Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

ΓΕΙΑ ΘΟΥ ΘΠΥΡΟ ΜΑΘΤΟΡΑ ... ΘΤΙΘ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΘ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΘ

ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΕΒΛΑΛΕ ΛΑΓΟ ... ΘΠΥΡΟ
        

΄΄Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Σερρών Βασίλης Τερζής επανέρχεται στο θέμα του χαρίσματος (παρά την αντίθετη άποψη της αρμόδιας επιτροπής) προστίμου 30.871€ σε εταιρεία που εμφανίστηκε ανακόλουθη στους χρόνους παράδοσης απορριμματοφόρων, σύμφωνα με την σύμβαση που είχε υπογράψει τον περασμένο Σεπτέμβριο και στη συνέχεια ζήτησε παράταση της σύμβασης επικαλούμενη τον πόλεμο στην Ουκρανία και την Πανδημία (σ.σ. Η αρμόδια Επιτροπή του Δήμου, του διαγωνισμού είχε απορρίψει τις αιτιάσεις της εταιρίας). Η Δημοτική Αρχή με εισήγησή της (αντίθετη με αυτήν της Επιτροπής) πέρασε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο (Αντίθετη η αντιπολίτευση) να μην επιβληθεί το πρόστιμο και να δοθεί 6μηνη παράταση στην παράδοση των απορριμματοφόρων.

EΔΩ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ 

Να σημειώσουμε εδώ πως ο κ. Μισιρλής σε δηλώσεις του στο τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ υποστήριξε πως ο Δήμος δεν υπέστει καμμία βλάβη από αυτή την απόφαση και πως αν το πρόστιμο επιβαλλόταν η εταιρεία θα…προσέφυγε Δικαστικά (προεξοφλώντας πως θα δικαιώνονταν)  και τα απορριμματοφόρα θα τα παραλάμβανε ο Δήμος μετά από… χρόνια!


Απο την από 12.10.2022 ειπιστολή της αναδοχου εταιρείας με την αιτηση παρατασης του χρονου παραδοσης του εργου από την 01.03.2023την 01.09.2023 προκύπτει ότι η προκύρηξη του εργου ΗΤΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ !!!! και παλι, ενω η αρμοδία επιτροπή του του Δήμου πολυ σωστά έκρινε ότι συντρεχουν οι νομιμες προϋθεσεις για την επιβολή προστίμου 30.871 € * στην ανάδοχο εταιρεία ( και αυτή είναι η βλάβη που υπέστη ο Δήμος Σερρών κ. Θπυρο).


ΕΔΩ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Από τα τρία απορριμματοφόρα που παράγγειλε ο Δήμος το μεγαλύτερο των 16 κμ κατοχυρώθηκε ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ όπως συνομολογεί η ανάδοχος εταιρεία για το προσφερόμενο πλαίσιο των 308 και 320ΗΡ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ και προς επίρρωση του γεγονότος τονίζει ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!! 

Επιπλέον ειναι προκλητικός και ο ισχυρισμός της αναδόχου εταιρείας  η οποια αυτοχαρακτηρίζεται ως "ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ'' , ΄ότι " η ανάγκη τροποποίησης της σύμβασης προέκυψε λόγω τω περιστάσεων που αναφέρονται ( συνεπεία της πανδημίας covid19 και του πολέμου της Ουκρανίας )  και δεν ήταν δυνατόν να προβλεφθούν" !!!!! 

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !  ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΘΠΥΡΟΘ  ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ !!!!

Η σύμβαση υπεγράφη την 01.09.2022 και η αίτηση  της αναδόχου υποβλήθηκε 42 μερες μετα την 12.10.2022, όταν η πανδημία είχε λήξει και οι επιπτώσεις του πολέμου της Ουκρανίας που ξεκίνησε την 24,02.2022 είχαν ήδη προ καιρού παγιωθεί.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΗΛΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ  ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ... ΚΑΙ  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ  ΠΡΟΣΤΙΜΑ 30.000 €


15 σχόλια:

  1. . . . . . . ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ !!!!!
    https://youtu.be/1Hz90ovWH24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ´ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ Τ´ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΑΡΙΑΔΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιακχε, πολύ χαλαρό τον ειδα τον Θπυρο σήμερα..
      Θα μου πεις πως να μην είναι;
      Αφού όλες οι αναμορφώσεις του πέρασαν από την αποκεντρωμένη παρά τις ερωτήσεις του τερζη…
      Ολιγολος ο φουστης….

      Διαγραφή
    2. Γεια θου Θπυρο αλεπού , που το πνιγεις που και που , ρε χλαπάτθα

      Διαγραφή
    3. Αριάδνη σταμάτα να γράφεις και να αυτό παινέβεσαι .
      Και το ΠΑΣΟΚ και το Σύριζα σε έχουν αποκηρύσσει.
      Είναι θράσος να λες ότι θα κατέβεις.

      Διαγραφή
    4. Εσύ θα ψάχνεσαι Αριάδνη που θα δεις δήμαρχο τη Βαρβάρα και τότε να δούμε τι θα γράφεις.

      Διαγραφή
  3. Ιακχε, έμαθα ότι η ένσταση που έκανε ο Σπύρος στην δημοσιονομική έκθεση ελέγχου του Σταμπουλογλου που αντί για άριστα πήρε μόλις την βάση κρίθηκε εκπροθεσμη και απορρίφθηκε. Μιλάμε για μεγάλο για μεγάλο κακαβανι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τερζής σας έβαλε σε μια σειρά, το είπες και στο Δ.Σ Θπύρο, που πηγαίνατε τις αναμορφώσεις με όποια σειρά θέλατε. 3,5 χρόνια κάνατε να το μάθετε, έτσι δεν είναι Θπύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι.
      Ήρθε η ώρα του τερζη.
      Τερζης για δήμαρχος.

      Διαγραφή
  5. Συμφωνώ και θα κάνω αγώνα για τον Τερζή για Δήμαρχο.
    Ο Τερζής το αξίζει να είναι υποψήφιος δήμαρχος και όχι ο Τσιμιρίκας.
    Τερζή κάνε την κίνηση και σε ακολουθούμε.
    Είμαστε μία ομάδα 22 ανθρώπων και σου δίνουμε τις ταυτότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοβαρέψου 7:26 αν είσαι ευχαριστημένος με αυτό το τσίρκο και τα καρτούν που μας διοικεί να το κοιτάξεις. Είσαι άξιος της μοίρας σου, όμοιος ομοίω και η κοπριά στα λάχανα. Ο Τερζής γιατί σε ενοχλεί, γιατί είναι σοβαρός και ενημερωμένος και δε σας γλείφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ο.Κ.Σ. Δεν θα αφήσει τον Τερζή να κατέβει για Δήμαρχος. Ο Κύριος Τσιμικας μας κάνει καλό. Δεν τον ξέρει κανείς και θα ανεβάσει τα ποσοστά της Συμμαχίας. Με τιμή Ο.Κ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Τερζης ποιος ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ