Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ; ΠΑΤΕΝΤΑ ΠΟΠΩΤΑ

 ΤI  ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ... ΕΙΡΗΝΗ;

 ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΤΑΝ : ΜΙΑ ΠΟΛΗ  "ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ..."


ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 0,70 X 1,5 X 2,0 MEΤΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ , ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΩΝ ΣΕΡΡΩΝ !!!! 

εδω η ιστορική απόφαση :

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...

 

Προς τιμην της μειοψήφισε η κ.Καλημεράκη-Σταυροπούλου Γεωργία η οποία ψήφησε κατά της εισήγησης και του αιτήματος.


ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΙΑΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ : 

 Σας αποστέλλω το 21547/ 24-6-2022 αίτημα του κ. Κασάπη Χρήστου με τίτλο: «ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ» που αναφέρεται στην τοποθέτηση αναμνηστικής μαρμάρινης επιγράφης στο βόρειο σημείο του Πάρκο Ειρήνης εις μνήμη του Σωματείου Εκδοροσφαγέων Σερρών «Ο Άγιος Ταξιάρχης»

 Συγκεκριμένα  Ο Δημότης αναφέρει: 

 «Αγαπητέ Αντιδήμαρχε κ. Γιώργο Νυχτοπάτη, Όπως θα γνωρίζετε τα παλαιά σφαγεία γκρεμίστηκαν πριν μερικά χρόνια και στο χώρο εκεί τα αντικατέστησε ένα πάρκο. Ονομάστηκε Πάρκο Ειρήνης της περιοχής Παλαιά Σφαγεία. θέλω πληροφοριακά να σας ενημερώσω! Ότι μεταπολεμικά εκεί ιδρύθηκε της 24ης του Μηνός Φεβρουαρίου το έτος 1957 το πρώτο σωματείο εκδοροσφαγέων Σερρών ο Άγιος Ταξιάρχης, και έκτοτε λειτούργησε για μερικές δεκάδες χρόνια. Πρόεδρος του σωματίου ήταν ο πατέρας μου Θεόδωρος Κασάπης του Πασχάλη, Τζιώνης Ιωάννου Γεν Γραμματέας, Παντόφλατζης Αχιλλέας Ταμίας. (Παρακαλώ βλέπε συνημμένο αρχείο με τα πρακτικά της υπ αριθ.1 (ένα) Συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματίου Σφαγέων ο ΑΓΙΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ.) Σας παρακαλώ θερμά να μου παραχωρήσετε ένα χώρο περίπου 70εκ πλάτος, επί 2μ μήκος, και 1,50μ ύψος. Η επιθυμία μου είναι να αναρτήσω μια αναμνηστική μαρμάρινη πλάκα εκεί στο βόρειο σημείο του πάρκου Ειρήνης εις μνήμην τους και προς τιμήν τους (παρακαλώ βλέπε συνημμένη φωτογραφία).

 Που εκεί θα αναγράφεται το όνομα του πατέρα μου Θεόδωρος Κασάπης του Πασχάλη ως ιδρυτικό μέλος και πρώτος πρόεδρος του Σωματείου και των υπολοίπων μελών του διοικητικού συμβουλίου π.χ. Γεν Γραμματέας Τζιώνης Ιωάννου, Ταμίας Παντόφλατζης Αχιλλέας. Όλα τα έξοδα τα αναλαμβάνω εγώ, υλικά, μελέτη και κατασκευή με την υπόδειξη του Αρχιτέκτονα κ. Ανδρέα Βάκαλο και του Δήμου Σερρών.

 Επίσης, θα αναλάβω και την συντήρηση της κατασκευής ενόσω θα ζω...

 Σας ευχαριστώ εν των προτέρων 

 Κασάπης Χρήστος

5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΦΑΡΙΚΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΩΝ


    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    Ρίζος Γεώργιος

    ΤΑ ΜΕΛΗ
    1.Κουγιουμτζή - Τσοχατζίδου Αικατερίνη, 2. Στύλλας Γεώργιος, 3.Αναστασιάδης Άγγελος

    4. Ζγούρας Ευάγγελος, 5. Δρόντζας Κωνσταντίνος, 6. Τσιάπος Σταύρος

    7. Παπαδόπουλος Ανέστης , 9. Βασιλειάδης Γεώργιος , 10. Τσακίρογλου Φωτεινή

    11. Μαυρουδάκη Χριστίνα
    Σέρρες 22/11/2022


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γελοιότητα της δημοτικής αρχής Χρυσάφη έχει κτυπήσει κόκκινο! Έχουν ξεφτιλίσει την έννοια της τιμής και της βράβευσης. Τέτοια ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ από δημοτική αρχή δεν είδε ποτέ ο Δήμος Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. iakxe το serresbomb δεν έχει δημοσιεύσει το σχόλιο μου στην ανάρτηση του που αφορά τα τραπεζοκαθίσματα επί της μεραρχίας.στο σχόλιο μου αναφέρομαι πως η απόφαση αυτή είναι κανονιστική πράξη και μπορεί να αλλάξει επίσης με κανονιστική πράξη από το δημοτικό συμβούλιο, είναι δηλαδή στο χέρι του δημάρχου. Γιατί άραγε δεν το δημοσίευσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε δεν μπορώ να κάνω κατι για το πρόβλημα σου. Μπορεί να αλλάξει αυτή η κανονιστική πράξη να νεα αλλα ειναι πολύ χρονοβόρος διαδικασία και ειναι αχρείαστη. Ποιος ο λογος να αλλάξει η υφισταμένη κατάσταση ; 30 χρονια προσπαθούσαμε να γινει πεζόδρομος η Μεραρχίας και ποιός ο λογος να την κανουμε τώρα μανταρα α Για δέκα κολλητούς του πολιτικού τσαρλατανου Δημαρχου και του Συμμαχου του ;

      Διαγραφή
  4. ΘΑΥΝΑΣΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ
    "Όλα τα έξοδα τα αναλαμβάνω εγώ, υλικά, μελέτη και κατασκευή με την υπόδειξη του Αρχιτέκτονα κ. Ανδρέα Βάκαλο και του Δήμου Σερρών. Επίσης, θα αναλάβω και την συντήρηση της κατασκευής ενόσω θα ζω...
    Σας ευχαριστώ εν των προτέρων
    Κασάπης Χρήστος|"

    Θα ομολγησω οτι συγκινηθήκαμε πολύ από τον γαλαντόμο απόγονο των σφαχτάδων που ανέλαβε όλα τα έξοδα ακομη και για την μελετη ( τι θα υποδείξει ο χοντρομπαλάς ; τον Ερμή του Πραξιτέλη θα σχεδιάσουν;) αλλα προβληματίστηκα εαΝ πεθαίνει ο Δημότης δεν θα αφήσει κληρονομιά στους απογόνους του την συντήρηση της γελοιότητας του ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΣΦΑΧΤΑΔΩΝ;🤣😅🤣 τι θα γίνει ; Και εάν ξεσηκωθούν και οι απόγονοι των υπολοίπων Προεδρών , Γενικών Γραμματεων και Ταμιών των Σφαχτάδων τι θα γίνει θα ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ το ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ; Αϊ σιχτιρ μαλακοπιτουρες😡🤑🤑

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ