Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

100 ΜΕΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΒΑΛΤΩΝΕΙ Η ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ  ... 
ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ;


 

Πέρασαν ΄ήδη 100 ημέρες απο τον τραγικό θάνατο του μικρού Βασίλη -Μάξιμου  και τα κροκοδείλια δάκρυα των αρμοδίων στέγνωσαν, ηχηρές δεσμεύσεις τους για άμεση διαλεύκανση των αιτίων της τραγωδίας ξεχάστηκαν και η Ε.Δ.Ε. που διέταξε ο Δήμαρχος,( ο οποίος σημειωτέον μέχρι σήμερα όπως και οι λοιποί αιρετοί δεν εχουν αναλάβει τις πολιτικές τους ευθύνες) για πιθανές ευθύνες των υπαλλήλων του Δήμου περπατά με ρυθμούς χελώνας.

Αντικειμενικά οι ευθύνες βαρύνουν οσους εκ της θεσεως τους είχαν την υποχρέωση  να επιβλέπουν και να εποπτεύουν την ορθή εκτέλεση των όρων της σύμβασης *("παράλειψη οφειλόμενης ενέργειας" λέγεται στα νομικά) , ανάδοχοι, υπάλληλοι και αιρετοί.

Δηλαδή η Λυδία λίθος της υπόθεσης ειναι η σύμβαση μεταξύ Δήμου και Αναδόχων του οικονομικού φορέα ΑΜΙΚΑΤ και η νομιμότητα αυτής.

Απο τα έγγραφα του Δήμου προκύπτει ότι τέσσερεις υπάλληλοι του Δήμου 
εμπλέκονται στην εκτέλεση της συμβασης η επιστημονική καταλληλότατα των οποίων είναι επίσης ερευνητέον. 

Ο Δήμαρχος ανέθεσε την διενέργεια της ΕΔΕ σε Δημοτικό Υπάλληλο ο οποίος εδώ και τρεις μήνες δεν κατόρθωσε να διερευνήσει τις ενέργειες ή τις πιθανές παραλήψεις τεσσάρων μονο συναδέλφων του !!! ενώ όφειλε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να εχει περατώσει την ερευνώ του και να παραδώσει το πόρισμα στον Δήμαρχο.

Ο λαλίστατος κατα τα αλλα και δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ. Δημαρχος οφείλει να ενημερώσει τους Δημότες για την κωλυσιεργία της διαδικασίας, την οποία περιέργως ανέχεται

6 σχόλια:

  1. Το πόρισμα της ΕΔΕ πότε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλο ερωτημα ... ρωτηστε τον Χρυσάφη , τον Νυχτοπάτη, τον Κατιρτζογλου , τον Θπυρο , τον Καρακολιδη που εχει σχεση ... και την ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. . . . ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΛΟΓΚΑΝ << ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ >> ????? ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ , ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ???? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΜΗΠΩΣ << ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΤΕΒΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ >> ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήστε ήσυχο τον Δήμαρχο, έχει δουλειά τώρα
    Ασχολείται με τις ασφαλτοστρώσεις.
    Θα κάνει την πόλη και τα χωριά,,,,,,,,,,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
    Αυτός είναι δήμαρχος με α..........ια.
    Οσο δε για το σχολείο και την ΕΔΕ κλπ, έχει ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μπουλντοκ απο πισω δαγκωνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aπορω τι ψάχνει να βρει ο Σουλιώτης, τα καθήκοντα των επιβλεπόντων υπαλλήλων το εργο ειναι συγκεκριμένα, των ανάδοχων επίσης , του Δήμου επίσης προβλέπονται απο την σύμβαση .Γεφυριού της Αρτας κατάντησε η ΕΔΕ.Ο Δήμαρχος δήλωσε χθες οτι ο Σουλιώτης ζήτησε παράταση ενα μηνα !!!!. Η Μωραΐτη δεν ζήτησε να πληροφορηθεί τον λογο , το πέρασε στο ντούκου. Αν δεν το αντέχει ο τύπος ας ζητήσει να εξαιρεθεί, τον καταλαβαίνουνε ανθρώπινο ειναι, δεν ειναι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ