Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΔΕΣΠΟΤΙΔΗ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕ , ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ LED THΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ;

ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ
 

10 σχόλια:

  1. Ιακχε θύμισε στους Σερραίους πολίτες, τι υποστήριζε ο Χράπας Παντελής για το θέμα των led με δελτίο τύπου που είχε δημοσιεύσει στις 29-11-2021.
    Στο δελτίο τύπου που είχε δημοσιεύσει στις 29-11-2021 ο Χράπας Παντελής είχε τον εξής τίτλο: " Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ LED, ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 1.278.000 ΕΥΡΩ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ".
    Τώρα που εντάχθηκε ο Χράπας στον συνδυασμό του Χρυσάφη, γιατί ελπίζει (ματαίως) σε μια θεσούλα, έχει κάνει μια μεγαλοπρεπή ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και υποστηρίζει τη θέση του Χρυσάφη για τα led, δηλαδή υποστηρίζει το μεγαλύτερο σκάνδαλο στα χρονικά του Δήμου Σερρών.
    Η ξεφτίλα
    της ξεφτίλας
    την ξεφτίλα
    ω, ω, ω, ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mονο ο Ιακχος δεν φτάνει, φιλε. Δεν εχει σημασία τι λεει ενας χωριάτης μπάτσος , αλλα το ζήτημα γινεται τραγικό όταν οι επικεφαλής των συνδυασμών της Αντιπολιτετευσης ( Γκότσης , Αριάδνη, Γεωργουλάς
    Φαρμάκης ) και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι ( Καλώτα, Τερζής και Χαραλαμπίδου) που ειναι δεν ομονοούν να υπογράψουν κοινό αίτημα προς τον Προέδρο του Δημοτικού Συμβουλίου , ο οποίος ειναι υποχρεωμένος να φέρει το θεμα προς συζήτηση στο Σώμα εντός τριων ημερών. Ο Ιακχος προ μηνός με αναρτηση τους έδειξε τον δρόμο ΟΚΤΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΤΑΤΑΞΕΩΝ. Προς το παρόν δεν ανταποκρίνονται ξεκατινιάζονται μονο στο facebook , ενώ οι περισσότεροι αδιαφορούν προκλητικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι γεγονός. Στο Δήμο Σερρών υπάρχει μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση, μάλιστα με τον Φωτιάδη και την μείζονα αντιπολίτευση δεκανίκι του Χρυσάφη και με την συντριπτική πλειοψηφία τω σερραικων ΜΜΕ να είναι φίλα προσκείμενα στον Χρυσάφη. Τέτοιος ξεπεσμός για πρώτη φορά συμβαίνει στα χρονικά του Δήμου Σερρών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί αναφέρεσαι μόνο στον Δεσποτιδη και τον Χαλκιοπουλο; Οι άλλοι τι δουλειά κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άλλοι είναι φυτα, τέσσερα χρόνια βουβοί στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, μόνο ψηφίζουν κατ' εντολη

      Διαγραφή
  5. Θα σας αλλάξουμε τα φώτα. ΟΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παλιοσουρακλα, το ουίσκι σε πλαστικό το πίνεις όπως στον Μπλε Γιακα;

      Διαγραφή
  6. Γιαννάκη, πρόσεχε τι πας να κάνεις, μην μπλεξεις χωρίς λόγο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας προσέξουν τα μελη της Οικοδομικής Επιτροπής των Συμμάχων τι θα ψηφίσουν και υπερχρεωθεί ο Δημο , ηδη δικηγορικο γραφικό των Αθηνών ανέλαβε την υπόθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχα. Χαχα. Χαχα.
    Απειλές εκστομίζεις;;
    Άρχισαν να σκίζονται καλσόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ