Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ''ΚΟΛΟΒΗΣ" ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ DAIMASON 2 σε 1


ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, 
Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΨΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΡΕΡΤΙΠΙΑ,
ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "ΥΨΗΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ"

 

Εγω ούτε θα γκρινιάξω, ούτε θα αμφισβητήσω ... Θα θεωρήσω αξιόπιστη την δημοσκόπηση, θα κρίνω όμως την επιλεκτικά ''κολοβή'' παρουσίαση της από τα "χρυσαφάκια" του serresbomb  για το 60% ...

Το βασικό μειονέκτημα της παρουσίασης ειναι ότι δεν τόλμησαν να παρουσιάσουν ολοκληρωμένη την δημοσκόπηση και απέκρυψαν τα ευρήματα για τους υπολοίπους υποψηφίους  και τα υπόλοιπα ερωτήματα αυτής.

Τονίζω ότι το 60% ειναι η εντολή του Λουδοβίκου προς το ασκέρι του να διαδίδουν παντού , οπου σταθούν κι οπου βρεθούν ότι ''θα παρουν'' τον Δήμο με ποσοστό 60% ώστε να δημιουργήσουν επίπλαστο κλίμα υπεροχής.

Η επιλεκτική παρουσίαση της δημοσκόπησης θυμίζει το γνωστο σαμπουάν DAIMASON 2 σε 1 αφού "συγχώνευσαν'' δυο ερωτήσεις σε μια  χωρίς όμως  να ""πιάσουν'' το 60%,  απλά κατάφεραν να το αγγίξουν !!! Το πόσο τώρα το αγγίξαν ειναι το ζητούμενο.

Όπως ζητούμενο ειναι και ποιο ποσοστό από το άγγιγμα του 60%  έχει ''θετική γνώμη'' για τον Χρυσάφη και ποιο ποσοστό εχει "μάλλον θετική" γνώμη για αυτόν ;

Μήπως αυτή η δεύτερη δημοσκόπηση της ιδια εταιρείας επιβεβαιώνει την πρώτη που εδωσε ποσοστό 25% αποδοχής του Χρυσαφη ; Μπορείτε να φανταστήτε "τον εφιάλτη" του Ντημαρχου εάν το υπόλοιπο 35% εχει απλώς θετική γνώμη γιαυτόν ;

Το μόνο σίγουρο από την κολοβή παρουσίαση είναι ότι να ποσοστό 37% του εκλογικού σώματος απορρίπτει  τον ΧΡΥΣΑΦΗ μετά βδελυγμίας , γεγονός που κανει ''ΕΦΙΑΛΤΗ'' τον δεύτερο γύρο των εκλογών για τους ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ


4 σχόλια:

  1. Θέλω να καταγγείλω ότι με πήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν το δικαίωμα μόνο 2 απαντήσεων. Ποια η άποψη σας για τον Δήμαρχο; 1 Άριστη 2 θετική ή μάλλον θετική και απάντησα αναγκαστικά το 2ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτήν τη δημοσκόπηση θα την αμφισβητήσει τελικά το serresbom η όχι; Την προηγούμενη δημοσκόπηση που έδινε 26% στον εκλεκτό τους Χρυσάφη την αμφισβήτησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αστείο με το serresbom η αλλιώς Χρυσάφηςbomb σε σχόλιο του επιπλητει τους συνεργάτες του Χρυσάφη που δεν τον προστατεύουν από τις κακοτοπιές και συγκεκριμένα λέει, ότι πάλι παρουσίασε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στο γραφείο Δημάρχου, ενώ έπρεπε να τον παρουσιάσει στο γραφείο του συνδυασμού τους. Παιδιά του serresbomb η του Χρυσάφηςbomb, πόσο ανίκανος πρέπει να είναι ένας Δήμαρχος για να μην μπορεί να διαχειριστεί ένα τόσο απλό θέμα; Το πιο αστείο είναι, ότι το serresbomb απευθυνόμενο στους συνεργάτες του Χρυσάφη τους βαθμολογεί με μηδέν και τους λέει ότι μένουν μεταξεταστεοι! Άρα και το serresbomb που είναι ο πιο στενός συνεργάτης και πολιτικός φίλος του Χρυσάφη η όπως ειπώθηκε είναι το άτυπο γραφείο τύπου του Χρυσάφη, μένει και αυτό μεταξεταστεο και παίρνει μηδέν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Προς τον ------------- 1 Μαρτίου 2023 στις 9:32 π.μ.

    Αν αυτό που αναφέρεις αληθεύει τοτε έχουμε να κάνουμε ή με ηλιθίους ή με κουτοπόνηρους που θελουν να θολωσουν τα νερά. Και στις δυο περιπτώσεις η δημοσκόπηση καίει τον Χρυσαφη ποπυ βρισκεται σε πανικό. Τζαμπα σκορπανε τα λεφτα μας γιαυτό καλο θα ηταν να μαθουμε εαν εγινε και με απευθείας ανάθεση του Θπυρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ