Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

"ΨΩΝΙΣΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ... " , Ο ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ

   ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ "Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ" ΤΟΥ ΕΒΕΣ ...


Δηλαδή  μιλάμε για... 700 χιλιάδαι δίσκοι

Διαβάζω λοιπόν στο Ε.Β. :

"Αργά ή γρήγορα τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους.

Έτσι και σήμερα, μετά από τις εμπεριστατωμένες και νηφάλιες τοποθετήσεις του Κ. Καραμανλή στην Βουλή, κάθε προσεκτικός ακροατής αντιλαμβάνεται πώς κατανέμεται το μερίδιο ευθύνης για την τραγωδία που βιώνουν οι συγγενείς και φίλοι των θανόντων στο φρικτό  δυστύχημα των Τεμπών.

Προσωπικά πιστεύω πως, παρ’ όλη την παραίτησή του από το αξίωμα του Υπουργού, κίνηση που προδίδει βαθύ αίσθημα ευθύνης, ευθιξία και γρήγορα αντανακλαστικά, ο κ. Καραμανλής, που με την χρηματοδότηση σε αναπτυξιακά έργα έδωσε πνοή στην Π. Ε. Σερρών, οφείλει να είναι εκ νέου υποψήφιος, καθώς έχει πολλά να προσφέρει ακόμα στον τόπο μας.

Άλλωστε, μόνος αρμόδιος να κρίνει την παραμονή ή την απομάκρυνσή του από την πολιτική σκηνή είναι ο κυρίαρχος Σερραϊκός λαός.


Τάδε έφη ΖΑΡΑΤΟΥΤΣΤΡΑΣ ...ο Σάκης Μαλλιαράς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου που όπως φαίνεται βάζει πλάτη για την συνέχεια…

Και ο αρθρογράφος κλείνει με το τελευταίο ποντιακό ανέκδοτο :

"Που μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά με τέτοιες

 δυνατές φωνές, όλα είναι … δυνατά!"


6 σχόλια:

  1. . . . ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΝΑΜΑ, , ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΙΘΟΥΜΕ << ΤΟ ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ????? >> ???????
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠ ΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2019 ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ , ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα ο ''ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ" ... εάν αληθεύει η πληροφορία επίκειται θριαμβευτική επάνοδος Καραμανλή . Πρέπει να βγει να κάνει δήλωση άμεσα μην μετανιώσει ο Μαλλιαράς και θρηνήσουμε όπως το 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΔΑΦΝΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΆ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιακχε το blog έγινε μαλακια έτσι. Γύρνα του όπως παλιά. Με κινητά μπαίνουμε και είναι πολύ χάλια... Μη κάνεις δοκιμές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλύτερο τώρα Ιακχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλά πάλι έχει θέμα με τα κινητά... Οι εικόνες δεν έχουν σωστή προσαρμογή και φαίνεται άσχημα. Συνέχισε την προσπάθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ