Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

ΑΚΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΕ ...ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΙΘΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 


Ο κ. Ρουσόπουλος υποστήριξε χαρακτηριστικά μιλώντας σε ΣΚΑΪ και Open για το θέμα σχετικά με την υποψηφιότητα του παραιτηθέντα υπουργού ότι:
 «δεν θα του πω εγώ, τι θα κάνει. Ο κόσμος είναι πάντοτε υπέρτατος κριτής. Θα σας πω ότι το 2008, όταν εγώ κατηγορήθηκα αδίκως για μια αθλιότητα, το οποίο με αθώωσε το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή το 2010, αλλά και η Δικαιοσύνη. Εγώ είπα το 2009 στον Καραμανλή ότι δεν θα κατέβω υποψήφιος.

Ήξερα ότι και να ήθελα να κατέβω υποψήφιος, θα ήταν μια κατάσταση που δεν θα μπορούσα να την παλέψω. Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που κραυγάζεις και δεν σε ακούει κανένας και στιγμές που ψιθυρίζεις και σε ακούνε όλοι. 

Όσα δίκαια και να έχεις δεν πρόκειται να σου αναγνωριστεί κανένα δίκαιο. Ας υποθέσουμε ότι τα είχε κάνει τέλεια ο κ. Καραμανλής. Τα φώτα έχουν στραφεί πάνω σε ένα πρόσωπο και σε μια κυβέρνηση. Και όχι αδίκως στην κυβέρνηση ή σε κάποιο πρόσωπο με την έννοια ότι έχει την τελική ευθύνη».


6 σχόλια:

  1. Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας για τις ευθύνες που έχει για τους 57 νεκρούς της Εθνικής τραγωδίας είναι, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δύο καταδικασμενους Υπουργούς από το Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος. Αυτή είναι η κατάντια της σημερινής πολιτικής αντιπαράθεσης. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χέρια μιας βρώμικης οικογένειας και τριών ακροδεξιών Υπουργών που προέρχονται από το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. Κρίμα για τη Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα κλαίνε όλα τα παράσιτα του γραφείου του Χαλβά που θα πρέπει να δουλέψουν πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα για τον υπουργό, καλά να πάθουν όμως κάποια παρτάλια που είχε συνεργάτες και εμπιστευόταν

      Διαγραφή
  4. Θα τον περιποιηθεί καλά η Ο.Κ.Σ τον Κυριάκο έτσι και δε βάλει τον Καραμανλή στο ψηφοδέλτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ,
      ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΝΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ