Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΗΛΙΑ , ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ;

 ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΥΝΕΛΟΠΝΙΧΤΗΣ ;


Συνεδριάζει "ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ" η Οικονομική Επιτροπή του Θπυρου στις 10 πμ την Παρακευή 31.10.2022 με θεμα :

ΘΕΜΑ 1ο:Έγκριση πρακτικών Ι, ΙΙ και ΙΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού για τη διενέργεια του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο «Ενεργειακή Αναβάθμιση, Αυτοματοποίηση και Διαχείριση του Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων (Οδοφωτισμός) στον Δήμο Σερρών», προϋπολογισμού 6.511.215,59€ χωρίς ΦΠΑ 24%.

  Η μεγαλύτερη απευθείας ανάθεση αξιας 8.073.9.0733 € η επιλογή των Χρυσάφη-Μυσιρλή , όταν η προσφορά του Ομίλου ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΑCA ειναι μόλις 2.517.200 € για το ίδιο ακριβώς εργο.




MIΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΕΣΙ 5.556.707,33 € ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΩΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΤΑΤΗ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ

ΗΛΙΑ , ΤΟ ΠΝΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ;


2 σχόλια:

  1. LED: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 6.500.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ; ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ; ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΙΩΠΟΥΝ, ΕΝΩ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΕΤΑ ΑΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε ρωτάς αν ο Γκότσης θα πνίξει το κουνέλι. Η απάντηση είναι, ότι όχι μόνον θα το πνίξει, αλλά θα το θάψει κιόλας. Δυστυχώς ο εβδομηνταχρονος σέρνεται πίσω από τον Χρυσαφη για να τον πάρει στον συνδυασμό του. ΚΑΤΆΝΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ