Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ... ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΕΝΟΣ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ

    ΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ


Προφανώς ο Υπουργός δεν πρέπει να κατάλαβε ακόμη τι έγινε στα Τέμπη


Δυστυχώς αυτά παθαίνεις όταν είσαι Υπουργός στο πλέον παραγωγικό Υπουργείο της Χώρας , που επενδύει δισεκατομμύρια ευρώ και έχεις στα χέρια σου την ανάπτυξη της χώρας και την ανύψωση του βιοτικού επιπέδου και διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών και αντί να ξημεροβραδιάζεσαι στο Υπουργείο σου,  εσυ βολοδέρνεις  στα Σέρρας  και παριστάνεις τον Σύμμαχο ενός απαράδεκτου Δημαρχου, τότε το αποτέλεσμα νομοτελειακά οδηγεί ... στα   Τέμπη.


7 σχόλια:

  1. Καημένε Καραμανλή σε έφαγαν τα άτομα που είχες εμπιστοσύνη. Περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χρυσάφης "σύμμαχος" του Καραμανλή, έκανε και συνεχίζει να κάνει μεγάλη ζημιά στον Υπουργό.
    Κάποιος από το περιβάλλον του Υπουργού δεν του είπε, ότι έχει να κάνει με έναν άχρηστο θεατρίνο που εκμεταλλεύεται τον Υπουργό; Να τα έλεγε αυτά για να τον προστατέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως. Ειχαμε το ευτύχημα να έχουμε εναν πρωτοκλασάτο Υπουργό και την δυστυχία εναν ανερμάτιστο Δημαρχο και εναν ανύπαρκτο Αντιπεριφερειάρχη. Που αντι να αξιοποιήσουν τον Υπουργο αυτοί τον σακατέψαν. Βέβαια και ο ιδιος αποδείχθηκε ολιγιστος των περιστάσεων. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ , ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ... ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    2. ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Η καταστροφή του Καραμανλή ήρθε πρώτα από τους στενούς συνεργάτες του και μετά από Σπυρόπουλο και Χρυσαφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η καταστροφη Καραμανλή ηταν εξ αρχής δεδομενη. Αγγαρία εκανε ο ανθρωπος. Με το στανίο τον βαλάνε στην πολιτική γοια να μην σπασει η αλυσίσα της οικογενειοκρατείας, οταν η αδελφή του η Φωτεινή ξεκοψε με την μία τις ορεξεις του Αχιλλέα. Ο Καραμανλης δεν τιο ειχε με την πολιτικη , μονο το ονομα ειχε. Ουτε πολιτικό γραφειο ειχε.΄Ο Χρυσαφης και ο Σπυροπουλος ειναι πολιτικες μαριονετες που αντλούν δυναμη από την αυλή του Καραμανλή λιβανοιζοντας τον και νεμονται την εξουσια.. Δεν ειχαν κανενα προγραμμα , καμμια προρεταιοτητα , κανενα σχεδιο για το μελλον και την αναπτυξη του τόπου. Ο ένας φυτευε λουλουδια και εκανε ασφαλτοστρωσεις με χρηματα που εξασφαλισε ο Αγγελίδης και ο άλλος μαζι με τον Καραμανλή σπερμνανε αιωνόβιες ελιέςί στους Δήμους του Νομού που τις ειχαν ξεριζωσει οι Πελοπονήσιοι. Μια Αμφιπολη ειχαμε ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ και από το 2014 ειναι ΣΦΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΑΝΑΣΚΑΦΗ. Αυτοι δεν μπορουνε να δεσουν τα κορδονια τους μονο λεφτα ξερουν να σπαταλανε και ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιακχε εχεις απόλυτα δίκαιο. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ