Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ : ΤΟ ΑΪΔΟΝΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ

  ΗΛΙΑ , ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ ...



ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΗΛΙΑ ; 
ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΠΩΤΑ ΘΑ ΚΟΡΟΪΟΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ; 



34 σχόλια:

  1. Η ΟΚΣ δεν θα επιτρέψει να γίνουν σχόλια υποτιμητικα για το νέο μέλος της Συμμαχίας Ηλία Γκοτση. Όποιος το τολμήσει θα τιμωρηθεί. Επιφυλασομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλος ένας Κλόουν στο τσίρκο. Όσο για εσένα έλα να τα πούμε

      Διαγραφή
  2. Ο Γκότσης προσχώρησε στον δήμαρχο του ΘΕΑΘΗΝΑΙ, όπως αποκαλούσε τον Χρυσάφη. Μερικοί άνθρωποι δυστυχώς δεν έχουν καμία αξιοπρέπεια. Τους φτύνεις και νομίζουν, ότι βρέχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το serresbomb, δηλαδή το γραφείο τύπου του Χρυσάφη, όταν ο Γκότσης ήταν απέναντι στον Χρυσάφη, τον αποκαλούσε υποτιμητικά ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΡΗ. Τώρα που προσχώρησε στον Χρυσάφη δεν λέει τίποτα, αλλά αντιθέτως τον εξυμνεί. Λέτε τώρα ο εβδομηνταρης Γκότσης να έγινε τριανταρης, επειδή προσχώρησε στον Χρυσάφη; Μεγάλη η κατάντια της συντριπτικής πλειοψηφίας των τοπικών ΜΜΕ. Οχι, ότι το serresbomb λογίζεται ως ΜΜΕ. Αυτο είναι Μέσο Μαζικής Εξόντωσης. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεο έρμα στο κύτος του σκυλοπνίχτη της Συμμαχία Σερραίων. Τελικά δε θα πέσει στις ξέρες του Οκτώβρη αλλα αύτανδρο θα βυθιστεί στη φαλκονέρα των Εθνικών Εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν είχε διαρρεύσει ότι ο Χράπας θα πάει στον Χρυσάφη, ο Γκότσης ζητούσε από τον Χράπα να το διαψεύσει η να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη. Τώρα ο Γκότσης θα ανεξαρτητοποιηθεί η θα το διαψεύσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ τι έπρεπε να κάνει; Υπάρχει άλλος Δήμαρχος; Η έπρεπε να αποσυρθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που αλλού θα μπορούσε να πάει το "ορφανό" Γκότσης; Μόνον στο Ορφανοτροφειο " Η συμμαχία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΙΑΚΧΕ να μας ενημερώσεις τι επεισόδιο έγινε την Παρασκευή το βράδυ με τον Χαλκιόπουλο.Πρεπει να το μάθουν οι Σερραίοι και να σχολιαστεί όπως πρέπει Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γκότσης - Χρυσάφης: "Δυο Νάρκισσοι στην ίδια πόλη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν φταίει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος και το κάθε σαχλοκουδουνο που αλλάζει τις παρατάξεις σαν πουκάμισα. Φταίνε οι πολίτες που τους ψηφίζουν ξανά και επιβραβεύουν έτσι τη στάση τους. Ας τους μαυρίσουν στις εκλογές και να δείτε πως θα συνέλθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομίζω πως πολλά έχουμε συγχωρήσει στον Δήμαρχο.Αν κάνει και αυτό τότε λυπάμαι αλλά θα πάρει μαύρο που θα είναι και το τέλος του.Μεγαλη ξεφτίλα και στους δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο αναχρονιστικοί και παρωχημένοι ως Σερραίοι.
    Ακόμα ασχολείστε με έναν νάρκισσο ηλικιωμένο, που πάσχει από παλιμπαιδισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς τον κύριο η κυρία 1:42μ.μ / 6 Μαρτίου 2023. Ρωτάει ο κύριος η η κυρία αυτος η αυτή: " Υπάρχει άλλος Δήμαρχος;". Τι εννοεί; Αν υπάρχει άλλος εν ενεργεία Δήμαρχος η αν υπάρχει άλλος υποψήφιος Δήμαρχος; Πάντως δύο εν ενεργεία δήμαρχοι δεν μπορούν να υπάρχουν. Υποψήφιοι δήμαρχοι όμως υπάρχουν τέσσερεις: Παπαφωτίου, Μητλιαγκα, Λαϊκή Συσπειρωση και Τσιμερικας. Εκτός και αν ο Γκότσης μπορεί να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μόνον με εν ενεργεία Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοώ συνδυασμός που να μπορεί να κυβερνήσει... Εκτός αν πιστεύεις ότι αυτοί που ανέφερες μπορούν...

      Διαγραφή
  14. Μπατζιλω,Χράπα και Ηλία ,ο Σερραικος λαος θα σας στείλει σπίτι σας.Φυσικα εσυ Ηλία δεν έχεις καμμία σχέση με τους δύο πρώτους ,αλλα αν όπως φημολογείται τελειώσεις την αξιόλογη πορεία σου στα κοινά με μετακίνηση στην συμμαχία, αναιρείς την διαδρομή σου.Τα στερνά τιμούν τά πρώτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε iakxe και Κουφόγρουνο ασχοληθείτε με τον καημένο Τσιμερίκα που τώρα στα γεράματα τον γελάσατε ότι μπορεί να γίνει Δήμαρχος.
    Και αυτός μωροφιλόδοξος κοντά στα 70 Χρόνια με όλα τα σωστά του το πίστεψε.
    Μυαλό κουκούτσι.
    Η Ο. Κ. Σ. τον λυπάται.
    Ομάδα καταστολής Συμμαχίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ιακχουλη μετά τον Οβελιξ τις μαζεψες και από τον Χαλκιοπουλο;;; Τι αναφέρει ο πιο πάνω; Αν ισχύει έχεις καταντήσει καρπαζοεισπρακτωρας της Συμμαχίας και της Ο.Κ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηλίας και τα μυαλά στα κάγκελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ιακχε πες ρε τι έγινε πάλι ξύλο έφαγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ξύλο στον Ιακχο από Ο.Κ.Σ και Χαλκιόπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Ο.Κ.Σ.διαβάζει και θα κινηθεί ανάλογα.Η Ο.Κ.Σ.τιμωρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όποιος πειράξει τον Χαλκιοπουλο θα τον κάνει τόπι στο ξύλο ή ΟΚΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ηλία έλα κάτω από την σκέπη της Ο.Κ.Σ. Και μη φοβάσαι κανέναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ηλία έλα κάτω από τις φτερούγες της ΟΚΣ όλοι οι καλοί χωράνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο χαλκιόπουλος σας νταής πήγε να ανάψει τσιγαρο σε μαγαζι με το ετσι θελω. Ο μαγαζατορας μετα απο πολλεσ Παρατηρήσεις καλεσε την αστυνομία κ τον πηραν σηκωτό μέσα γιατί πούλησε κ μαγκιες. Μαζί του ήταν κ η ειδική γραματεας του Δημάρχου Αλεξάνδρα. Ασε που τον γιουχαραν κ πελάτες του καταστήματος γιατί ήταν απαράδεκτος. Σαββατο βραδυ γύρω στις 2 έγινε αυτό κ είναι καταγεγραμμένο απο την αστυνομια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εσύ που γράφεις αυτές τις κακοηθειες για τον Χαλκιοπουλο βγες Δημόσια και πες το μάγκα του πληκτρολογιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. . . . αφηστε ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΑΦΟΦΑ . ΕΑΝ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΝΤΑΡΝΑΚΟΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΠΝΑ ΜΠΑΣΜΑ ???????
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ . ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΚΑΠΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΜΠΟΡΟ , ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΣΤΟΙΚΩΝ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ . << ΜΗΠΩΣ , ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ , ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΕΝ ΕΤΗ 2023 , ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ?????? >> ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αθανάσιε από τας Πενταπόλας έχεις αποθρασυνθεί και να περιμένεις τους αιμοβόρους βαρβάρους της Ο.Κ.Σ. να σε ισιώσουν την πλάτη.
    Και θα τραγουδάς με βρήκε ο Αυγερινός.
    Σακούλα τη μπορού και τη μπορού τσουβάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι θερμόαιμοι δεν είναι ανάγκη να έχουν στην διάθεσή τους προσωπικά δεδομένα άλλων θερμόαιμων. Η πολλή συνάφεια μπορεί να φέρει επιπλοκές και προβλήματα.

      Γιαννάκη κόψε τους.

      Διαγραφή
    2. Εσύ ποιος είσαι ρε μεγάλε που αποκαλείς τον άλλο Γιαννάκη; Τον θεωρείς δλδ σαν τον Γιωργάκη και τον Κωστάκη; Πες μας ποιος είσαι να σου πω αν μπορείς να τον αποκαλείς έτσι. Εκτός αν είσαι καμιά λινατσα ή κυλωτα.

      Διαγραφή
  28. Απαντήσεις
    1. "Μπλε Γιακάς" (Παύλου Μελά και Κερκύρας γωνία)

      Διαγραφή
  29. Συγχαρητήρια στον μπλε γιακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ