Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ ... ΞΕΧΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 ''ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ'' ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ''ΣΥΜΜΑΧΟ'' ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΝΑΝΛΗ ... ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ



Ο Σπυρόπουλος το 2019 έκανε δεκτή την "Αιτηση Θεραπείας" του Δήμου επαναλειτούργησε το Κολυμβητήριο και εκτοτε ... ο Χρυσάφης έβαλε τα σκουπίδια κατω απο το χαλί 

Δευτέρα, 27 Μαρτίου, απροειδοποίητα, με μια ανακοίνωση δυόμιση γραμμών, ο Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. ανακοίνωσε πως το Κολυμβητήριο της κοιλάδας θα παραμείνει κλειστό, μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία ελέγχου των δημοτικών κτηρίων.

Χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση, ξημερώνει Δευτέρα και αφήνουν έξω, ομάδες και αγωνίσματα, πρωταθλητές και αθλητές, φοιτητές του Τ.Ε.Φ.Α.Α., το πρόγραμμα κολύμβησης των Δημοτικών σχολείων και το κοινό.

Το θέμα είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ασφαλώς, πρωτεύον και κυρίαρχο. Να κλείσει και να μην ξανά ανοίξει εάν δε εξασφαλισθεί πλήρως και οριστικώς.

Τα γνώριζαν τα προβλήματα από την ανάληψη της θητείας, το Σεπτέμβριο του 2019. Και τότε είχε προκύψει παρόμοιο θέμα. Τότε κατατέθηκε από τον Δήμο αίτηση θεραπείας και υπήρξε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα των απαραίτητων εργασιών. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2019 το κολυμβητήριο άνοιξε. Είχαν λυθεί όλα;;;

Ήρθε, η πανδημία, οι απαγορεύσεις. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα οι αθλητικές εγκαταστάσεις δε χρησιμοποιούνταν. Ήταν η ευκαιρία να γίνουν παρεμβάσεις, εκεί όπου ήταν απαραίτητες ... αλλα αγρόν αγοραζατε, λουλουδια σπέρνατε και απευθείας αναθέσεις  όπως στον ηλέκτρολόγο από το Σκούταρι.

23 Ιανουαρίου 2023, στο κολυμβητήριο έσπασαν υαλοπίνακες, μπήκαν μέσα τα νερά της βροχής, τοποθετήθηκαν απαγορευτικά προσέγγισης συγκεκριμένων χώρων. Ποια ήταν η αιτία;;; Διορθώθηκε;;;
Μιλάμε για το μοναδικό κολυμβητήριο, μια εικοσιπεντάρα πισίνα από το 1976.

Ξαναθυμίζω, το έγραψα σε Δ.Τ στις 25 Οκτωβρίου 2022, ρώτησα τον πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α., στις 31 Νοεμβρίου.

4 Ιουλίου 2019
, υπήρξε η ένταξη της Πράξης ««Ενεργειακή αναβάθμιση και δράσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις, του Κλειστού Κολυμβητηρίου Δήμου Σερρών».
21 Αυγούστου 2019 εγκρίθηκε η αντίστοιχη αποδοχή χρηματοδότησης ποσού ύψους 1.979.515,70.

Πάνω από τρεισήμισι χρόνια, 2.000.000 περιμένουν για αντικατάσταση υαλοπινάκων και κουφωμάτων, για εργασίες μόνωσης υγρασίας – ήχου και θερμότητας, για βαφή εσωτερικά και εξωτερικά, για συστήματα εξαερισμού – κλιματισμού, για διάφορες ηλεκρομηχανολογικές εργασίες, για αντικατάσταση συμβατικών λαμπτήρων με φωτιστικά LED, κ.α. στο κολυμβητήριο της κοιλάδας.

Και εδώ ακόμη τη μελέτη περιμένουμε.

(του Βασίλη Τερζή)


4 σχόλια:

  1. Ο Σπυρόπουλος ειναι πετρα του σκανδάλου, αυτος εκανε δεκτη την ''ΑΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ'' και ξανάνοιξε το Κολυμβητήριο. Εδωσε παρατση αλλα ο Δημαρχος δεν εκανε κανενα εργο και φτάσαμε παλι στο σφράγισμα. Αυτοί Διόσκουροι , οι δύο κοντοί Χρυσάφης και Σπυρόπουλος μονο να γλύφουν τον Καραμανλη ξέρουν αλλα είναι ανίκανοι να αξιοποιησουν τις χρηματοδοτήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο (2) εκ.ευρω έτοιμη, εξασφαλισμένη χρηματοδότηση παρέλαβε ο Χρυσάφης από την προηγούμενη δημοτική αρχή, για να αξιοποιήσει αυτά τα 2 εκ. ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων. Ολοκληρώνεται η τετραετία και δυστυχώς δεν έχει ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου. Δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ!
    Επίσης ο Δήμαρχος της λεζάντας Χρυσάφης για το κολυμβητήριο της Ομόνοιας βρήκε ΕΤΟΙΜΗ, εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 5.500.000 ευρώ από την προηγούμενη δημοτική αρχή, στην οποία χρηματοδότηση των 5.500.000 ευρώ πρόσθεσε ο Καραμανλής άλλες 900.000 ευρώ. Δυστυχώς ο Δήμαρχος των λουλουδιών μέχρι τώρα και στο Κολυμβητήριο της Ομόνοιας δεν έχει ξεκινήσει να υλοποιεί ΤΙΠΟΤΑ!
    ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπυρόπουλος - Χρυσάφης: Ακατάλληλα πρόσωπα. Αυτοί είναι του lifestyle. Ατύχησε δυστυχώς η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών με τον Σπυρόπουλο, όπως ατύχησε και ο Δήμος Σερρών με τον Χρυσάφη. Ας ελπίσουμε οι Σερραίοι πολίτες να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη στις επερχομενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 και να τους αντικαταστήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξαναθυμίζω, το έγραψα σε Δ.Τ στις 25 Οκτωβρίου 2022, ρώτησα τον πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α., στις 31 Νοεμβρίου.

    Έγραψε στις 25 Οκτωβρίου και επανήλθε στις 31 Νοεμβρίου;
    Γιατί δεν περίμενε μία μέρα ώστε να επαληθευθεί το ρηθέν υπό των προφητών "... θα σε δω στο πλοίο, στις τριανταδύο του άλλου του μηνός ...";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ