Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

LED GATE : ΔΥΟ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΕΝΑ " ΗΧΗΡΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ" ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΝΑΧΙΑΣ


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
ΕΣΠΑΣΕ Η ΣΤΑΜΝΑ  !!!  ΜΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ



   ΑΠΩΝ  Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΓΚΟΤΣΗ

ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

12 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Γιώργο Νυκτοπατη που καταψηφίσε την απάτη της Δημοτικής αρχής Χρυσαφη και Μισιρλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σοβαρή και υπεύθυνη η στάση του Γιώργου Νυκτοπατη. Επιτέλους να καταλάβει ο Χρυσάφης, ότι υπάρχουν και νοήμονες στον συνδυασμό του και μη χειραγωγουμενοι συμβουλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Ιακχε που δημοσιεύεις όλα τα σχόλια. Εσύ ο φασίστας διδάσκεις μαθήματα Δημοκρατίας στους δήθεν δημοκράτες του Serresbomb, οι οποίοι τα περισσότερα σχόλια δεν τα δημοσιεύουν, επειδή είναι αρνητικά για τον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στέλιο και Ιορδάνη τα μάθατε; Ολο το χωριό ξέρει, ότι το γραφείο τύπου του Δήμου και το serresbomb είναι συγκοινωνουντα δοχεία. Έτσι μου είπε ο σμπιρος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιακχε τα έχεις χώσει στον Γιώργο τον Νυκτοπατη αρκετές φορές... Σήμερα νομίζω πρέπει να του ανταποδώσεις.... Είσαι δίκαιος και το ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά ο Ιακχος φροντίζει να ειναι ακριβοδίκαιος και να αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καισαρι. Ηδη απέδωσα τα εύσημα στον Γιώργο Νυκτοπατη με τον τίτλο της ανατρηση;ς ,,, εγραψα για ΗΧΗΡΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ στα μούτρα των Συμμάχων κα;ι για μια απουσία με νοημα, Ο νοών νοειτω ...

      Διαγραφή
  6. iakxe εσύ που αποδίδεις δικαιοσύνη μπορείς να μας κλάσεις τα @ρχιδι@.
    Ρε παρτάλι της κάτω Ραχωβίτσας ποιος είσαι εσύ που αποδίδεις δικαιοσύνη?
    Ρε ρεμάλι της Παπαπαύλου έλα να σε κεράσουμε καμιά μπουγάτσα.
    Πεινάλα
    Ο. Κ. Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Νυκτοπάτης ακολούθησε τη συνείδηση του, απουσίασε κι άδειασε τον Δήμαρχο και τον Μισιρλή.Το μπαλάκι είναι στον Χρυσάφη τώρα.Θα αντιδράσει ως ηγέτης ή θα το καταπιεί αμάσητο λόγω εκλογών; Θα μείνει άλαλος και βουβός; Μπράβο ρε Γιώργο, τους χόρεψες στο ταψί κι αυτοί πάτησαν και πάλι τα κορδόνια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Νυκτοπάτης έκανε την αρχή, απο δώ και πέρα κι άλλοι Σύμμαχοι θα βγουν απο το αυγό τους και θα ψηφίζουν κατά συνείδηση.Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε Δήμαρχε, άντε τώρα να τα μαζέψεις. Ας πρόσεχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αληθεύει ότι ο Δήμαρχος έθεσε το θέμα για διαγραφή Νυκτοπατη και μετά άλλαξε γνώμη γιατί η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων που κάλεσε εκείνο το βράδυ πήραν το μέρος του Νυκτοπατη; πληροφορίες εκ των έσω ότι ο Μισιρλής δεν είχε τα μούτρα να παρευρεθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν είναι έτσι γιατί οι άλλοι να ψηφίζουν; Μαλακες είναι;;; Ας κάνουν του κεφαλιού τους όλοι αφού κανείς δεν κινδυνεύει με διαγραφή... Τώρα που άνοιξε τον δρόμο ο Νυκτοπατης... Για σκέψου τι έχει να γίνει μόνο σε περίπτωση που παραμείνει ο Νυκτοπατης... Μπουρδελο θα γίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Νυκτοπατης δεν κανέναν Δήμαρχο και καμιά ΟΚΣ τους έχει γραμμένους στα παπαρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ