Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Ο ΙAKXOS ΘΥΜΑΤΑΙ ...

κ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ή ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΟΙΑ ;


 
ΛΕΒΕΝΤΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ, ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

Αν θυμάμαι καλά την ημέρα εκεινη μοίρασες 60.000 ευρώ περίπου και εαν εξαιρέσω την κ. ΛΙΓΚΑ η οποία προσφέρει τεράστιο κοινωνικό έργο σχέδον αβοήθητη,  ένα σεβαστό ποσό πήγε και στον σύλλογο Πόντιων "ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ'' του Μωυσιαδη στο ΔΣ του οποίου μετεχει και το παλληκαρι από τον Τραγίλο πίσω σου , που καλοβέπει την καρέκλα σου.

Ποιο έργο και δυνάμει ποιού προυπολογισμού τους χρηματοδότησες;

 

5 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ, πολύ ψηλός δεν είναι ο Σπυρόπουλος στην φωτογραφία; Το τραπέζι κοντεύει να φθάσει στα γόνατά του. Πάνω σε σκαμνάκι ανέβηκε ο κοντός για να φωτογραφηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σπυρόπουλος είναι ένα άτομο με καθαρα παλαιοκομματική πρακτική και ένα μικρό κομματικό πιόνι. Και αυτός, οπως και ο Χρυσάφης ενδιαφέρεται κυρίως για την επικοινωνία. Δυστυχώς τους "λουζομαστε". Ας ελπίσουμε ότι στις επερχομενες εκλογές θα απαλλαχτουμε από αυτούς. Μακάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε μου δυστυχώς το βαρέλι δεν εχει πατο στις Περιφερειακές εκλογες. Αντε και απαλλαχθήκαμε απο τον κοντό. Ποιοι ειναι οι αλλοι , ο γιος του Καρυπίδη , ο ανεπάγγελτος που σιτίζεται από το 2010 ; απο το Δημοσι ειτε ως ειδικός συνεργάτης βουλευτικών γραφείων είτε ως μέλος του ΔΣ της ΑΝΕΣΕΡ, ο Μαλλιαράς ; αυτος χρωσαταει εδω και πέντε χρονια στο Δημο Σιντικής και δεν πληρώνει, χωρια που του εφαγε 6.000 ευρώ ο Δραμινός του Βάβαλης , ο δήθεν μάνατζερ του Αργυρού, ο Νυχτοπάτης με την μαύρη τρυπα της Αετοπετρας και του Φορεα Διαχειρισης Λαϊλια ; ο Ασικογλου με τις ακάλυπτες επιταγές επι της θητείας του ως Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού; Μήπως η Κατερίνα Περιστερη που εχει τα πνευματικά δικαιωματα της Ανασκαφές της Αμφίπολης και αδρανει μπροστα στο "θαψιμο" του Μνημείου ή από την Δερεμπεη με τις αναθέσεις απο τον Μαλλιαρα στο ΕΒΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ ρε μεγάλε Ιακχε ψήφισε κοντό για να μην έρθουν οι ανεπαγγελτοι που ανέφερες έχοντας κάνει ήδη 3 δουλειές. Εκτός αν δουλειές είναι να δουλεύεις τον κόσμο και να μη μπορείς να κερδίσεις ούτε διαζύγιο σκύλων. Αλλά αν έχεις πτυχίο απ τη γιουκοσλαβια που να κερδίσεις δίκη. Ξεβρακωθηκες ότι στηρίζεις έμμεσα Σπυρόπουλο. Θαβωντας όλους τους άλλους. Όσο για τον βαβαλη της Δράμας ακόμη και αυτός καλύτερος είναι από τον γνήσιο βαβαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΦΙΛΕ ... Σε καμια περιπτωση το σχολιο μου δεν αποσκοπεί στην στηριξη του Σπυροπουλου. Αυτο που καταδεικνυω ειναι οτι για τον Νομο Σερρων η παράγκα του Τζιτζικωστα η Π.Ε. Σερρων ειναι ενα ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΩΝ προεξεχοντος του Σπυροπουλου που ηγείται και απο την προηγουμενη θητεία του Τζιτζικωστα , κατα την οποία ήταν Προεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου ενω στο τελος εξαπατησαν και τον Μασλαρινό με ψευδείς υποσχέσεις.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ