διότι όλα γίνονται μέσα απ’ τη συμμετοχή ενεργών πολιτών-εθελοντών.

    Χρυσάνθη Παλάζη: Η βάση μας ήταν και είναι πάντα ο Σερραϊκός λαός.

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΣΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ Η ΚΥΡΙΑ ΚΛΟ ΚΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ